56

не може да бъде!

преди 2 години

Холивуд беше част от америкнската мечта.Връчването на наградите Оскар без съмнение беше световно събитие.Но това е минало.Сега гледаме панаир на суетата -кичозен и вулгарен!?

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "E па Гладиатор е копиран както и повечето известни холивудски заглавия, холивуд копира и (не се смейте) руското кино, Соларис примерно е руски филм по руски сценарии" Хахахахаха. "Соларис" е базиран на "Соларис" на поляка Станислав Лем. Майко мила, и сте тръгнали да плачете за това кое какво било.

54

Анонимен

преди 2 години

До До до антинатовец Хахахахаха. Точно "Гладиатор" е пълна боза. Само като погледнеш последните спечелили наградата за мъжка роля и ти става ясно колко е висок стандарта: Колин Фърт за "Речта на краля", уникален филм и суперзабавен, Дей-Люис за автобиографичния Линкълн, Кейси Афлек за Манчестър на морето, Гари Олдман в Най-тъмния час, Хоакин Финикс за Джокера, Антъни Хопкинс за Бащата. Абсолютно уникални изпълнения във съвсем различни жанрове и роли.

53

Анонимен

преди 2 години

E па Гладиатор е копиран както и повечето известни холивудски заглавия, холивуд копира и (не се смейте) руското кино, Соларис примерно е руски филм по руски сценарии

52

Анонимен

преди 2 години

Освен гейовете и тетките с шалварите, кой още гледа оскарите? ПП. Даже не съм сигурен за първите.

51

Мефистофел

преди 2 години

Минутата мълчание беше за седмото изкуство, погребано от черните зомбита!

50

До до антинатовец

преди 2 години

Онези дни гледах "Зеленият път" и "Гладиатор", и после не можех да повярвам какво бози дават по тв и кината днес. За 20 години сме деградирали до неузнаваемост. *** пример с един Робърт де Ниро - от "Кръстникът" и "Шофьор на такси" до ",Ох, на дядо". И не са виновни той, просто това се гледа в днешно време.

49

Анонимен

преди 2 години

Филмът ако е награден с Оскар , означава , че или е пълна психария или пълна скука. Само церемонията им е бляскава, никой не го интересува, нито я гледа. В Холивуд има твърде много политика, пари и лицемерие, много малко внимание се обръща на качеството на филмите и качеството на актьорите. Скоро няма да ги помни никой с нищо!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Ама как, вие и Оскарите ли следите? Тц, тц. Такъв морален упадък, да се занимавате с буржоазно западно кино. Я си гледайте великата руска култура с нейните "чудесни" филми. Скоро ще има нови, разказващи фалшивата история на руските "велики победи в Украйна", както 95% от руското "кино".

47

До Антинатовец

преди 2 години

Чак от Титаник не, но след Властелина на Пръстените(2001-2003) нивото падна. Няма вече филми като Боен клуб, Матрицата, Зеления път, Американски Прелести, Корабокрушенецът, Гладиатор, Красив Ум, Път към Изкупление, т.н. Единствено Нолан и Скорсезе държаха ниво през последните години, но и те дадоха назад след Интерстелар и Вълкът от Уолстрийт съответно.

46

ГъдюГъдевСъчманлиев

преди 2 години

Съкиба ли? Съкиба ли какъв шамар ти заби??

45

дърт

преди 2 години

До Анонимен 11 - A на кои раздавания на Оскари имаше минута мълчание за децата на Виетнам, Югославия, Сирия и други държави, че нещо нямам такива спомени!

44

дед Иван

преди 2 години

На първи 1 април Киев ке падне по случай деня на шyтката.

43

Анонимен

преди 2 години

Единственият заслужил статуетка е Зеленски за театъра му пред цял свят;)

42

Анонимен

преди 2 години

Оскарите вече не са това, което бяха, сълзливи апели за войната, BLM, LGBT само дето не минават разни НПО-просяци преди церемонията с касички да събират подаяния от лъскавите и изтупани богаташи, като добавим и бyклукчивото кино, май ще трябва да гледаме по-често бой на сцената за да поддържат и малкото интерес, дето е останал по това шоу

41

Антинатовец

преди 2 години

На кой му дреме за тези пропаднали Оскари с пропаднали артисти наркомани? От времето на Титаник преди 25 години един свестен филм не е произвел Холивуд а само болумачи без никаква стойност. Щом и наши артисти ги наредиха между наградените си представете какво е нивото.Толкова фалшива церемония толкова фалшиви долнопробни филми. Като имам в къщи НВО а не би да съм гледал и един филм от него все простотии дават?Но трябва целият свят да го накараме да следи *** церемония защо?

40

Джони дет

преди 2 години

Киното умря, останаха само тъмни сенки от миналото - смътни спомени разигравани от прегорели манджи!

39

L.

преди 2 години

Хм, минута мълчание за Украйна? Тези знаят нещо повече от нас.

38

Гиб Мелсън

преди 2 години

По-бедната мамуна изяде боя от по-богата мамуна. По-бедната мамуна дори не залитна. Излъгейшън по американски. Това те го могат. От позицията на силата да действат. Ся по-бедната мамуна може да направи пачки ако си намери добри адвокати, но пък другата мамуна е по-богата и със сигурност ще си намери още по-добри адвокати. Уелкъм ту дъ уест.

37

Анонимен

преди 2 години

Тази на снимката става, но за друга работа