232

Бай Гроздан

преди 2 години

Хем го изкараха луд,хем капан им сложил?Луд човек слага ли капан?

231

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че спорейки с *** слизате на неговото ниво. Същото е с русофилите, спорейки с тези плазмодийни същества всъщност слизате много по-надолу! Те са фашизирани патологични лъжци, страхливци без достойнство и морал.

230

Анонимен

преди 2 години

До 262Я па тоя, НАТО му откраднал държавата?!Аре бегай пре Путин в България такива нямат работа

229

Не фен на Путин.

преди 2 години

Какво значи "ако се приеме или не"? Продавача ги решава тези неща. Както в САЩ и в ЕС не можеш да си купиш хляб с рубли. Другото е журналистически лакърдии. Ако Русия иска да и плащат нефт и газ в рубли, търсенето на рубли ще се увеличи. И рублата да стане ценна валута. Проста логика. Сърдете се на Байдън и затоплистите от ЕС за това.

228

262 на LCD ли си

преди 2 години

каскет смачкан......а знаеш ли че те и напръскаха с тези самолети. Ако си бил без алуминиева шапка си загубен......не че е загуба.

227

Анонимен

преди 2 години

***, ОКУПИРАХА НИ ДЪРЖАВИТЕ, ТОВА СЕ СЛУЧИ! ЗАТОВА ЛЕТЯХА НАТОВСКИ САМОЛЕТИ В БЪЛГАРИЯ, ОКУПИРАХА НИ ДЪРЖАВАТА, ВКЛЮЧИЕЛНО С АРМИЯ-НАТО, ГОНЯТ РУСНАЦИТЕ, ЗА ДА НЯМАМЕ ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ И ИЗБОР, ПРОСТО НИ ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВАТА ЗАПАДНИТЕ НАЦИСТИ!

226

пУлкоФник зКпЧ

преди 2 години

биФшУ ли си?

225

Полковник

преди 2 години

50% от световното богатство се намира в САЩ. Въпреки ,че те съставляват само 6% от световното население. Това е тенденция което е започнала в годините след ВСВ и до момента постоянно се увеличава.Целта на Американските правителства през годините е тази тенденция да се запази и расте .На противоположно мнение обаче са Русия ,Китай,Бразилия ,Аржентина и много други страни.Те се стремят към по справедливо разпределение на световните богатства. Умните НЕамериканци подкрепят тази идея,про.ст.ите НЕ !

224

Буци Мандела - Банкя

преди 2 години

"Аз съм Навални" - Буци --- не помня Навални да е строил тръби на Путин, но ОК.

223

Буци Навални

преди 2 години

Страшавела Рашков тормози честните ГЕРБ-аджии. ПОМОЩ!

222

Тарикат мъж не писка

преди 2 години

Буцата арестува мирни протестиращи НАД 100 ЧОВЕКА за 24 часа и никой не каза "гък", ама сега като му се случи на него, орева орталъка. Чак в ЕНП се разревала тая женичка.

221

Дани Каназирева

преди 2 години

До Барни, Искра и Ценко: Точно така е! Браво!

220

Барни Ръбъл ГЕРБ

преди 2 години

ГЕРБ е цвета на нацията. Рашков е Хитлер, питайте Баце.

219

Искра Фидосова ГЕРБ

преди 2 години

"Не пипайте Ценко Чоковците! Ще настане страшен хаос! Всичко сме подредили чудесно! Не си играйте с огъня!" - Рашков, защо още не си арестувал Данка Каназирева за заплахи от трибуната на НС?

218

Капан

преди 2 години

Капанът е, че доларът най-накрая ще стигне до реалната си стойност - на тоалетна хартия.

217

Ценко Чоков ГЕРБ

преди 2 години

Не пипайте организираната престъпност! Ще стане страшен хаос!

216

Анонимен

преди 2 години

НАТО и САЩ трябва да бъдат по-твърди с Путин, защото той буквално ги шантажира с тези заплахи за ядрен удар... Пcиxoпатът никога няма да може да натисне "копчето"., защото веднага ще бъде ликвидиран от своите..., които нямат никакви намерения да умират с него... Трябва да се затвори незабавно небето над Украйна и да и се доставят самолети и ПВО системи... А тогава ще се намери и човек да убие този вредител.

215

политически анализ

преди 2 години

ГЕРБ го бият като ценко чоков, мече-дерек

214

ИСТИНАТА ТУК И СЕГА!

преди 2 години

*продължава* ...си тупа топката до тогава, но това няма как да стане, тъй като дори да имаш най-добрия PR, ти не можеш да излъжеш абсолютно всеки един човек, който те слуша, а бидейки направено толкова пошло и елементарно, както в конкретния случай, тогава се налага да манипулираш от далеч, както се прави в случая. Реално когато разполагаш с малки възможности, работиш с каквото имаш. Цитата посочен по-горе е показателен за това, че субекта се подготвя за загуба при евентуални такива събития.

213

ИСТИНАТА ТУК И СЕГА!

преди 2 години

Борисов знае прекрасно добре, че няма никакви шансове в едни предсрочни избори. Ако имате нужда от доказателство, мога да ви цитирам по памет следните негови думи: "Арестуват ме, за да излязат после на изборите и да кажат "Аз арестувах Борисов"" - тук Борисов спекулира, че иде реч за предсрочни избори, но де факто визира местните избори. Истината е, че ГЕРБ са по-слаби от всякога и те го знаят много добре. Не търсят предсрочни избори. Буци си подготвя почвата за кметските избори и възнамерява да