197

Анонимен

преди 2 години

Руската икономика на 70% се крепи на нефта и газта. Сега като няма кой да им ги купува, ще трябва да карат на хляб и вода - поне пшеница и сняг имат.

196

С тази война

преди 2 години

Русия адресира основен проблем касаещ нейната национална сигурност. А той е изтегляне на границите на Руската федерация максимално на запад до Полша с цел възпиране на нацистите от НАТО. поради тази причина завладяването ще е пълно. Областта Украйна ще бъде ре-интегрирана под някаква юридическа форма с Руската федерация. Тази война не е срещу украинците. Тяхната държавност се явява необходима, но косвена жертва на уреждане на проблема със сигурността.

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен214.. Малей, все си знаех че няма по TЪПО нещо от нашенските ломунистчета, Ама този счупи ***. Направо се изравни с Фуражковия. Не само не чел, ами и не може да смята даже и по аритметика. Иначе злобата му стандартно комунистическа

194

Анонимен

преди 2 години

Няма край на тази война. Московчани и Кремъл искат да контролират хората в Украйна. Това не се харесва на хората в Украйна. Кремъл не иска да отстъпи, поради вътрешно-политически съображения. Такива конфликти прерастват до ниво когато стигат деситилетия и столетия.

193

Анонимен

преди 2 години

Руската армия даде фира в Украйна

192

Анонимен

преди 2 години

До 212 Менчо Тука българите явно не могат да направят елементарната разлика между цивилизационен избор и близост на култури. Вижте Япония, САЩ ѝ пуснаха 2 атомни бомби в изключително зверски и нечовешки акт! . . . . . . . . . Живял съм две години в Япония, но извън Токио. Мисля, че знам какво мислят японците, а то не е това, което се опитваш да пробутваш! Цивилизационен избор на японците е нито американски, нито балкански! *** живей в Япония и давай след това остроумни съвети!

191

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Укрите Фашисти Вова!-:)))

190

Анонимен

преди 2 години

Дори войната да се проточи, дори даже Путин да завладее Украйна. Руснаците вече са губещи по всички направления. Даже и от нашите комуномутрички второ издание. Санкциите ще са до икономическо избиване зъбите на евентуални путинопоследователи. После репарации. За изплащането ще трябва да се обърне към азиатските хиени, а те отпадъци не оставят.Всичко излапват. Ако и тогава руския народ не поумнее като цяло - майната им

189

до 181

преди 2 години

Маручо , Маручо-о-о в часовете по история си ходил да пушиш цигари или нещо друго . Но не е късно да търсиш истината и истината ще те освободи от мъглата в мозъка ти. Амин 1

188

Анонимен

преди 2 години

Русия ще пробва да стане Северна Корея. Някой питал ли е руснаците дали те искат да са в Северна Корея? И за какво им е на руснаците да търсят да станат Северна Корея?

187

до 212 от славянин

преди 2 години

Менчо, Япония и преди ВСВ си беше най-развитата азиатска държава! И въпросът е дали след войната е имала избор да прави цивилизационния си избор след двете атомни бомби!?

186

Анонимен

преди 2 години

Вестникът посочва, че в изказването си Зеленски е обещал също да работи за нови санкции срещу Москва, както и да продължи да говори пред парламентите на други страни по света, допълвайки, че предстоят натоварени в дипломатическо отношение седмици. . . . . . . . . . На фона на това изказване Путин трябва да си плие на лицето за да преговаря! Мисля, че няма да има скоро мир! За това не е необходимо даже да си политически анализатор, камо ли да подкрепяш някоя от страните!

185

Анонимен

преди 2 години

Окупираната е Киев.

184

Менчо

преди 2 години

Тука българите явно не могат да направят елементарната разлика между цивилизационен избор и близост на култури. Вижте Япония, САЩ ѝ пуснаха 2 атомни бомби в изключително зверски и нечовешки акт! Но въпреки това, Япония днес е съюзник на САЩ, не защото са им приятели, не защото културите са им близки, а защото Япония е направила своя цивилизационен избор!

183

Анонимен

преди 2 години

В тази война победителят няма да е нито Русия нито Украйна. Победители са други, но ще мине време докато го разберете. Войната ще свърши и тогава ще се види кой печели от мира, защото това е най-важното. Като гледам днешните Германия и Япония и ги сравнявам с Русия виждам, че победените спечелиха от мира, а победителят е докарал народа си до мизерия, но закичен с ядрени оръжия, ракети и милитаристична железария.

182

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Падна ли Киев? Минаха три дена от началото на войната.

181

Браво Фрау

преди 2 години

Швабите се кефят сега че повече няма да ги асоциират с Хитлер заради Путтлер, но никога не трябва да забравяме, че именно Германия спонсорира най-много Русия (и до сега го прави), Фрау Меркел се гушкаше с нашата мутра все едно всичко е цветя и рози в БГ. ГЕРМАНИЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА ЕС. Да си ги наврът тия пари някъде дет не грее.

180

54 и- небългарин

преди 2 години

много добре си изучил стратегията на Хитлер , явно там някъде си се заврял . Но си в тотална заблуда . И мотивите и стратегията на Путин тотално се различават от мотивите и стратегията на Хитлер , който се радваше на финансовата и морална поддръжка на отвъд океанските си роднини . Които и сега си търсят изпълнители да задоволяват неспирните им апетити .

179

До 201

преди 2 години

Да Русия ще освободи Украйна от присъствието си и най-вече ще освободи нас от нейното присъствие и ще се съди за геноцид срещу бг народа. Тука в тая държава остана само ***

178

Анонимен

преди 2 години

Източна Украйна може да е богата, но отиде ли към Русия, ще обеднее. Четете спомените на немските войници, когато отиват на източния фронт. Били потресени от мизерията в съветска Украйна.