37

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е превзел Полша за 35 дни. А на Путин колко време му трябва да превземе Украйна?

36

Анонимен

преди 2 години

37 отдавна няма комОнисти, но ти си ги гони щом те кефи!

35

Анонимен

преди 2 години

От 34 до Лекар Чудя се как ли ще се гърчиш ако някак си ми паднеш в ръцете, защото е лесно да се криеш зад клавиатурата, ИНАЧЕ ще останеш без зъбки и други лицеви екстри!

34

до 34

преди 2 години

Да ти таковам въпросчето-на мен Русия не ми е враг. Откъде накъде? Ти кво си получил от Америка-некое неграмотно написано писмо. Кво са пожертвали за теб? Ареее..блек лайф метър. Бори се за не гърски права и не се пречкай. Ние белите имаме други приоритети, дето не ги чаткаш.

33

Тия са

преди 2 години

Като британските учени.

32

Анонимен

преди 2 години

Истината е че нацистите си отиват. Просто пестят цивилно население от русия иначе вече да са ги заляли с цунами от бомби. В Киев всеки ден им пускат сирени за въздушно нападение, без да има 1 самолет в небето, ей така за страх

31

Анонимен

преди 2 години

40 да сравняваш Мариупол с Ленинград? Доста си извратен. Азов са доказани нацисти. А Ленинград се е отбранявал от нацистите. Та ако ги съпоставяш, излиза че нацистите Азов искат на всяка цена да си върнат Мариупол, но антифашистите ще се отбраняват до последния руснак и няма да го дадат. При такъв прочит ще си прав!

30

Анонимен

преди 2 години

Азов контролира Мариупол, това и ор...ките руснаци го признават! И така ще бъде, защото азов са по добре обучени, въоръжени и се бият за градът и земята си! Блокадата ще бъде разбита като при ленинград!

29

Анонимен

преди 2 години

Най-са ми интересни действията на нашите журналисти и политици. Точно хората, които възхваляваха Русия и изградиха кариери с тази любов и портийни книжки, днес я оплюват със същия ентусиазъм. Ако утре Русия надделее, ще ги видите същите как пак ще я заобичат безререзервно. Просто ми става жал за тия, наистина. Какви напъни, какво чудо в името на кариерата.

28

Аноним

преди 2 години

До 34 Много правилно казано вън всички комонисти и русофили

27

До 34

преди 2 години

Ама заминавай за щатите бе безработен. Няма да говориш от името на всички. Спрял тип

26

Анонимен

преди 2 години

Да питам едно въпросче- присъствието на натовски войски в натовските страни не е ли най нормалното състояние на нещата? Ако някой се чувства окупиран има избор да напусне в посока на врагът ни- русия! Никой не ви задържа тук, не сте ни нужни, без вас от...репките на москва ние ще живеем е по добре и щастливо!

25

Анонимен

преди 2 години

Е как? Къде са Веселин, Боби, Парсшутиста и ЛДНР, Мими, и факт да дадат акъл за оперативната тактика на руската окупационна армия?

24

До плюещите Русия

преди 2 години

Вервайте си ! Пишман анализаторите от UK съвсем "случайно" изпуснаха да ви разкажат за разгрома на нацистите от полка Азов в Мариупол. И че Южният фронт на Укро отбраната се разпада. Вярно е че в района на Донбас мощните украински части все още държат фронта. Но през следващите седмици им се очертава съдбата на шеста армия при Сталинград.

23

ПЪЛЕН

преди 2 години

ПРОВАЛ! Непобедимая става само за паради и това не и сигурно, че веднъж един танк закъса на парада, и го теглиха връзкарство, корупция, кражби, липси това е Россиа! Да имго тура на тия.

22

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Как когато САЩ прави същото в арабския свят това е защита на свободата, а когато друг постъпва едно към едно като тях е агресия? Двойни стандарти? Е да де, но когато има двойни стандарти, няма демокрация, няма правов ред, няма работещи съдебни системи, няма мир! Е сори! Но си искаме демокрацията която ни обещаха преди 30 год. А тя НЕ включва двойни аршини и окупационни войски!

21

Анонимен

преди 2 години

Разузнаването им го бива само да чегърта новичок от слиповете на хората

20

????

преди 2 години

Дъртата кралица Елизабета Вторая - рептилката не е ли пукнала още???

19

Лекар

преди 2 години

20, то британското разузнаване е като британските учени

18

dakotabg

преди 2 години

Тия,нас ли лъжат,или себе си...