227

Анонимен

преди 2 години

Цяла България е за Русия и Путин, софийските "демократи" (бивши комунисти)-русофоби, са изключително жалка и нищожна група, и не са фактор.

226

ЕС неадеквати

преди 2 години

Цялото ЕС е в потрес, че трябва да си плаща газта. Друго си беше да превеждат парите по блокираните от самите тях сметки.

225

Европеец

преди 2 години

Путин винаги удара на камък, и сега пак удари на камък. Плановете винаги му се провалят.

224

димдандонг

преди 2 години

Какво ме интересува Путин. Ще спре доставките за България. Ще търсим другаде в момент, в който всички други ще търсят и те. Няма да намерим. Ще спрем преноса на газ до Сърбия. Ще ни изпокарат и с тях. После ще спрат и руския петрол. Лукойл-нефтохим ще спре работа. Ще пратим оръжие за Украйна. НАТО ще си набутва войски тук. Ще прекратим дипломатически отношения с Русия. След това поредното извънредно положение. Ходете си слагайте главите от името на тези "най-солидарните".

223

Какво идиоти има!

преди 2 години

Margrethe Vestager, European Commissioner for Competition - можете да направите две неща, контролирайте топлата вода на душа си, и всеки път когато спорате топлата вода казвайте "на ти, Путин" - ютюб : "Take that Putin! | Margrethe Vestager". Заплатата и е 300 хил. евро годишно, плащани от джоба на европейските данъкоплатци.

222

345

преди 2 години

Следих новините през януари 2018 ,когато САЩ започнаха ,чрез френска фирма да доставят втечнен газ от Ямал.Причината беше лошото време тук и повишаването на земите.

221

Анонимен

преди 2 години

коментарите на рyтроловете които пишат с Й за множествено число не са фактор за българското общество. това си го набийте в главата.

220

Анонимен

преди 2 години

Вие бяхте там - на сделките - когато САЩ купува газа от Русия и пълни танкерите, за да го продаде тройно по-скъпо на Европа, нали? Били сте, разбира се. И в Донбас сте били, когато украинските "нацисти" палели живи хора - лично сте видели зверствата им, нали така. РусоРобът знае цялата истина, защото събитията са се случили пред очите му - по руката телевизия и по руските форуми.

219

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 "Единственото място, откъдето може да ги внесе е Русия." ЕС внася само 20% от стоманата си от Русия. Пак ударихте на камък. :)

218

.

преди 2 години

Въпрос за 10000 лв. Какво ще прави Газпромбанк с тоалетната хартия долари и евро, които получава???

217

Анонимен

преди 2 години

За производство на вятърни генератори Европа има нужда от милиони тонове стомана. Единственото място, откъдето може да ги внесе е Русия.

216

Анонимен

преди 2 години

До 345 "значи Русия нищо не губи" Само от факта, че не продава директно по-скъпо на "тройната цена", която явно САЩ вземат от Европа губи. :)))))) Няма да започвам с останалите ти бълнувания, които са едно през друго зомби коментари.

215

Анонимен

преди 2 години

Каквото си иска. Вие питайте какво ще прави Европа и България без Руски газ! Както винаги ще го отнесат най невинните . Сиромасите .

214

345

преди 2 години

САЩ купува газ от Русия,продава я на Европа на тройна цена,пласира си оръжията тук,все пак за какво са произведени,да стоят в складовете ли,Европа ще се принуди да плаща в рубли,значи Русия нищо не губи,взима си каквото иска от Украйна,като територии ,Путин си затвърждава властта в Русия,Байдън в САЩ и бедните европейци да го дух***т.

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 "Без Русия няма кой да качва космонавти на МКС." Миличкият. Явно си проспал последните две години, защото вече две различни щатски компании качиха космонавти на МКС.

212

Анонимен

преди 2 години

Без Русия няма кой да качва космонавти на МКС.

211

до Лудост

преди 2 години

Ти как разбра, че втечният газ от САЩ, е руски.По "полезната" руска телевизия ли ти го казаха? Където казват, че ЕС и САЩ се разпадат.Че доларът умира, а еврото вече си направо умряло, а?Че няма по-развита технологично страна в света от Русия? Ти колко руски уреда от първа необходимост имаш в дома си? А колата ти руска ли е и ако не - защо?Колкото и да се пъне бункерният сатрап, магучаята му страна не е нищо повече от една бензиностанция. Язък за природните им богатства - Русия можеше да е рай.

210

ASD

преди 2 години

В момента Русия строи най-големия химически завод за азотни торове, полимери и пластмаси в Уста Луга. Стратегията на премиера Мишустрин е Русия дане изнася ресурси като газ и нефт, а да се концентрира на продукти с по-висока добавена стойност като торове, горива, полимери и машинни масла.ОЧАКВАТ СЕ МАСОВИ ФАЛИТИ В ЕС И САЩ кадето химическата промишленост ще бъде СМАЧКАНА от скъпите суровини и значително по-евтините готови продукти.

209

Пламен

преди 2 години

Отговорът на въпросът от статията е, че при спиране на доставките на газ, големият губещ ще е русия.Днес има и друга новина. Балтийските държави се отказват от руски газ на 100%.Що се отнася до мен, газ ползвам единствено за запалката си...с радост ще се откажа

208

Е какво ще прави

преди 2 години

Ще вдига цената и ще чака рибите една по една да кълват... нема къде да вървят!!!