123

Анонимен

преди 2 години

Зленски пак пред зелен екран от някой остров ръси глупости

122

Анонимен

преди 2 години

Там е работата, че не можеш да си "стоиш кротко в панелката". В един момент ти събарят вратата, влизат тарикатите от Азов, събират ти всичко ценно, което имаш, обръщат ти джобовете за пари, опитват да насилят дъщеря ти и след това ти дават един час да се махнеш. После си разполагат там оръжията и стрелят по руснаците, после идва снаряд и ги ликвидира, заедно с жилището ти. Ти през това време ако си стигнал до мазето, стоиш там без хляб, без вода, без отопление по 2 - 2 седмици. Това са фактите.

121

Анонимен

преди 2 години

Хиперзвуковите ракети поразяват всичко включително САЩ.

120

Анонимен

преди 2 години

Не сме с рудия . А с ЕС и НАТО. Говори от твое име, не от мое.

119

Анонимен

преди 2 години

В ход е проект на НАТО за спасяване на най-отявлените украински фашисти - главорези. Планът предполага извеждането им в удобни за тях държави, като първо им извеждат семействата, а после, самите тях. Там са посочени основни държави, където ще се формира ядро от такива, за да предизвикат преформатиране на вътрешното им общество и една от изброените държави е България. Не вярвах, докато оня ден не видях тълпа украинци с украински знамена да викат Украина в София.

118

Анонимен

преди 2 години

Примерно, ако САЩ беше до вермахтът щеше да отече, а Русия го удъжа и би с цената на 25-30 милиона жертви главно мъже и после идва диспропорцията малко мъже много жени сумати български мъже са женени за рускини.

117

Анонимен

преди 2 години

Още през 1998 г политологът Збигнев Бжежински пише във своята книга,че Украйна е западната дългосрочна партия шах за САЩ,той пише така: "След разпада на комунизма на нас ни е необходим разкол във православието и разпад на Русия и в това ще ни помогне Украйна КЪДЕТО ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е НОРМА НА ОБЩЕСТВЕНИЯТ МОРАЛ.

116

Знаете ли !

преди 2 години

Рамзанчо е останал сам ! Крие се в една бензиностанция ! Останалите са предалиБогу дух или на Аллах !

115

Анонимен

преди 2 години

Българите сме с Русия. А безродните слуги Плевнелиев и Паси, да замятат пушките и да отиват да се бият за Азов. Само че там като ги видят може да си ги направят булки.

114

Анонимен

преди 2 години

Аз видях вашата Украйна кво представлява. Знаци на АЗОВ на протеста преди 2 дена в София. Горяхте Руски знамена, да не кажа, че на целия протест имаше само Украински мигранти и Украински знамена. Нямаше много Българи и нямаше Български знамена. Когато Българите излязат на протеста ще видите много Български знамена и ще разберете, че ние не сме против Украйна или Русия, ние сме против оная ЗГАНН която ви настрои да се трепете едни срещу други. Жалко че вие Урки не го виждате, но е разбираемо.

113

Анонимен

преди 2 години

По-смешна армия от руската няма питайте някои наемници.

112

По смешна армия от

преди 2 години

Руската Няма! Стрелят по тухли и керемиди!

111

Анонимен

преди 2 години

Иначе Азов, Мазов и се избиват взаимно.

110

Анонимен

преди 2 години

ВВС публикуваха видео с попадения на ракети Искандер на позициите на въоръжените сили на Украйна в Изюм.Бойни машини се криели зад православен храм. Не помогнало църквата останала непокътната, техниката е унищожена.

109

От Киев :

преди 2 години

Обкръжаваме мужиците и ги изтласкаме къмБеларус! Нямат генерали и бягат като зайциПрегрупират се към Москва! Ха, ха, ха

108

Анонимен

преди 2 години

При взаимноизгоден бизнес и народите ще са по-щастливи и живеят в мир и разбирателство. Иначе, ако налагаш вижданията си като САЩ става зле.

107

Анонимен

преди 2 години

Тия урките са много нахални типчета. Е са като се напълни в Бг с такива ще ви карам да им се радвате. Представа си нямате колко нахален народ са. Бай *** ще ви се стори цвете. Дано се върнат скинарите

106

Анонимен

преди 2 години

На Белият афроамериканец Зеленски - всички са му длъжни за нещо....

105

Анонимен

преди 2 години

90% от "украинците" не знаят укропски език. В най-добрия случай около Киев плямпотят суржик - хибридна мешавица от руски и полски. Много ми са смешни укритата когато се пънат да говорят на английски, а журналистите ги питат на руски.

104

Анонимен

преди 2 години

Развей белия флаг спаси украински и руски животи и да тръгнем да се възстановяваме. Какво му е лошото на това да имаме различия, но трябва да се разбираме и да правим взаимно изгоден бизнес до колкото може.