474

Анонимен

преди 2 години

САЩ ги чака съдбата на динозаврите и няма да има динозаври повече.

473

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Бомбите над Япония ? Тя първа нападна САЩ, Бомбите в Ирак ? Ирак нападна Кувейт, Бомбите в Сърбия ? Питай хърватите или македониците или словенците искат ли сръбско робство... даже може да питаш и нашите братя в западните покрайнини. Афганистан - извърши бомбен атентат и уби хиляди в САЩ. Хайде сега отговори си на въпроса кой нападна Русия и какво дири тя в Афганистан, Грузия, Чечня, Молдова, Украйна ... :) Някой да я е нападнал от тези ?!!?! Руската пропаганда отзад :)

472

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: А те руснаците защото не са по НАГЛИ ! Отвори атласа и се увери сам. Ако възникне такъв пролив то със сигурност ще възникне и подобен с името Линкълн а всички ние ще сме на пепел. Не си пожелавай руски глупости :)

471

Анонимен

преди 2 години

Американците, ако не си наврат носа някъде, няма да са те. Имат си толкова проблеми - пред гражданска война са с робовладелското си мислене и расизъм. Американецът иска две неща - хладилникът и резервиарът да са пълни. Реват по CNN по цял ден, че им е скъп бензина и им е непосилно. Така, че вместо чужди войни, да вземат да погледнат себе си и да оставят другите държави сами да си оправят проблемите. Точно от тяхната финансово-икономическа система 2008-2010 цял свят се повлече в криза.

470

Анонимен

преди 2 години

а от РФ ще остане каньона *** на "П"

469

Анонимен

преди 2 години

Нормалните държава не отправят такива заплахи.Русия Просия само се зъби и заплашва. Кл0а.а.а.ка

468

Анонимен

преди 2 години

По скоро в Москва ше има статоя на Свободата

467

Гражданин

преди 2 години

Руската техника от миналия век се оказа голям ***. Ръждясалите ракети може да гръмнат още при пуска им и руснаците да дадат голяма фира.

466

СМЕХ...

преди 2 години

РУСКИТЕ ПРОСТОТИИ И НАДУВКИ НЕМАТ КРАЙ....ФАКТИТЕ ОБАЧЕ ГОВОРЯТ СЪВСЕМ ДРУГО.....ХА,ХА,ХААААА.....И ОЩЕ ЩЕ ГОВОРЯТ!!!!

465

Анонимен

преди 2 години

А русия вече е бостан. Без никаква война. Само военна операция.

464

Интересно

преди 2 години

Американски учени са успели да се свържат с военни които живеят през 2088 г. на Земята! Когато ги питали как са САЩ през тяхното време, те отвърнали с въпрос: А какво е това САЩ?

463

Жириновски

преди 2 години

На 24.11.2022 г. в САЩ няма да има избори за сенат, защото САЩ няма да има вече по това време!

462

според мен

преди 2 години

До да ви светна: Достатъчно е една сарматка снабдена със 100 мегатонна ядрена бойна глава да нацели Йелойстон и със САЩ е приключено! Това американците го казват!

461

Анонимен

преди 2 години

При трета световна,няма да има четвърта,това много добре го осъзнават всички,няма да има пролив сталин,защото и русия няма да я има.Тъпо е това мерене на сили и скачане на бой.Войната е омраза.

460

според мен

преди 2 години

Четете пророчествата на Едгар Кейс за САЩ. Изглежда те се отнасят за близките ни дни и месеци на тази година!

459

запознат

преди 2 години

До Анонимен 498: Може да не знаят как да я приземят, но знаят как да ги изстрелват и това е достатъчно да потопят земята в радиоактивна зима за много дълъг период от време!

458

ХХХ

преди 2 години

Не насъскват цял свят против Русия ...който върже върже.......винаги се намират *** като нас !

457

да ви светна

преди 2 години

Пролива "Другарят Сталин" може да бъде изграден с помощта само на два посейнона задействани едно на западното крайбрежие и втория на източното крайбрежие. При задейственето на 100 мегатонна ядрена бойна глава според американските ексерти ще се формира цунами с височина над 500 метра. За сравнение цунамито ударило фокушима беше високо само 14 метра, но навлезе на 10 км. навътре в сушата. Въпрос на време е кога господин Путин, ще реши да прокара този пролив и така да сбъдне пророчеството на Кейс.

456

Анонимен

преди 2 години

Много се надценявате. Една ракета не знаете как да я приземеите вертикално. Мъск го направи. Роскосмос е изостанал с години от Мъск и НАСА.

455

да те светна

преди 2 години

До ТАКА ТАКА: Аз не бих се обзаложил! Само като видя какво правят кинжалите, искандерите и калибрите, не бих искал да видя на какво са способни воеводите, ярсовете, сарматите, булавите, цирконите и особено посейдоните с техните 100 мегатонни ядрени бойни глави.