118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А сте я "отрезали" а ви е дръннал Путин с някоя бомба. Да не виете тогава!

117

Българин

преди 2 години

До 120. България. Фантазираш и не си наясно с бизнеса . Това което знам със сигурност е че АЕЦ Козлодуй получава пръчките за реакторите само от Русия . И ОТТАМ ЕНЕРГИЯТА СЕ ПРОДАВА НА ВЪН , А ПЕЧАЛБАТА ЗА Русия. Такъв е договора. За България % е минимален. Сега се търси вариант , а може би е намерен от фирма - Не от държава. Да работи ректора с западно гориво

116

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Русия// Не е точно така.Ние дадохме парите ,американците ги взеха и казаха ще видим.Чертежи не са давали ,а само снимки за няколко кабинета, а изстребители ще видим следващото столение,поне тези,които сега се раждат

115

Анонимен

преди 2 години

Първа София няма да издържи без топла вода и не се къпе. На ток ще гръмне цялото енерго, а ако тплофикация е на мазут няма да може да се диша в София.

114

Анонимен

преди 2 години

До FallschirmspringerНие никога сме нямали нужда от руски газ, както и от бедните руски туристи, просто ни е втълпено в главата, че едва ли не без Раша сме свършени, което не е вярно :)) Поне си смени ника на "мужик", нали си русофил, каква е тази латиница от теб :))

113

Fallschirmspringer

преди 2 години

За разлика от европейците,онези от бялата европа,ние за 32 години сме свикнали на студа,мизерията,мръсотията,скъпотията и т.н.Това не ни е първото нито последното европейско изпитание.Нас ни спасява тоталната деиндустриализация на страната.Да му мислят онези с развитите различните видове индустрии:автомобилни,химически,текстилни,торови,енергийни,фармацевтични ще пуснат щорите,а американците само това чакат,да не говоря за китайците,южна корея и т.н.Ще е купон,а на дъното НИЕ,свръх верните

112

Анонимен

преди 2 години

До 118 Абсолютно си прав. Това предстой

111

България

преди 2 години

без АЕЦ Козлодуй и Руски Газ - няма, Бизнеса в България, има парите, да се справи с АнтиБългарското Правителство, Окупирало Държавата преди то да се е справило и с тях, щото Народа на България вече е победен - остава само бизнеса...

110

Анонимен

преди 2 години

113 Сатир. Обикновенните битови потребители на газ в България са изключително малко. Зареждането на бутилка газ се е повишило 5- 7 лв. за година. Е ще го от живеем. То е по добре отколкото да си имаме работа с руснаци. На Русия не и е местото в Европа след като е корумпирана държава и културата и е различна

109

Анонимен

преди 2 години

Не само България а и целия ЕС ще отреже тотално оная територия от всичко, няма кораби, няма самолети, няма и сухоземни пътувания с руснаците, щя им спрат и визите и ще им дадат срок да се освободят от недвижимостите си и край. Това със сигурност предстои, запомнете! Като начало да се спрат всякакви руски телевизии в България веднага и да се закрият т.н. руски гимназии - гнезда на пропагандата!

108

Анонимен

преди 2 години

Жива да не бях, главния спонсор на рашките, дето немат нужда от много газ ще отрежат "могучий" :)))

107

Анонимен

преди 2 години

Тоя за какъв се мисли бе? Не българия е тази която решава дали ще преговаря за руския газ или не.

106

1

преди 2 години

До Анонимен 111 Какъв технически преглед на спряло съоръжение бе ахмак? Гръмналата турбина не е работела поне от 6 години.

105

Анонимен

преди 2 години

Решението е Турция е в добри отношения с Русия и получава газ. България е в добри отношения с Турция и получава газ. Още повече , че сме в един съюз НАТО.

104

Сатир

преди 2 години

"проекта за батерии край Стара Загора може да гледате във видеото" Проект няма, защото не е обсъждан. Няма да говорим с Газпром защото не ни харесва? Ще вземем газ от незнамсикъде на незнам какви пари ама ще сме правоверни!?!? Тоя Адиот обрича на затваряне стъкларские, торовите, циментовите заводи и още много по дребни потребители. Хора мислете.

103

Анонимен

преди 2 години

До Русия Да бе дала е. Платихме си всичко като попове. Децата ходеха да работят на полето за по 40ст на ден за да изплащат на московците отбранителните системи и изтребителите.

102

Анонимен

преди 2 години

За ПАВЕЦ Чаира няма ли ДАНС да види за какво става дума. Да не сте я напънали на макс и да е изтряскала. На тия съоръжения всяка божа година се правят технически изпитания.

101

Анонимен

преди 2 години

Докъде ни докара Бойко Методиевич!!! Това не е бивш премиер, това е национален предател! Троянският кон на Путин в ЕС и НАТО! Всеки ден трябва да го арестуват за 24 часа, да го пускат за малко и после пак да го арестуват! Бял ден да не види дано тоя пожарникар от Банкя с червена членска книжка на БКП!!!

100

aaa

преди 2 години

И за какъв газ ще преговаря България и с кого ще преговаря!? Тея *** нашите политици дали разбират, че без газ и петрол цялата икономика на България ще спре и хората ще умират гладни по улиците. От къде ще дойдат тея горива? Като няма дизел няма как да се засее храната, няма как да се прибере, няма как да се превозват стоките. Най-лошото е, че България няма алтернативи. Какво правим като свърши горивото за АЕЦ Козлудуй, а бат Кирчо гори *** в ТЕЦ-овете.

99

Анонимен

преди 2 години

Всичко това което се случва е че Чичо сам иска да купувате от него той ще вземе от Катар и Австралия и ще иска пари не без пари, всеки мислещ с главата си му е ястно като бял ден.