364

Кучкар

преди 2 години

Слава Kokаине! Аз предлагам да пратим теб зам. министре, мисля че така ще е най-добре. Между другото оня зеления и останалата върхушка, кога ще ги бесят? Някой знае ли?

363

Анонимен

преди 2 години

до 396: Да, така стана, и за да не се повтори, лагерът сега е от другата страна на границата- в Полша.

362

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 392С един Калашник в ръка?

361

Анонимен

преди 2 години

"Радев: Предоставяне на оръжие на воюваща страна крие риск за сигурността на българите" -- не ги баламосвай, не го крие, а се вижда отдалеч съвсем ясно, само че българите са една безпросветна тълпа.

360

Анонимен

преди 2 години

Германия не искала да плаща с рубли, ами ти си на пазара, отивай по-нататък. Като не искаш най-вероятно повече няма да бъдеш богата, има кой да те замести, желаещите няма да свършат.

359

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

До АнонименФакти Русия помага да строим АЕЦ - цена на ток2 стотинки. САЩ "приватизират" ТЕЦ Марица за жълти стотинки - всички българи по договор сме задължени да плащаме тока на 40 стотинки! Мерси от такива "Демократи" предпочитам Русия! Всички медии плюят по Русия години наред и пак мразим САЩ и ЕВроджендерастите - кръвта вода не става! Всички останали либерални грантаджии са едни проЗти педераЗтиТретополовиНационалниПредатели!

358

Анонимен

преди 2 години

Имаше един лагер за подготовка на чуждестранни наемници доброволци близо до полската граница в украйна -- с 200 човека. Беше унищожен за няколко часа -- 36 души директно при свети Петър, около 100 ранени и останалите си биха камшика, мерси не ни трябва. Това са европейските призиви и помощи -- абсолютно неадекватни. Баламурници колкото искаш.

357

OT RUSIA

преди 2 години

НЕ МИ ТРЯБВА НИЩО.

356

Анонимен

преди 2 години

Виктор Орбан отказа да подкрепи санкции срещу Русия в ес. Казва просто и ясно на нас ни трябва петрол и толкоз. Не го интересува ни украйна ни майна. А на българските дyпeдaвци не им трябва петрол, газ, уран и др. неща, а им трябвали санкции срещу Русия.

355

АЗ МИСЛЯ ДА

преди 2 години

ПРЕКАРАМ ОРЪЖИЕ КЪМ УКРАЙНА. ПОСЛЕ ЩЕ КАЖА ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО МЕ ПРАЩА

354

Анонимен

преди 2 години

Хващате това влечуго с очилца и го доставяте в украйна като помощ от България, заедно с него плевнелиев, паси и другите подобни безмозъчни същества, които гъмжат на държавната хранилка, но не са способни да генерират никакви смислени идеи за същата тази държава.

353

Анонимен

преди 2 години

Български великден и някакви други частни организации правят дарения за българи, защото държавата е неадекватна във вътрешните си политики, а сега изведнъж същата тази държава тръгнала да помага на чужди граждани от джоба на данъкоплатците да могат да се противопоставят на кого? На братята си, които имат в случая право. Това са си техни проблеми.Зеленски ще бъде съден на трибунал, заплашвал е Русия с ядрени удари.

352

Анонимен

преди 2 години

Тези , които сте сини и червени , били то за лев/долар/евро/рубла, или недай си сте за идеали си яжте главите и си избождайте очите... *** не замесвайте другите да ви..

351

Анонимен

преди 2 години

Ти с очилцата и другите философи по форумите отивайте на фронта, а не да се криете по дупки и да се опитвате да замесите държавата.

350

Разбира се...

преди 2 години

НАТО е отбранителен съюз. НАТО не прави планове за нападение, единствените планове са за защита на територията на страните-членки - и тъй, отбранявайки се, лека полека се доближава до руската граница. То и римската империя е третирала всяка своя война като отбранителна, нищо че отбранявайки се се е сдобивала с нови територии и васали... войните на САЩ също са отбранителни - в името на демокрацията. Украйна се отбраняваше от Донецк и Луганск последните 8 години. Забелязва се шаблонно поведение.

349

Анонимен

преди 2 години

Никой не се интересува от частното мнение на нато.Те си въобразяват, че са фактор и толкоз, въображения и влажни сънища. Българският *** не може да мисли трезво.Една голяма метла трябва да играе за хрантутници като този. Вчера писах, че това ни замесва и той ми отговаря със интервю. Защо тогава полша, сащ, великобритания и др. изпращат нападателно оръжие, а не само екипировка? Те вече са замесени и затова Медведев им обясни 4-те случая за употреба на ядрено оръжие. На срещите на нато мълчите

348

Анонимен

преди 2 години

Опитвам се да ти и запомня очилатата мутра и един ден да те намеря да те питам, но не мога. Адски безличен. Нямало да има война, ако въоръжим украинците. А какво ни трябва според теб, мазньо, за да имаме война?

347

Анонимен

преди 2 години

Браво Николайо ,браво Божилов , браво зам.министре !!! Ти откри топлата вода !!!

346

Анонимен

преди 2 години

Ти не ми се обяснявай, щото си никой. Ако ни въвлечете във война, ти ли ще отговаряш? Ами не. Даже не те знам кой си, та да ти подиря сметка един ден.

345

Анонимен

преди 2 години

Путин иска поводи за война с малка държава от НАТО. Ще нападне малка държава от НАТО, за да иска сваляне на санкциите. Ще каже: "Не нападам НАТО, а тази малка държава, която нападна Русия.". НАТО ще каже: Заради тази малка държава няма да започнем Трета световна война. Ще помагаме с оръжие. България трябва да пази военната си тайна какво дава. Държавни решения за даване на оръжие са опасни за сигурността. Военна тайна.