102

Анонимен

преди 2 години

До АНГЕЛ В Русия от 01,01,2022 минималната работна заплата е 13 890 рубли (около 300 лева). В Украйна за 2020 беше 4723 гривни (около 290 лева). Няма голяма разбика и в следните заплати. Двете държави имат еднакъв стандарт.

101

баба мара

преди 2 години

това е практика на пентагона от десетилетие насъскват държавите да се конфронтирати след това гледат сеир и се наслаждават на прос-то-тията си от всичко искат дапечелят

100

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха беден духом...всеки опитал да наруши санкциите срещу петинова русия...е враг на Свободният Свят...и ще последват и за него,опасни игри са...тук свободно може да си плещите всичко...в реалният всекипцент е видим и проследим...всеки решил,че може да играе двойни игри...играе против себе си...време е за избор...или сте със Свободният Свят...или сте приятели на дявола,сега е момента ...Света ни гледа внимателно...свободни хора сме!!!

99

ББ

преди 2 години

До Анонименмали...да пази Бог...Света ни космически екскурзии...вие дюнери...следващите 500 г. само ще ви презираме...ще платите нечовешка цена...както плащат в момента Народа на Украйна...ненужна,безсмислена и глупава...безбожна!!!...русиянец=убиец на деца и мирни...фашист в 21 век...син на дявола...крепостен на новият хитлер...неосъщественият император...военнопрестъпника путин!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Сега Турция ще превърне в златна мина печалбите си от тази война, турците вече казаха, че ще вземат помещенията на Макдоналдс и други западни фирми в Русия, за да си продават стоките, полетите и всичко друго ще минава през Турция, ограбват европейски държави със санкциите, а захранват Турция. Не мога да разбера, руснаците дори едни сандвичи и храна ли не могат да правят, че си дават помещенията-заведенията на турците?

97

Анонимен

преди 2 години

Русия вървеше по пътя на всички европейски държави, интегрираше се и си сътрудничеше с европейските институции, НАТО и т.н. ,докато някой не реши да разделя Европа и създава конфликти в Европа, да насажда русофобия и омраза, някой ненормалник, който реши да слага разделитена линия между Германия и Русия, за да не се обединяват икономически и усилват икономически , но всички знаят,че от подобно разделение страда и цяла Европа - енергийно,икономически,всякак,което е може би целта на разделението

96

ББ

преди 2 години

До АнонименУкрайна е ...майката на русия бре...Киевска Рус...Украйна даде религия,език на руснаците...към какво да севръща...децата на Украйна убиват в Украйна,безбожници крепостни на путин...искащ...империя...лудост в 21 век...руснаците са военнопрестъпници...съд...Световна война ако трябва...да платим цената...ядрена...всякаква...Свободата ни е безценна!!!ако ще се мре да е като Свободни човешки...да си крепостен на луд е...грях е!!!

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Нацистите са в Кремъл. Това вече е доказано. Оттук нататък не може да има прошка докато и последния от тях не бъде наказан.

94

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха то няма елементарни лекарства вече там...лицемерието не обслужва населението на русия...следващите 500 г....само бог може да им помогне на руснаците...ама те нямат...убиват братя...безбожниците!!!

93

ББ

преди 2 години

До Кърджалиецхаха в исторически план преди османците да завладеят територии...българите са си топили топките на Босфора..руски мантри опитващи да разделят Народа ни,българи и турци си живеем като братя,политици и обслужващи путин опитват да всяват раздори..Кърджали е Български и такъв ще остане...никой няма да го поиска,това са заплахи на русиянците.опитващи се да създават недоверие и заплахи..бъдете човеци и следвайте ценносттите в които вярвате,Турция скоро ще прозре..че путин не е приятел

92

Анонимен

преди 2 години

До АНГЕЛВ Русия и цените на стоките и консумативите са по-ниски.

91

Анонимен

преди 2 години

Не се ли върне Украйна към Руската федерация, откъдето беше откъсната преди 30 години, напрежението и конфликтите в Европа, ще продължат да се развиват и разпалват, защото ще върнат нацистите и ще ги подтикват да създават проблеми в Европа и по границата с Русия, което ще бъде във вреда за Европа и опасно за Европа. "Триморието", което се създава , също е във вреда за Европа, с цел да раздели и отслаби Европа, а ако създаде и някой конфликт, добре дошло за някои неевропейци!

90

Кърджалиец

преди 2 години

Вие се молете Ердоган да не рече че Кърджали трябва да се върне към майка Турция , че жална ви майка , ако тръгнете срещу него. А човека не е като да няма права над земи които е притежавал 500 години и където живеят хора от неговия народ.

89

Анонимен

преди 2 години

Путин толкова се е компрометирал сам, че е губене на време някой друг да го компрометира.

88

До До 129

преди 2 години

Дали ще стане така времето ще покаже, обаче след преминаването на Крим към Русия , стандарта им на живот там падна още и досега бяха по зле от Украйна. Сигурен съм в едно руската армия е доста по-зле околкото повечето са си представяли. А украинците са същите коpyмпета и пиянки като руснаците, само че сега се бият за земята си и запада им помага доволно, затова дядя Путин настъпи търнокопа.

87

Анонимен

преди 2 години

Току-що гледах едно видео в Тубата, гражданите в Украйна са ядосани, че след освобождението от укро-нацистите, руските войски не поставят управление в населените места и на власт идват криминални индивиди и криминално проявени украински полицаи, така се обезсмислят жервите на руските войници и местните опълченци и жертвите сред населението. Каква е тази безсмислица, която руснаците вършат, не разбирам, ***- оти ли са, че не поставят ново управление?

86

Анонимен

преди 2 години

Какъв Путин, умря на 24.02, сега е Майло

85

Бай Марин

преди 2 години

До Анонимен 128 ми купи си ити едно таквоз, сигурно не е толкова зле. по-добре ще е от лада сигурно. Обаче проблема е че руснаците освен газ няма какво друго да предложат на китайците, а приходите от газ осигуряват по 6 долара на ден на глава от населението, без да броим обаче разходите.

84

До 129

преди 2 години

Ти изобщо не си информиран какво става в този регион от 8 години на сам .Спора ми със теб е несъстоятелен. Само да ти кажа че много малка част от Донбас беше под контрола на ДНР и ЛНР .Не повече от 30% . Руснаците взеха целия Донбас , падна и цялата област Запорожие която свързва Крим с Донбас . Харков също ще бъде взет. Общо взето всичко от река днепър на изток ще бъде Руско. Това е 50% от цяла Украйна !

83

До До ДО полковник

преди 2 години

Никаква денацификация няма, и никакъв Донбас не е превзет. Реално украинците нямаха контрол върху донбас и преди войната, така че нищо още не се променило в полза на русията, но може да се промени в полза на Украйна. Засега се видя че руската армия е мнго зле. И тя винаги е била зле с най-много жертви във всяка война досега.