126

Българин

преди 2 години

Е цветя ли очакваха да са им засадили.

125

... до Росен

преди 2 години

Много филми си гледал или по скоро трябва да кажа, много пияндурска пропаганда си слушал. Целият свят видя колко е зле руската армия, а вие продължавате да плямпате за някакви супер оръжия и уж някакво унищожение, ако Русия го искала. Примирете се вече с фактите и стига сте спорили.Примирете се, че непобидимата ви армия вече 6 седмици не може да превземе град на 50км от границата си(Харков).Примирете се, че непобедимите копаят окопи насред чернобил като пълни дебiли.

124

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 2 години

ПУТИН. ПРАВИ МОБИЛИЗАЦИЯ, ОБАЧЕ ОСВЕН. СИБИРСКИ МАКЕДОНЦИ НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ХОДИ ВОЙНИК И ДА. ПУЦА СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ.

123

факт

преди 2 години

А ние даже не разбрахме че Киев е бил превзет от Русия и сега го напускат!?

122

Овършаха

преди 2 години

Държавата му от край до край. Той пуши лули и си вярва, че побеждава. Ще се върнат около Куиф много скоро. Първо имат да свършат "***" една малка, но приятна работа...

121

Ламята

преди 2 години

Само да гледат хамериканците,да не ядосат другарят Си.Че той ако наложи санкции,фалирата американска колиба, ще пламне,по бързо от виетнамско село залято с ***.

120

ХХХ

преди 2 години

Тия медий могат да кажат от утре че Москва е обградена от Зеленски и четата му ....и ще има кой да вярва .. а истината е само там ! Медийте от край време изопачават нещата да звучат по гръмки нали а у интрига ала бала .....а никой не си зададе въпроса по голямата част от техниката която Русия загуби в Украйна не беше ли предопределена за подновяване и вместо да отиде за скраб .......и дори да се изтеглят това не значи ли че може да се засилват ? Медийте са голямо оръжие най вече за простите !

119

Извинете,

преди 2 години

мога ли да попитам? Кога украинската армия влиза в Москва с джавелините и байрактарите да изправи диктатора Путин пред съда в Хага?

118

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте, нали Зеления кл0 ун каза че Киев не са го превземали руснаци?

117

да

преди 2 години

путин си свърши работата, каквото трябваше направи,разчисти военния район,сега украйна ще се въстанови след 50 години и ще бъде по ниска от тревата!

116

Росен

преди 2 години

Пак се е нашмъркал палячото , наистина ли тоя клоун не знае , че Русия ако решат след 10 минути не Украйна , а цяла Европа няма да съществува ? ако Русия решат след 20 минути и САЩ няма да ги има , тоя зеленски е едно сополиво лапе наркоманче нищо друго

115

Сатир

преди 2 години

Мините са Черно Море и не са Руски?!?!?

114

Джордже Балашевич

преди 2 години

Изключителен професионалист! Много добър шмъркач , висш пилотаж в лъжите и голям слагач. Много важно е за него, менторите отвъд океана да бъдат доволни, за да има комисионни, независимо на каква цена! А цената е брутална, хиляди човешки жертви и милиони разбити човешки съдби! БРУТАЛЕН *** И ЛЪЖЕЦ, ОТГОВОРЕН ЗА МНОГО ЗАГУБЕНИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!

113

Анонимен

преди 2 години

Пcиxoпатът в Кремъл вероятно е решил да използва ядрено оръжие за Киев... Затова изтегля войските си от там.

112

До129

преди 2 години

Путин и мъж? Това е оксиморон. Ботоксово джудже в бункер това е

111

Ламята

преди 2 години

Странно защо си мисля,че всички къде сте тръгнали у запада да учите и работите у хайлафа,всъщност берете зелки из английските блата и спите във фургони по 6-7 парчета.После на село вирят носа,викат чей да пусна BBC, да видя мойте хора кво правят.

110

До128

преди 2 години

Те ракетите им само в you tube гърмят ха ха ха

109

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 2 години

Вчера, в района Търговище, два турски TIR-a,,, От едната страна Турско знаме, от другата Украйнско знаме.. С надпис на Турски език, и пътуват за Русе-Дунав мост. Какво ли се превозваше???????

108

До яша

преди 2 години

Издишаш платен безроднико! Повтарящ руската пропаганда за копейки

107

ни са знай

преди 2 години

Нобелова награда за ЛЪЖИ, това е нужно да се учреди!И птрвият лауреат сигурно ще бъде от Украйна.Имам личен опит за това.Носъщо така да спомена,че сърцето ми се къса като гледам пленените млади украински войничета.Стройни, симпатични, излъгани.И виждам майките, сестрите,приятелките и децата на някои от тях, които никога вече няма да се върнат по домовете си!И ЩЕ ИМА ПАК" ИДЕ ЛИ?"На Иван Вазов,за по-неуките.