221

ИСТИНА!

преди 2 години

До Анонимен 317==укрофашистите ги ползват за жив щит, затова живеят така!Хохлите ще си платят и то скъпо! Да се изравни западна Украйна със земята! Тогава ще настъпи мир и тишина.Азовците и останалата *** - храна за рибите

220

niki

преди 2 години

Най-смехотворната армия в света. С най-много пари, с най-модерна техника (по техни приказки), най-опитните спецназове (по техни приказки), най-добрите самолети (по техни приказки) и т.н. ... и какво? За 1 месец 1 метър не мръднаха напред. Даже в момента има контра-настъпление на украинските сили и скоро ще си върнат и единствения град, който рашките взеха в първите дни на войната.

219

Възраждане

преди 2 години

Поредната провокация, сигурно е на Дойче Веле ... а истината е, че в Мариупол живеят много добре и ние в България искаме като в Мариупол. Вече сме изпратили писма до Руското Посолство кандидатстваме за следващ Мариупол.

218

Анонимен

преди 2 години

укрофашистите ги ползват за жив щит, затова живеят така!Хохлите ще си платят и то скъпо! Да се изравни западна Украйна със земята! Тогава ще настъпи мир и тишина.Азовците и останалата *** - храна за рибите

217

Астророг

преди 2 години

Войната ще приключи тогава, когато Путин приключи. Не по - рано. Очаква го съдбата на Хитлер.

216

Анонимен

преди 2 години

Войските на Путин стрелят по болници и училища и убиват стари хора, оцелели дори холокоста.

215

Язовци

преди 2 години

Азов се разпълзяват. Изпълниха що-годе мисията 'изпепелена земя' и сега бегат отчяно че лова на язовци е открит!

214

Pen

преди 2 години

То и тук ще е така , без да има война!

213

БЯЛОТО ЗНАМЕ

преди 2 години

Ами да се предаде града, докато от него все още е останало нещо. В случая Мариупол има избор.

212

Анонимен

преди 2 години

А защо Азов са се скрили в Мариупол? Не могат ли да излязат на полето и да се бият като мъже с руснаците? Защо се крият в жилищни квартали? И в Киев пак същото. Украинските войници се крият по жилищните квартали. Много смел народ! Слава Украина!

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 304И кой убива деца? За посления голям удар по МОЛ в Киев показаха кадри от дрон как са проследили самоходна ракетна установка да се зарежда от там с ракети. И ноща са му турили искандера. Руснаците намират огневите точки и складове и ги атакуват с високоточни ракети. Това, че някой се крие в бивше училище или болница. Жил.блокове са опожарени и очукани от шрапнели на ударени ракетни установки скрити между тях. Гледах видео от дрон какво става като ударят такава. И ракети хвърчат!

210

Путин до #304

преди 2 години

Ами тия 100 000 жители защо не смачкат бандата фашисти от " Азов", която ги използва като " жив щит" срещу руските бойци?? Схващаш ли бе тикво куха??

209

Гиб Мелсън

преди 2 години

И къде съм написал, че само аз ги разбирам? Нагласяш си нещата както ти отърва. Обиждаш, после казваш, че не обиждаш. Писал съм, че по-голямата част от Източна Европа не разбират руснаците, ти си го тълкуваш, че съм казал, че само аз ги разбирам. Полуистини смесени с лъжи. Човек и да иска да стане русофоб като ви види нивото и се отчайва и отказва.

208

Анонимен

преди 2 години

Ваички поддръжниици на рускофашистката окупационна банда воннопрестъпни елементи са изначално извратеняци щом поддържат убийството на деца, жени и старци! Факт!

207

Гиб Мелсън

преди 2 години

И като обиждаш хубаво ли ти става?

206

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всички западняци и почти всички източно европейци не разбират руснаците, защото не ги познават. Нито познават руската култура, нито традициите им, нищо за тях. При руснаците има крайна нетърпимост към фашизма и неговите форми. За зла участ на украинците те са се оставили да се развиват точно в тази посока, най-примитивен фашизъм от този по времето на Гитлер. Руската мечка ги търпя, търпя, търпя, осем години и накрая нервите й не издържаха и излезе от бърлогата. А сега идете да я приберете.

205

:-)

преди 2 години

До нека бъдем точниНЕКА БЪДЕМ ТОЧНИ, ЧЕ ЕТНИЧЕСКАТА ТИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ И ФАНАТИЗМА ТИ ВОДЯТ ДО ТОВА ДА ОНЕВИНЯВАШ ТУРЦИЯ ЗА АГРЕСИЯТА И ДА НЕ СИ ОБЕКТИВЕН. АКО ТОЛКОВА ТИ Е ТЕЖКО ДА СИ СВОБОДЕН В БЪЛГАРИЯ РАВЕН НА ВСЕКИ ДРУГ ЧОВЕК, ХОДИ В ТЪРКИ И ТАМ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА ПИШЕШ СВОБОДНО В ИНТЕРНЕТ, ЗАЩОТО Е ДИКТАТОРСКА ДЪРЖАВА. СРАВНИ И РЕШИ КЪДЕ ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ.

204

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте прочели речите на макрон. Той казва че към руския народ трябва да се отнасяме с уважение. Също още в началото на войната след разговор с Путин каза че войната ще продължи дълго. Явно е разбрал че ще бъде пазено местното население. Но троловете не четат само пишат глупости.

203

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм се учудвала на тн ***, хора на щат от интернет пропагандата. Като цяло това са хора събрани от кол и въже така да се каже, нямат никакъв интелест съпоставим с другите пишещи, тия които им плащат като цяло от тях повече губят, отколкото печелят. Например ако спрат центовете за ***, българското общество доста повече ще тачи запада, по същия начин и с руските *** и с гербестите ***. Троловете са АВТОГОЛ.

202

Анонимен

преди 2 години

На цапащите и рушащите военни паметници и въобще паметници в България искам да кажа, по-добре създайте нещо, постройте паметник, не рушете паметник. Същите сте като """демократа"""" от Скопие Миленко Неделковски, който с чук чупи български паметници...