183

Анонимен

преди 2 години

***=Хитлерин

182

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

181

Анонимен

преди 2 години

До Рубли-смях..., Руплата е 1000 за 1 долар, на червения площад разбира се. За крепостни роби е забранено купуването, а скоро и продаването на валута от загниващия запад. Корекомите ще отворят до края на годината, нали песков, рогозкин и лавров трябва да има от къде да си купуват уиски. За крепостните ще има лосиони за вана от братски Китай. И догодина да изберат пак Пууутаран със 198% поне.

180

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не трябваше да разрушават Мариупол.В руините не е война а животински бой за оцеляване.Имат пример от своята история - Сталинград.Германците разрушиха Сталинград с бомбардировки и като влязоха се почна бой за всяка разрушена сграда.Че сега същата грешка направиха като германците.После не се чудете защо един батальон държи града толкова време и още ще го държи.

179

Русия-смех...

преди 2 години

В Русия времето е спряло някъде в края на миналия век...Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват нито телеграфи, нито съветският съюз...

178

Анонимен

преди 2 години

До Защо? 206Защото всички не са страхливци и предатели,като теб.Опълченците бяха на Шипка виждайки армията на Сюлейман от върха.Какво да ти обяснявам .....нещо човек.

177

Свободен

преди 2 години

До защо? А защо всичките 963 евреи в крепостта Масада отнеха живота си, макар да беше ясно, че римляните ще я превземат? Мисля, че ако не го разбираш, няма и смисъл да ти го обяснявам.

176

Анонимен

преди 2 години

Те са си вкъщи Как да се предават.https://youtu.be/Og18vn9aqIQ

175

Дали?

преди 2 години

Дали хората в Русия наливащи се с антифриз или почистващи препарати за вана са щастливи и удовлетворени от живота ?

174

Анонимен

преди 2 години

Азовци са притиснати в завода Азовсталь, където ще бъдат унищожени с артилерия, вероятно с огнеметнимсистеми Тос 2 Буратино или със Солнцепе понеже стрелят с теромобаричнимснаряди, а в завода има подземни ходове, които няма как да бъдат унищожени с кинвемциинална артилерия.. И двете оръжия са забелязани на дислокация в района.

173

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

172

Рубли-смях...

преди 2 години

Ало, банката ли е, какъв е курсът на рублата днес?За купува или продава?Не, за да се посмея...

171

ДДРОнег

преди 2 години

Война в Европа, кой луд я сътвори ... :( ... Милиони съсипани животи и за к'во - едно кремълско джОдже да се прави на велико ...

170

Защо?

преди 2 години

След като на всички е ясно, че Русия ще влезе в Мариупол, защо Украйна държи това да е с максимален брой невинни жертви? Отговорът на въпроса показва истинското лице на тези които управляват тази, засега, държава.

169

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да освободи от фашизма и лгбт цяла европа! Дай Боже!

168

Анонимен

преди 2 години

Путин го чака бай Луци в пъкъла

167

Анонимен

преди 2 години

Браво, мачкай нацистите от Азов!

166

Анонимен

преди 2 години

Мачкай , Вова , правдата е с теб ! Пък нека дребно-центниците родоотстъпници и всичкомразци (освен дребни центчета) да се давят в собствената си отровна пяна ! Те , горките друго не могат , щото ако можеха , от него щяха да се препитават ...

165

Анонимен

преди 2 години

Трябва да знаете едно нещо че преди хиляда години българите сме били на брой повече от руснаците и германците.Поради разни стечения на обстоятелствата сега сме малко а можеше да сме 50-60 милиона.Няма да говоря за огромните загубени български територии дори там където се бият украинци и руснаци сега,преди е било Велика България.Ако не бяха нещастията който сполетяха България сега щяхме да сме велика сила.

164

цц

преди 2 години

От където минат руснаци оставят пепел и мизерия. факт