29

лъжец

преди 2 години

До "Нямаме намерен "Всички си спомняме, как лично Путин твърдеше, че няма да напада Украйна" - Лъжеш. Путин никога не е твърдял подобно нещо. Дори когато му задаваха няколко пъти този въпрос и западни медии, той не отговори.

28

"Нямаме намерен

преди 2 години

Всички си спомняме, как лично Путин твърдеше, че няма да напада Украйна и видяхме какво стана! За вашия случай има една хубава българска приказка "Лъжливото овчарче".Положението в момента много прилича на влизането на Хитлер в Чехословакия, под претекст, че преобладаващото немско население в Судетска област били дискриминирани, после влизат те от едната страна, съюзникът им Сталин от другата страна на Полша и започва Втората световна война! Заради лудостта на някои лидери милиони загубиха живот

27

Анонимен

преди 2 години

200-300 милиона индийци и китайци*

26

Анонимен

преди 2 години

Най-гадното за Песков и Путин е китаец и индиец да му завладеят опустошената от ядрен взрив територия. Не му казвайте, че никой няма да оцелее при ядрена война. Ще оцелеят общо 3 милиарда индийци и китайци, които веднага могат да населят Русия с много повече от 140 милиона население. Могат да пратят 200-300 хиляди индийци и китайци веднага на руска територия и да започнат веднага да добиват газ и петрол.

25

Захаров

преди 2 години

Каквото и да си говорим нанесените от дебелашкото поведение на цивилизования запад в създадената и с тяхно участие ситуация ще наближи последствията от полуядрен удар - глад, недоимък и щета върху глобалната икономика с косвени отражения във всички сфери на живота

24

pronto

преди 2 години

Дано не ги провокират за това! Те и за Украйна ги провокираха доста дълго време и така предизвикаха военните действия!

23

?!?

преди 2 години

Докато казваше, че ще ги ползва бях по спокоен. Вече наистина се притеснявам, защото и Украйна нямаше да нападат. Но нищо като ще се затрива света така да е

22

:))

преди 2 години

Е, то колко му е и без намерение да ги използвате....Като ония ром по тв-то - много имах желание да гласувам, ама не ми се гласуваше :)

21

Анонимен

преди 2 години

Само една държава е ползвала ядрени оръжия срещу хора.

20

Анонимен

преди 2 години

Никаква ядрена зима няма да има. Ще останат Китай, Индия, Южна Америка, Африка. Ще останат общо повече от 5 милиарда души, дори повече.

19

Зозо

преди 2 години

Никой не вярва на руснак.

18

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора разбрахме посланието на Путин към запада, и НАТО с фразата,че ядрените сили на Русия,са в пълна бойна готовност!-:) И щом са далечко,значи са го разбрали правилно!-:)) На изказването му " настръхнаха" само хората със слаби " нерви и сърца"!-:)))

17

До Еколог

преди 2 години

След ядрената зима ще останат само едноклетъчни организми. Така че глобалното затопляне наистина ще приключи.

16

Хитър Петър

преди 2 години

Тоя лъжец каза, че руските *** няма да нападат и украйна с почти същите думи! Че това било измислица от запада граничещо с лудост, пък нападнаха! Ако някой вярва на тия гнусни мародери и терористи кгб!

15

Зозо

преди 2 години

Пес, ко стана бря? Май остави задна диря :))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва на "Лъжливото чобанче" Песков. Значи, че ще използват и е необходим превантивен ядрен удар по Масква и Путинбург.

13

Анонимен

преди 2 години

Песков: Нямаме намерения да ползваме ядрени оръжия щото ще ни изтрепете.

12

Анонимен

преди 2 години

Вселенският патриарх Вартоломей определи руската инвазия в Украйна като брутална.Солидарността с украинците е единственият начин да се превъзмогне Zлото и тъмнината в света, добави Вселенският патриарх.

11

Анонимен

преди 2 години

На този да вярваш е все едно да вярваш на Корнелия!

10

Анонимен

преди 2 години

Абе тя Русия обяви седмица преди инвазията, че няма да напада Украйна, ама я нападна. Да, писа го като "специална операция". Сега предполагам, че ако решат да мятат ядрени глави, ще обявят операция по "дезинфекция", "унищожаване на болести" или нещо подобно, но не и нападение или ядрена война.