132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "Руските войски не отвличат хора и не са отвличали, най-вероятно това са хора, които са искали да се спасят от войната и са избягали в Русия." Защо от тези хора няма ни вестни кост, никой няма връзка с тях и не се знае къде са? Мда, ясно е защо.

131

Анонимен

преди 2 години

Направо ви се възхищавам! Вчера ме убеждавахте колко велика е Русия, а днес плюете като дъ рти ци ганки. и кълнете. Продажни лицемери. Знаете ли, че Украйна е държава, благодарение на Ленин, Сталин и Хрусчов. Малко да прочетете история няма да ви навреди. Според си ен ен, Путин пренаписал историята. Не, той само я припомни. А, това че Бидона не знае нищо за Украйна, ни за Русия, но непременно трябва да се намеси, отделен въпрос.

130

Анонимен

преди 2 години

До Боби Върха на черешката е, че има хора, които защитават извършителни на геноцид, етнически прочиствания и отвеждане в робство в 21ви век. Руските терористи практикуват и трите наведнъж в украинските територии. Доказателствата за това растат с главоломна скорост. Вече руските терористи дори не се крият, че вършат такива неща. Сатрапа в Кремъл е обявил, че ще продължи да бомби Мриупол, докато не се предаде. Това е открит геноцид, за който разбира се ще си плати.

129

Анонимен

преди 2 години

Типична руска вар-вар-щина. Комунистите в България са същите зве-ро-ве.

128

Анонимен

преди 2 години

Бесилието ражда насиле. Толкоз за НАТО и САЩ с 54 войни и над 100 милиона убити на тяхен отчет, за т. нар. допустими жертви от мирното население.

127

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУкраинците отвлякоха 17 деца, отвличаха и деца, чийто родители самите укро-нацисти убиваха,а след това се представяха като родители на тези деца, опитвайки се да избягат и се спасят от съд за престъпленията, които са извършвали.

126

Укри Съпортър

преди 2 години

До Гиб Мелсън Явно познатите ти са от АОНСУ и БСП only.

125

Анонимен

преди 2 години

Поредната фалшива новина.

124

Анонимен

преди 2 години

Безсилието ражда насилие... Толкова за "армията" на Путин...

123

Анонимен

преди 2 години

Руските войски не отвличат хора и не са отвличали, най-вероятно това са хора, които са искали да се спасят от войната и са избягали в Русия. И преди имаше войни , но никога не са спирали населението да бяха и се спасява от войната, а в тази война и населението блокираха и го използват като жив щит, разбира се, че който има начин да избяга, ще избяга!

122

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно украинската армия ги е отвлякла, за да стовари вината на Русия. Това си е класика.

121

Анонимен

преди 2 години

Аре откриха международния лов на сороспияци и ултраглобалистчет. Скоро на съд за престъпления срещу човечеството.

120

Анонимен

преди 2 години

ПРОПАГАНДА! УРКИТЕ ОТКАЧАТ

119

Ха ха ха

преди 2 години

Това ли беше специалната операция? Изтегляне на всички *** в Донбас.

118

Анонимен

преди 2 години

Защо укро-нацистите се барикадират в социални сгради и в улиците и блоковете МЕЖДУ НАСЕЛЕНИЕТО и така убиват собственото си население, изпозлвайки го за жив щит? Защо укро-нацистите не позволят на украинците да се спасяват извън Украйна в каквато посока им е най-близка, а спират коридорите и стрелят по собствените си хора?Защо укро-нацистите не защитават града си в края на града, а искат да има цивилни жертви и влизат между населението, убивайки собствения си народ?

117

Гиб Мелсън

преди 2 години

На американците колко десетилетия им отне да изтрият позора от бомбардировките в Сърбия? Отец Нафарфорий. Знаеш ли от какви етноси е изграден американския народ? Кое те кара да мислиш, че те не искат руснаците да избият всички нацисти в Украйна? Не ги гледай какво приказват а гледай какво вършат. Американците също искат да се отърват от нацитата. Но за тях е най-добре и Русия да пуска кръв. В момента за американците е златна жътва.

116

Нека е ясно

преди 2 години

Путин загуби авторитета си пред руските олигарси. Те губят милиарди от санкциите.

115

Анонимен

преди 2 години

Специалната им операция не прилича на демилитаризация и денацификация,а започна да се извращава в тясна връзка с нацификации милитаризация как последователност на комуникация м/у тях за 1.нацификация 2.милитаризация 3.хитлерофикация от национализация и социализация за процеси на уедряване на собственост и ниво възмоно за участие в социалификация 4,5,6.комунистофикация 7.комуникация от комуна м/у двете крила в конкурентно развитие съвместими за да има едно + и друго - и да има преследване ресурси

114

Не стратег

преди 2 години

На всички вече стана ясно че рашките явно няма да мирнат, докато не отворят тяхна ивица между анексирания Крим , Донецк и Луганск, а Марупол се явява по пътя на коридора. То не трябва да си военен стратег за да се досетиш ... Предполагам тогава биха клекнали на някакви истински преговори а не като сега да стрелят и тупат топката...

113

Анонимен

преди 2 години

"....Владимир Путин са отвлекли 70 жени и медици от родилен дом и са ги отвели в Русия..."Ееее, той Путин беше казал, че ще прави харем от украински медсестри исега изпълни обещанието си!