484

Анонимен

преди 2 години

Кой президент възхваляваше на 3-ти март като освободители украинските войни. Що не построите паметник на осободителите укараинци. Наистина не мога да си спомня кой беше "президента" - прецедент, дето твърдеше, че през 1878 са били украинската армия - освободителка.

483

До Киро от Обеля

преди 2 години

Киро - Президент!!!

482

Анонимен

преди 2 години

Ние ще ги събаряме, тя милая за защитаване хортува....

481

Анонимен

преди 2 години

Русата паpaнатия да се радва, че още не сме ги взривили.

480

Анонимен

преди 2 години

40% от рускините били фригидни. отивали в Москва да пробват с надарен африкански тъмнокож мъж, и едва когато не изпитат нищо се обръщат към лекатр да им изпише женска виагра.

479

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 595 "Ние тук все се притесняваме да не обидим някой чужд" Ц. Не сме "ние тука", а са нашите управляващи, които са масово купени от руснаците. В момента от партиите в парламента ПП, Възраждане, БСП и ИТН са ЯВНО руски проекти. ДПС е съвместна работа на руските и турските служби, а ГЕРБ е (или поне започна) като личен проект на един човек, но който трябва внимателно да лавира между руското влияние (поради което често му угаждаме) и собствения интерес. ЗАТОВА не ги махаме.

478

Анонимен

преди 2 години

Поляците много правилно просто събориха всичките паметници на съветската армия. Над 500 паметника просто ги бутнаха и им беше все през оная какво ще каже Русия. Ние тук все се притесняваме да не обидим някой чужд и не се замисляме дали не обиждаме себе си като ги оставяме. И като сме тръгнали да бутаме паметници, които нямат място в България има няколко Американски паметника дето също трябва да се махнат. Що има паметници на хора дето са ни трепали не знам ама трябва да ги изкъртим?

477

ИнХЗ

преди 2 години

И ти девушке захарова,ИнХ и си прибери паметниците и ги сложи на красной площад преди да са съборени. А,да не забравя: троловете си също прибери с митрафанова заедно,преди да сме ги изгонили

476

До Киро от Обеля

преди 2 години

Киро клeцa Баба Меца! Kлeцaй Кире, клeцaй !!!

475

бай Геро

преди 2 години

Захарова, фани се за палците! Мухахахахахахахахахахахахахахахахаха

474

да се премести

преди 2 години

Паметникът на съветската армия да се премести в музея на комунизма далеч от центъра на София. Докато го има този паметник на съветската армия ще има проблеми и това е очевидно. Надраскват го, препикават и изцапват поне 15-тина пъти всяка година. Да сте видяли някой да е надраскал поне веднъж паметника на апостола Левски, вече повече от 140 години или паметника на цар Освободител? Отговорете си сами защо е така...Защото истинските неща не се надраскват и оскверняват.

473

Анонимен

преди 2 години

До Чест и Слава! "Аз съм израстнал около тези Икони на Воинското Мъжество" За това ти вярвам, че по цял ден си висял да пиеш бира и да си губиш времето, вместо да се образоваш. Затова не знаеш, че това са паметници на окупаторите на България!

472

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Новгородски Не си наясно нито със статута на Паметника, нито с българското правораздаване. КС вече се произнесе: драскането на паметника не представлява престъпление. Много ви е мъка на русофилчетата, че не може и в България да важат Путинистките закони.

471

Анонимен

преди 2 години

Искам да се знае, че първите 40г след освобождението ни от Турция 90% от Българските министри и политици са били Руски генерали. Всеки сам да си прави сметките колко свободни сме били и дали Левски не е бил прав като е казвал, че заменяме един хомот с друг. По стечение на обстоятелствата след 1917-та сме свободна страна защото Ленин сменя власта там, ако не беше тук сега щяхме да говорим на руски и да обясняваме как Кирилицата е руска азбука! Но истината не се учи в учебниците в училище!

470

Алекс Новгородски

преди 2 години

Спокойно! Софийската районна прокуратура е в готовност да повдигне на всеки обвинение, който смее да посяга на културното наследство на Република България. Паметникът на Съветската армия е защитено културно наследство и наказанието по НК е лишаване от свобода до 15 години.

469

ДО 570 с имотите

преди 2 години

До АнонименТи като си толкова смел и постигнал много и имаж толкоз пари. що не одиш ти да се биеш в Украйна? Или поне можеш да финансираш десетина човека те да отидат вместо тебе

468

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 592 "Македонците ни наричат окупатори и фашисти, ние наричаме Русия окупатори и фашисти. Личи си, че сме един народ с макетата по умствения багаж." Руснаците наричат украинците и българите окупатори и фашисти. Ммммммм. Абе, я по-добре отиди да полееш разсада, мисленето не ти се удава отвъд елементарно тролействане.

467

Анонимен

преди 2 години

Във Варна не са обстрелвали руснаци , а са изпращали братски салати!ИСКАМ ДА СЕ ИЗУЧАВА ИСТИНАТА В УЧИЛИЩЕ И ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ВСИЧКИ РУСКИ ПОД ЛОГИ ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО! ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ С РУСКАТА ПРОПАГАНДА!

466

До 588

преди 2 години

Германия окупира Франция 2 СВ, десет години по късно тези две държави слагат началото на най мощния икономически съюз.Путинофилче...всички путинисти се се захванали с историята, оправдавайки глупосстите, коиъо правите и говорите.Ами, да върнем историята и до римската империя...и италия да си поиска цяла Европа и половината Изток?

465

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е против БЪЛГАРИЯ И ПОДКЛАЖДА ОМРАЗАТА В ДЪРБИТЕ,БЪЛГАРОМАКЕДОНЦИ И ГЪРЦИ!РУСНАЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ НАДМЕННО!ТОВА Е БРАТСКАТА ЛЮБОВ!ПОРОБВАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ/ РУСОФОБИ И РУСОФИЛИ/