188

Аноним

преди 2 години

Оставете на хората свободата на избор.Помислете за здравеопазването!

187

Айде

преди 2 години

Къш !

186

Реалист

преди 2 години

Отново грешни сметки заради включването на всички живеещи в чужбина като неваксинирани. Реално са ваксинирани над 2 милиона от живеещите в България и още 2-3 милиона от живеещите в чужбина, което дава доста приличен процент на ваксинираните сред пълнолетните.

185

Анонимен

преди 2 години

Гражданите на Ловеч щурмуваха общинския съвет, защо не пишете за това?????

184

Анонимен

преди 2 години

Тоя 20-30 години краде от БЧК и няма кой да му търси сметка... Сега вече и нагъл станал - ще налага ваксинации

183

Анонимен

преди 2 години

Пак питам - за тези 2 милиона, които не сме карали ковид - какво стана с хапчето паксловид? Това хапче е одобрено от декември, но все още го няма в нито една аптека. А ш.баните им ваксини помня още на първата седмиц след като ги одобриха почнаха да ги бодат. Къде е паксловида като сте толкова загрижени?

182

Цццц

преди 2 години

Този още живее в март 2020 г. Когато никой не знаеше и хората още вярваха на цялата помия, която се изливаше по медиите. Бог да ни пази от такива хора.

181

Анонимен

преди 2 години

Като видя някой дипломиран титулован *** да се прави на последна инстанция и направо освирепявам!

180

Анонимен

преди 2 години

Вие проверявате ли "братята" укрофашисти, които ни идат тук на талази за коронавирус или не смеете, че може да получите един здрав ъперкът по муцуни те нагли.

179

Анонимен

преди 2 години

За всеки, получили каквито и да увреждания след ваксинация, независимо след колко време, да се приема че "ваксината" е виновна до доказване на противното. Поставилият "ваксината" да носи материална и наказателна отговорност.

178

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора не само смятат, че коронавируса няма да ги засегне, но и той наистина не ги засяга. Защо вие пък решихте, че е задължително и неизбежно да се разболеем всички до един, че и да пук нем, ако се случи? Ай сиктир.

177

Анонимен

преди 2 години

Звдължителна, ама колко пъти годишно - не знае лампионът! Светва, без да знае докога ще му държат ключето натиснато. "Демокрация" - това вече звучи заплашително. "Солидарност" - тове вече е символ на подкупност. "Ценности" - това вече е символ на тотален упадък.

176

Аноним

преди 2 години

Съд за такива прод***жници като него, трябва да е задължителен!

175

mISHO

преди 2 години

Всяко нещо, което е задължително е за сметка на тези, които биват задължавани и в угода на тези, които задължават. Обикновено "благородните" оправдания са напълно в духа на идиотските начинания.

174

Възмутена

преди 2 години

Скъсай си дипломата докторе ! Статистиката ви за преболедувалите изобщо не е вярна ! Казвам го от личен опит. Преди 1г.6мес. бях болна от ковид, направиха ми два теста и двата бяха отрицателни, а имах всички известни симптоми на вируса. След като оздравях си направих тест за антитела и се оказа, че имам огромно количество. Познавам много хора със случаи като моя. Тестовете ви също не са достоверни. Спрете с тези манипулации!

173

Анонимен

преди 2 години

Самоубиец-сомнанбул!

172

Чоко

преди 2 години

Разни нещастници продължават да си бълнуват за маски и ваксини. Не разбраха ли, че народа го мина този ворус и вече почти всеки е с имунитет. Измислените и закупени ваксини сега трябва да бъдат изхвърлеви в тоалетната. Ето защо е тази болка. Преболедувах и нямам никакво намерени да се ваксинирам. Същото се отнася за цялото ми семейство. Забравете за тези измислени ваксини.

171

Анонимен

преди 2 години

А тоя тъпан наясно ли е че за да стане ваксинацията задължителна трябва промяна на Конституцията?

170

Просто Киро

преди 2 години

"Балахурник" , задължителна ваксина за евтаназия трябва да има на такива като теб . Продажна американска *** . Клоакьорите , които ви канят по студиа и ви дават право на глас - това е срам и позор за Българската нация .

169

Смяяях

преди 2 години

Тебе трябва да те факсинират задължително! Няколко пъти!