59

Радо

преди 2 години

Не ми пука за руските фашисти... ама въобще не ми пука

58

Анонимен

преди 2 години

Силата на руската валута се гарантира от мощта на въоръжените сили на Русия, устойчивата икономика и природните богатства на Русия. В следващите 50 години Русия ще гарантира на малкия и средния бизнес дългосрочни кредити на лихви под 2-3%.

57

Анонимен

преди 2 години

До До 40/52 "Има, има с какво да стигне до полстага граница." Шейни с еленски впрягове? Ама вече стана април, а в калта е малко по-трудно. Питай руските танкисти.

56

пак лъжи

преди 2 години

Пожмня времето когато1 лев бе 2-3 рубли, после стана 20, 30---сега даже не мога да смятам толкова....Същото бе и с пенсиите им---бяха около една трета по мисои от нашите, сега са поне 150% по ниски от нашите. Колкото направи Путин за руснаците, още повече ще им вземе...

55

Мошенници

преди 2 години

Вместо тия глупости напишете,защо Русия и САЩ се договориха за разкъсването на Европа с настоящата криза,къде ще е новата граница м/у Изтока и Запада и защо никой от пионките в ЕС не прие Украйна и не им помогна въпреки,че в началото на януари Зеленски търсеше да закупува оръжия от ЕС и по специално Германия!

54

Анонимен

преди 2 години

А, защо русия забрани Фейса и Инстаграм?------> А защо да не ги забрани? Русия прави ли някакви пари от тях? Не. Единствено са средства за западна пропаганда. Като ги забрани Русия нищо не губи, само печели. Естествено е да ги забрани. Руснаците си имат Вконтакте и то си им стига. По същия начин, по който сега Виза и Мастъркард ядат хурката, а ЮнионПей му хвърчат акциите до небесата.

53

Динев

преди 2 години

Отдавна се чудя защо държавата в лицето на КП спряха руските канали ...Това просто е недопостимо. Едно е ясно - на премиера му е РАЗПОРЕДЕНО ДА ГО НАПРАВИ за да не се показва другата гледна точка....Това ме амбицира и се одбрах до доста интересни факти от 2014 г....Не можете да си представите КАКВИ БЕЗОБРАЗИЯ СА ПРАВЕНИ В ДОНЕЦК. Тази война не е от сега....Нашите управници лъжат и крият за световно реалните факти....Едностранните обвинения са разпоредени от САЩ....великата демократична страна -

52

Анонимен

преди 2 години

И още и още умрели. За земя която не е руска.

51

До 40

преди 2 години

Има, има с какво да стигне до полстага граница. Ама каво да обяснявам на такива явно пуснати от русофобската психиатрия малоум.ници.Просто не си заслужава.РУСИЯ е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА.

50

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, тези области не могат да останат в рамките на Украйна, след 8 години терор над тях. Още повече, че тези области никога не са били част от украинска държава, с изключение на едни около 13-14 години (1991 - 2014).

49

Анонимен

преди 2 години

Хохълските военни вместо д пазят цивилните те се крият зад тях и ги държат като заложници.

48

Диана

преди 2 години

До до 26 Диана Обсадата е нещо по-различно от боевете, тя всъщност е един вид бойни действия, изискващи предаване на града без бой..В Ленинград обсадата е разбита отвън, не от жителите на града! Когато един град е цел за превземане от някаква армия, умните воюват преди тази армия да е стигнала града, отчаяните воюват и по улиците на града като в Берлин, но само не.год.ни.ци.те използват града за да се укриват и стрелят от там...

47

аа

преди 2 години

Да прочисти и Сан Петербург от фашисти, че там има много

46

Анонимен

преди 2 години

До 40 - А сигурен ли си че няма с какво... хахахахахаха полирането на мозъка води до русофобия и грешни изводи ... :)

45

Анонимен

преди 2 години

Нали загубиха войната? Какво ще продължават?

44

охо

преди 2 години

А, защо русия забрани Фейса и Инстаграм?

43

Макак така?!!!

преди 2 години

Това е путинска пропаганда! Днес.бг писаха по-рано, че руската армия била напълно разбита а великите укри щурмували москва докато призракът на киев обстрелва бункера на путин след като е свалил 4898956 руски самолета!

42

До 29

преди 2 години

Той, Воислав Шешел ги оправя в хагския трибунал. Хахах

41

до 38 Ганев

преди 2 години

При обсадата на Сталинград, имеше ли новини на немското радио ?!? :))))

40

Диана

преди 2 години

До Анонимен27 Никак не е очевидно, че някой е искал тази война - Украйна беше убедена, че Русия няма да ги нападне ако НАТО застане срещу нея - те знаят колко не искат руснаците нова световна война!. Затова и разиграваше този театър, за да влезне в НАТО и ЕС, което щяло да я осигури срещу нападение на Русия /което според тях явно беше невъзможно/..НАТО обаче се отдръпна неочаквано за Украйна, но това не я спря да продължава с наглостите и изстъпленията си..Просто стана "играчка-плачка"..