75

До Споделям

преди 2 години

Положенитео със сбърбите също е жалко, сърбите са също мързеливи хора, консуматори,застаряващ се народ, какво само критикуваш българите ( не че не трябва критики)

74

Лейтенант

преди 2 години

Имам проблем лейтенант! Гледала ли "Усмивката на Мона Лиза" с Джулия Робъртс лейтенант. Моя проблем е от подобно естество и си търсим човек за неговото решения. По възможност от женски пол, защото разбира естеството на проблема. Обади се на бившия си взводен ....

73

Дарвин

преди 2 години

Балканцеът е много елементарно животно. Ще продаде и майка си за лъскав живот, какво остана да предаде държавата си... Примери в историята колкото искате - ОТ ВСИЧКИ изброени тук държави.

72

Кърджалийски бабаит

преди 2 години

Горчивата истина е че България и българите са мразени от населението на всички граничещи с нея съседни държави и ако има някакъв таен сценарии за подялбата ни между великите сили много от тях биха се съгласили,нищожно малкото ни население бързо би се асимилирало и превърнало в малцинство.Най-вероятно е да попаднем в пределите на Турция,ако Руснаците нямат нищо против разбира се,а те нямат-нали сме им вече враг.

71

Анонимен

преди 2 години

Абре колеги *** ,водете колегата си Сашо Диков на специалист вика на президента безгранначно или халюцинира за даване на некви оръжия .Водете го излага ви.

70

Капитанът

преди 2 години

Подкрепяш чужда държава, вееш знамената ѝ, в транс повтаряш чуждоезичните им догми и ми се кълнеш в патриотизъм? Айде моля, комуто не изнася да се изнася!

69

Новини за сърбия

преди 2 години

https://tv.cctv/live/cctv1/?spm=C28340.PANm9ivhQsG1.ExidtyEJcS5K.1

68

Сърбия е сателита

преди 2 години

на Русия на Балканите, и тя е мизерна бедна държавица. северна македония не прави изключение - антибългарска, сърбомаска кло-ака на балканите! Турците и гърците не признават северна македония!

67

Ддд

преди 2 години

До Анонимен 64. При КапитализЪма никой не те кара на сила да ядеш ГМО, да работиш 12 часа или да употребяваш наркотици.Даже в казарма не те карат да ходиш.За разлика от теб аз две години служих на Варшавския договор.Няма не искам, няма не дей! И за сведение втората година всички ни пратиха да работим по заводи.Знаеш ли защо? Защото беше Голямата Екскурзия.Турците бягаха.Не искаха да си сменят имената. И кой да бачка на тяхно място? Айде аскера.Щото те са роби. Няма къде да мърдат.Иначе в Дисципа

66

До Споделям

преди 2 години

Демографска катастрофа има не само в България, но и в Сърбия. Народите в Европа се застаряват,раждаемостта намалява, за съжаление. Сърбоманите са същите бо-клуци, каквито са македонистите, и укрофилите. А доколкото до патротизъм, то в твоята скапана сърбия, сърбите се тресат от скапаният им шовинизъм, който и за пореден път ги предава.

65

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ПРОКАРА ТЯ, НО НИЕ ТОЯ ПЪТ СМЕ НА СТРАНАТА НА БОГАТИТЕ ЗАПАДНЯЦИ, СЪРБИТЕ И МАСЕДОНЦИТЕ ДА ГО Д... ,СКЪСЛЯЦИТЕ БЕДНИ! ДА ЧАКАТ НА РУСИЯ ДА ПРОКОПСАТ, ПОЖЕЛАВАМ И М ПРИЯТНО ЧАКАНЕ!

64

Споделям

преди 2 години

До Стига вече!------осъзнай се човече. Голият ти патриотизъм е смешен .Плюеш наред и възвеличаваш България. Ами вече сме под 7 милиона от които поне 3 с майчин езек различен от твоя. От останалите 5 милиона 2 са пенсионери. Младите българи не се размножават, не градят икономика, живеят консуматорски и нямат идеали освен нов телефон и кола. Хората имат ценности но не като европейските измислени и гнусни. Ние сме гола вода и с викове Хайде нашите напред и нагоре няма да станем по-добре.

63

До Анонимен

преди 2 години

Русоробите не подкрепят само матушката, но и нейните дочери - Украина и Беларус!

62

А,

преди 2 години

До Ангел След като мислиш така, поинтересувай се, колко справедливо са разпределени богатствата на самата Русия сред населението в нея. И имай предвид, че Русия не е само Москва и Санкт Петербург!

61

Българин

преди 2 години

Като останем 2,5млн кво значение ще има какви сме?

60

Анонимен

преди 2 години

Хайде всичкото русофил на масов протест в подкрепа на матушка. Ко чакате?

59

IQ 3.14

преди 2 години

в черна гора има осъдени за държавна измяна и подготовка на преврат в полза на русия. велика сърбия ще има точно с такова времетраене в което турската и гръцката армия ще могат да кажат "яба, миле китич". после косово ще граничи с българия. линията на руското влияние е прокарана още 1878 и е българия - сърбия. и двете страни са цъфнали и вързали.

58

Стига вече!

преди 2 години

И руснаци, и украинци, и сърби са един дол дренки! Врагове на България! Руско-украинска- сръбска Мършша!

57

До Хм?

преди 2 години

Родните русофили са главно дементирали пенсионери и други душевно болни хора така, че всичко е възможно тук.

56

Анонимен

преди 2 години

Не Ви искам дивия капитализъм с двойния стандарт , ГМО , 12 часа и повече работен ден , корупция и наркотици !!!!