29

Анонимен

преди 2 години

Ако има гориво и храна може да отиде с някой батальон. Въпросът е дали после може да се върне. В Афганистан Брежнев отиде, но после не го пускаха да се върне и се наложи да си пробова път с бой.

28

Ангел

преди 2 години

Путин ще излезне победител на тази среща.Освен това няма да могат и да го цензурират.Американците знаят това много добре поради тази пречина най-вероятно ще бойкотират срещата ,ще гледат да я провалят !

27

Анонимен

преди 2 години

Съединените щати преценявали дали..... май е време повече страни да обърнат пакачинката и да покажат, че ФАЩ не са световен хегемон, който да се разпорежда с целия свят. Още повече трябва да им светне лампата след като по такъв брутален начин доларът бе използван като средство за масово унищожение. Милитаризирането на икономически средства в такъв мащаб е изключително опасно наред с ядрените и кибер заплахи. Оръжие от такъв мащаб (доларът) на разположение само на една страна е огромна заплаха.

26

Край

преди 2 години

Украинците се борят героично защото всъщност са руснаци. Руснаците така си се бият.

25

Анонимен

преди 2 години

Ако отиде има опастност да се разбере защо нападна Украйна и всъщност кой и с какво го е предизвикал. Това предполагам някой членове не искат да се знае. Ами ако изнесе данни за лабораториите. Между другото от няколко дни и в България е разкрита такава. Всички говорят колко героично се държи Украйна, а на някой идва ли му на ум защо Украйна е толкова добре подготвена и по какви причини години наред са обучавани цивилни отряди за водене на война .

24

Анонимен

преди 2 години

Ванга е казала... *** ке гушне букета в Джакарта!.

23

българина

преди 2 години

ако Русия бъде смачкана, вече никой не може да спре сащ да смачкат абсолютно всички, ще пороби света буквално, и няма кой да ги спре. Китай е следвщия. Ще влизат във всяка държава с или без война ще има майдани изнудване и заплахи. дано всички си дадат сметка за това

22

Олд

преди 2 години

Джуджето психопат няма да рискува,знае че като се върне вече друг ще е на стола му.

21

Абе

преди 2 години

Това е добра новина, за добрите снайперисти!!!

20

Пешо

преди 2 години

Нека ходи, ако е жив дотогава

19

Анонимен

преди 2 години

Ако има Русия дотогава. Колкото до истината в очите, Путин не иска да му развалят хубавата мафия която си е направил вкъщи. Украйна беше следващата стъпка за разрастване и още дивиденти. Много му дреме на Путин за вас

18

Анонимен

преди 2 години

Слава Украйна в състава на Русия!

17

Анонимен

преди 2 години

Много ще оака Американците. В момента повечето ги е страх да говорят щото САЩ ще им наложат санкции посредством петро долара. Ама Путин е наистина както един по-долу каза генгста и ще разпарчатоса света на 2 икономически зони. Американците ще се видят в чудо като се наложи да се изхранва с икономиките на източна Европа и тук ще почне да влиза кеш както беше преди 90та докато пращахме и изхранвахме Съюза. Когато света е разделен България е много по-нужна и незаменима за васала си. Стискам палци.

16

До 10

преди 2 години

Италия е малка страна с БВП по-голям от Русия - 110 млн. алкохолици и земя колкото цял континент. Направо Италия е фалирала.

15

Анонимен

преди 2 години

Чичо Путин няма и да ги пита дали е канен или не, а директно ще отиде в Индонезия и ще нахлуе на срещата и ще им каже истината в очите. Така трябва да се действа с нагли типове.

14

Асоциален Примитив

преди 2 години

Лично = холограма. Така е в новото (азиатско) нормално.

13

Тошо

преди 2 години

Лично не може !Може само с придружител !Защо ли ...ами да го пази от комарите там, а те ......жилят яко от около 25 дни само рускоговорящи, интересно защо и те така са се настроили, мръсни гадинки !?

12

Не е зле

преди 2 години

И от ООН да я отчислите. А Мъск да организира срочно преместването й на Марс.

11

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Ще им каже много истини в учите.Освен това речта му няма как да бъде скрита от обществото което ще се отрази зле на Американската пропаганда поради тази причина САЩ не го желаят !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Ако до тогава е все още президент ..може би :) а и както е тръгнало икономически до тоагва Русия ще е в Г-220 на около 215 място с преспектива за изоставане :)