304

Косев

преди 2 години

Абе,вие,дето се изреждате да злорадствате,защо не отидете да живеете в Русия,та да опи тате от " меда и жилото " на вашия любим Путин ?! Идете там да се " насладите " на рай ския живот в Русия !!!

303

ДДРОнег

преди 2 години

Голяма работа, компенсирайте фирмите тройно от запорираните милиарди на руснаците и готово !!!___Оттам ще има и репарации за Украйна !!!

302

Анонимен

преди 2 години

Те хубаво са ги присвоили, но частите са западни. Освен това, няма как и да се застраховат. Реално, тези самолети могат да летят вътре в Русия и до някои определени дестинации, най-вече в ЮИ Азия. Това е. Съвсем отделен въпрос е кой оттук нататък би дал самолет на лизинг на руски превозвач.

301

хаха

преди 2 години

На Русия са блокирали 300 млрд. долара, така че ако иска ще ги върне. Реципрочност на всичко. Путин каза, че не са благотворително дружество. Купихте ли си рубли?

300

Петров

преди 2 години

Тя и Америка се опитва да присвои Украйна, която не и прнадлежи, за няколко самолета се хванали

299

аз

преди 2 години

10 млрд???? Колко пари замрази Запада?

298

Minuva42

преди 2 години

Това значи, че за в бъдеще руските авиолинии ще трябва да разчитат на Туполев, Антонов и другите руски щайги.

297

Minuva42

преди 2 години

Това е голяма простотия, защото те пре-регистрират машините и това ги прави неизползваеми в бъдеще. Тези самолети вече никога няма да могат да летят комерсиално международно, защото няма проследимост на тяхното обслужване и няма да могат да бъдат лицензирани.

296

Анонимен

преди 2 години

Кражба на самолети за 10 милиарда долара?! Сериозно?! А вие колко руски милиарди откраднахте, пардон, замразихте? Ами венецуелски, ами много други! Дали ще ги върнете някога? Ами кражбата на българското злато? Ето това е кражба на века.

295

Анонимен

преди 2 години

Лъжа! Русия отдавна им предложи да си приберат самолетите, но те не могат. Трябва да изпратят най-малко 1200 човека екипажи, а не могат, защото попаднаха в капана на собствените си санкции.

294

Анонимен

преди 2 години

До да ама не - Аха, то щото лондонското плашило да им арестува самолетите, яхтите и имотите още през м. февруари. Те, англосаксите, са светци, нали?!

293

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 359 - Имат и свои, съвременни руснаците - Сухой Супер-джет, например, ама разчитаха на западняшките пътн.самолети. А сега, като видеха как им издърпаха черджето изпод краката - Путин е наредил да почне пак самолетостроене за пътн.самалети в Русия. Т.е. Боинг, Еърбус - вече нье! То не знам и как точно ще произвеждат Боинг, че всички никелови детайли ги правят с никел от Русия, щото друг нема

292

да ама не

преди 2 години

Нича някой се е заблуждавал че войната не е за заграбване на територии и плячкосване на каквото падне.Такова 3 руското племе -грабежонаклонно и Путин поощрява тази им страст.

291

Анонимен

преди 2 години

До Какво недоумяват?. Ми не е станало така. Или това е опорката за това, че руснаците летят на западни самолети и нямат свои? Великата руска авиация... На лизинг.

290

Анонимен

преди 2 години

Скоро русначата ще си ги режат и ще си ги ядат.

289

Анонимен

преди 2 години

Аааа западното е санкции, а руското е кражба. Егати и лицемерието!

288

Анонимен

преди 2 години

Ха!А за блокираните и отнети авоари от частни лица до държавни авоари нещо забравиха май. Или запада може, щото колективната кражба не е кражба. Е да ама нещо са се объркали. Русия каквато и да е е суверенна държава. А мъдрия народ Български има поговорка: "Каквото повикало такова се обадило"

287

Какво недоумяват?

преди 2 години

А след разпада на Съветския съюз, какво стана? Кой където му беше останал съветски самолет, на което летище се е намирал, си го присвоиха- Не е ли станало така и с Мрия? Запада искат санкции, но ръмжат при най-дребните ответни резултати.

286

Жертвички

преди 2 години

Запада се прави на много наивен и неразбрал. Когато сложиха санкциите за прелитане, тези самолети са били на различни места, и в самата Русия. Като не можеш да летиш, как ще ги върнеш? И, сериозно ле някой си е мислил че ще има опашка от връщане. И трето, ще им изтекат части и лицензи, пак поради санкции, така че никой не ще има полза от тях.

285

Анонимен

преди 2 години

Че то други 50 страни върнаха ли руските самолети на руснаците?