828

Анонимен

преди 2 години

Да изпратим виртуалните ф16 като пристигнат някога

827

Ангелина

преди 2 години

Най-хубаво е да изпрати такива "смели мъже- пастирки" ,като теб ,които сте в изобилие в България и да дадете своя принос с делата си ,а не само с думи...

826

БравоНинова

преди 2 години

А нас тука сте ни оствили в лапите на компании като А1 ,сега ако ти свърши договора ти предлагат само високи планове 70лв вместо 21лв досега -мафия и преди и сега бирници,сключав договори на стари хора по телефона като ги лъжат с някакви безплатни канали и прочие приоми и измами(маркетинг му викат сега за по-модерно) -после терор който и алоджиите не са го прилагали.

825

Лабораторен бос

преди 2 години

Жириновски вместо мозък има само жир-мас в главата,човека е болен уве.

824

Анонимен

преди 2 години

плевела подстрекава към убийство, за това не се ли влиза в затвора ?

823

Бочко

преди 2 години

Закривайте терористичната партия БКП и конфискаация на всички имоти.Оня от Възраждане да ходи в Челябинск да хвърля въглища в пещите на хай тек зааводите.

822

Варто

преди 2 години

До 50г. руския ще изчезне ксто език,а руснак ще има само на снимка във википедия......

821

Антрополог

преди 2 години

Румънците си разтреляха диктатора на площата ние тука паметници му вдигаме вссе още ,заслужаваме съдбата си...

820

Военен брокер

преди 2 години

България е окупирана в момента от бивши агенти,кантонерки и доносници сите сега го играят елит...

819

Широко затворени очи

преди 2 години

Плевньо не ми говори за Грипен, шведската оферта беше за 10 самолета плюс база за ремонт в България и доставка в рамките на 2-3 години.... Минаха две години и нищо сега се чува още десет години трябва да чакаме.

818

Анонимен

преди 2 години

За жалост не са , затова -- подмяна.

817

Анонимен

преди 2 години

как не се намери някой да му открадне колата...

816

Стоф

преди 2 години

Българските представители на държавата ни са преобладаващо руски макерета.

815

Teo

преди 2 години

Кучето Роско изджавка иззад дървото! Деске, прибери си го, да не вземе да се окъка, мила! Май вече е късно, де! Още преди започването на руската офанзива, всичко е било решено, драги! За Русия 10 000 ковчега не са проблем. Да кажем какво ще правят украинците с разбомбена държава, с разрушен ВПК, без авиация, и с един непосилен дълг, заради "помощите", които им пращаме! Да не говорим за десетките хиляди убити и ранени! А, сетих се! Ей такива като Роско ще кажат - опрощаваме им всичко!

814

Анонимен

преди 2 години

Да се помага с оръжие е равнозначно на наливане на бензин в пожара. А и оръжие няма да им помогне. Извършвали са престъпления преди това, идва час за разплата. На престъпници няма да помагаме.

813

Христо

преди 2 години

И този комсомолски секретар не остана назад. Бил "милионер". Да със заграбените партийни пари, тъй като баща му преди 89 година е бил "партиен функционер" и е осигурил протекциите и всичко останало. Много ми са смешни тези, които навремето викаха Вечна дружба с КПСС, а сега първи срещу Русия!

812

Анонимен

преди 2 години

Плаща ли си данъците плевнелиев в България или оперира чрез офшорни компании, за да не плаща данъци в България?

811

Анонимен

преди 2 години

Милионер? -- не сме впечатлени, но това че говори абсолютни глупости наистина е впечатляващо. Утре може да няма и два лева в джоба си -- поживем, увидим.

810

Анонимен

преди 2 години

Южен поток през Черно море няма как да е български, след като руснаците полагат тръбите в морето. На българска територия си е български, това може да е бил някакъв проектодоговор, който до подписване може да бъде променен 10 пъти, въпрос на преговори, или е лъжа най-вероятно, нека този лъжец да покаже текста. Това са лъжи постфактум за да се оправдаят, че е спрян от тях по нареждане от сащ и брюксел, въпреки че за България е много изгоден проект.

809

АК-47

преди 2 години

Този е толкова досаден, колкото и украинското наци. Едно и също всеки ден, този каканиже, онзи скимти. А този, заедно с Паси'то, с бабката с кремчето и останалите американски ***, ама заедно с децата си, да нарамват гранатометите и да хукват на бойното поле.