32

Да, но

преди 2 години

Реално са над 67%. Няма някой, който да не е съпричастен и всеки помага или би помогнал на бежанец, но народа не иска да се намесваме с оръжия или с вербална агресия. Всеки вижда ефекта от санкциите. Най-много страда народа от грешните решения. Но ЕС говорила в един глас. В един глас ама с различни доходи.

31

eve1

преди 2 години

Българинът,най-умният човек на света,когато хората се ваксинираха българинът реши,че няма да се ваксинира,когато сега целият нормален свят е срещу лудия диктатор Путин,българинът пак реши че ще подкрепя Путин,защото било опасно да сме срещу него.Робско племе сме и затова ще живеем,като роби докато не започнем да разсъждаваме като нормалните хора.

30

Анонимен

преди 2 години

Над 75% са .Всички други са политици ,журналисти техните отрочета и олигарси и техните отрочета .Евроатлантиците не ги понасят една тухла нямат за 32г всичко разрушиха и откраднаха а да кажат ,че е не е вярно?

29

Анонимен

преди 2 години

Другите 37 да заповядат пред посолството на Украйна, не виждам и 1 заминал за повече от месец. С тази медийна пропаганда изглежда краварите търсят нещо, което няма да получат.

28

Говорит Москва

преди 2 години

Это показывает, что у нас в Болгарии 67% друзей, а остальные враги.

27

КВИ 67

преди 2 години

ПРИЦЕНТА КВИ ПЕТ ЛЕВАРУСИЯ Е ВРАГ

26

КЪВ НЕУТРАЛИТЕТ

преди 2 години

ВИ ГОНИ БЕ - РУСИЯ МИ Е ВРАГ

25

Мишо

преди 2 години

Повече са от 67%, всъщност правилно е да се напише над 67% от българите не подкрепят Украйна.

24

България

преди 2 години

е бомбардирана от 1000 самолета на англия и сащ през всв! четете неграмотници и не заблуждавайте!

23

Анонимен

преди 2 години

Нека проверим доколко това е вярно и си направим наша извадка тук. Убеден съм,че процента е доста по -голям..всеки който е за неутралитет и единствено хуманитарна помощ,да натисне зеления палец!

22

Aха

преди 2 години

Румяна Бъчварова леко ни е пратила за хайвер, но който плаща - той поръчва музиката.

21

интересно

преди 2 години

до преди 2 дена разправяха, че 82% искат неутраитет. Утре ще кажат че са станали 50%. Ходете се гръмнете с тая стакмистика. Мен никой не ме е питал какво искам. А то е главата на инператор Палпатин набучена на кол пред червения площад. АМАН от калинки.Всеки може да пише глупости та да се пукнеш от смях.Айде сега почнете да давате акъл.

20

Sturmfuhrer SS

преди 2 години

Лъжите и манипулациите на т.нар. соц. агенции вече станаха толкова плоски и прозрачни, че вече надали има някой който се съмнява в поръчковия им характер!

19

Анонимен

преди 2 години

На българите не трябва да им се дава много-много да мислят и да вземат решения. В ковид кризата имахме най-висока свръхсмъртност от цял свят. Сега във войната в Украйна отново неадекватно държание, защото съм сигурен, че не всички са червени ***, а и много българи го мислят, че имаме няещо общо с Русия.

18

До Анонимен 15

преди 2 години

Всъщност политиката на България през ВСВ е една от най - добрите възможни, които сме можели да направим в тогавашната ситуация... Неслучайно увеличаваме територията си, въпреки че сме били на страната на Хитлер по едно време. Цар Борис е платил с живота си, но е герой на България.

17

Бум

преди 2 години

Който иска да мре за наци Украйна да ходи там,не замесвай те България в тая касапница на запада.

16

факт

преди 2 години

Процента за неотралитет е по голям но не е удобен политически.

15

Shark

преди 2 години

Процентът на тези, които желаят неутралитет е по-голям! Направете масирано проучване и ще видите. И резултатите ги изпратете на Ицето Иванов и останалите от ДБ, заедно с по една пушка и да заминават доброволци в Украйна

14

Кога

преди 2 години

Ще има осъдени ***? Пълно е с платени и шпиони на Путин, вкл и агенции и именно затова не им вярвам

13

Анонимен

преди 2 години

България е била Неутрална през ВСВ, но в последствие е нападната от русияя. Четете си историята. Късоумници стрсхливи тоя неутралитет нищо не ви помага. Само ни излага пред съюзниците, а империята на злото не я интересува. Ако реши пак, ще дойде.