444

Анонимен

преди 2 години

К.Петков-ЛЪЖЕЦ,ЛЪЖЕЦ,ЛЪЖЕЦ,и то МНОГО НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ !!!!!!!!!

443

Анонимен

преди 2 години

Винаги с ЕС, никога срещу Русия. кирчо & правителство, паситата от атлантическото сдружение и прочие, да преосмислят отново и отново тази велика ФРАЗА на царя, к. с 2 думи казва толкова много и определя съдбата на България!!!

442

Анонимен

преди 2 години

До Дони-Браво,Дони ! Браво,само ГЕРБ !

441

Анонимен

преди 2 години

Промяна има, но не е в правилната посока. Цените ежедневно хвърчат нагоре, инфлацията нагоре, хората обедняваткирчо само говори и прави чупки, а реално живота става все по- труден и напрегнат. Най- големият и непоправим фал ще бъде, ако се допусне България да бъде първа фронтова линия и ракетна площадка.

440

защо бнт бтв или НТ

преди 2 години

Защо се правят на заспали тези, а не вземат интервю от чичото на Петков, да разберем верни ли са тези работи. Как заминал за Харвард и се върнал с 60 милиона. Как прал пари в Брюксел и белгийската полиция нахлула в офиса и той се върнал и крил в бг 6 месеца. Питам, кой ще пита дали е верно?

439

Анонимен

преди 2 години

Браво най-накрая някой се осмелил да притесни и едрите риби.

438

Подлоги !Промяна ?!

преди 2 години

Аре бе клоун,лъжец, некадърник мисля и не мога да се сетя едно нещо да сте направили полезно за народа,просто няма.При Борисов непрекъснато се строеше ,обаче според наглите безсрамници като вас жадни за власт се крадяло.Крадяло се обаче се строи,живота беше нормален.А вие кво правите бе - нищо.Цените нагоре на всичко,инфлация,заеми и кражби.***...ло..ум...н.ици решили да се правят на голямата работа с арести.Е та вие сте кръгли 000000000000 пред Борисов бе.Я си. к..ти..р.?Бо....к...л..у..ц

437

..1234

преди 2 години

Правилна за теб.

436

Стоян

преди 2 години

Ей Лъжец,събрал съм изрезки от вестници още когато лъжеше,че не си с двойно гражданство .Сега продължавам да събирам и ще се явя като свидетел,че ти си Лъжец.Ще крещя ,ще блъскам с юмруци да те арестуват.Търся връзки да напия Дамаджаната,защото той в това състояние много обича да издава заповеди за задържане.Ей какви негодници сте.Разкарай се бе уличен некадърник,лъжец, син на ченге пробутан от слугата селянина от Славяново слуги на един бандит в Дубай ,Бобокови ....ю

435

аха

преди 2 години

сега април като хвръкнат нагоре ток,газта,бензина и всичко - тоз трябва да го пазят яко от народната любов

434

модерен либерал

преди 2 години

България от 150 години е сбъркана, искате за 100 дни да се оправи. Селски манталитет, злоба, нетърпеливост, ден година храни манталитет.

433

Гешев

преди 2 години

От написаните коментари може да се повдигнат поне 15 обвинения срещу Кирето.

432

ФОРСМАЖОРЕТКАТА

преди 2 години

ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ, ЗАПЛАТИТЕ ЗАМРАЗЕНИ...ДА ПОМНИТЕ КОГА СА ВИ УПРАВЛЯВАЛИ БСП КОМУНИСТИ

431

Анонимен

преди 2 години

Провал и гол ентусиазъм. Служба на чужди посолства. Оневиняването на Божков черепа и връщането на комунизма.

430

Случаен минувач

преди 2 години

Не бе, дайте да му направим тест за дрога. И да не си мисли, че ако в момента е чист, че няма да бъде хванат - дрогата остава в организма с години в малки количества, но достатъчни, за да ги хване мас-спектрометъра. Чувствителността му е микрограмове!

429

Ангелина

преди 2 години

До ОлелеА досега ни управляваха "български измамници с международни имоти и пари " и продължават ,чрез зависимите от ГЕРБ хора навсякъде ,които саботират всичко свързано с промяната към по- добро бъдеще за страната ни...!!!

428

Отец ТАРАПОНТИ

преди 2 години

КОГА ?

427

Олеле

преди 2 години

Кирчо, Кирчо, ти винаги си в ауфория, или имаш метални отклонения. Или си л. у. д. Каква положителна посока, какви пет лева? За тебе може да е положителна, но управлението ти е пълна катастрофа. Няма ли кой да го спре тоя и. д. и. о.т?разберете, затъва е, управляват ни международни измамници. Ще ни окрадат и кой откъдето е.

426

Случаен минувач

преди 2 години

Кирил Петков за първите 100 дни на кабинета: Промяната идва и то в правилната посока. Кириле, дай да ти направим един тест за дрога. Много хора са на мнение, че се дрогираш. Нали знаеш, не само пиян, но и дрогиран човек не може да сяда зад волана. Дай да ти го направим този тест!

425

Анонимен

преди 2 години

Радевите самохвалковци,само в това сте добри като господаря си!Вие сте много далеч от действителността,заради всички които дадоха гласа си за вас ще плащаме всички,но цената ще е много висока,Оставка *** срамувам се от такива като вас