35

Анонимен

преди 2 години

сега като приберат украйна сещате ли се какво става с 60 % от производството на жито, а само си помислете за водните запаси ...да сте чували случайни че войните на бъдеето ще са за вода ... а за урановите - да не си мислите че на казахстан ще им се размине ... та да не ги мислим руснаците .... за нас да се загрижим, че ще стане ...цялата мара втасала, само ........не сресала - натам отиваме

34

до 36

преди 2 години

Точно щото са бедни ,има много военна плячка в САЩ и ЕС !!!!!! Колелото се върти , нали знаеш !!!!

33

Пак по опорката?

преди 2 години

Всякакви кьорфишек анализатори пишат какво ли не. Хора, поразгледайте картата на света. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка. Това, което не го купят европейците ще го купят други. Всияки имат нужда от говива и суровини. А Русия е и най-големият износител на пшеница в света. Само 40% от износа на Русия са горива.

32

Анонимен

преди 2 години

Раша никога са немали петрол, сега ако имат сонди в Берингово море е друг въпрос, ама основния им бизнес е гас. Отрежат ли ги там, значи обричат Раша на глад, все пак знаем, че те имат студна неплодородна земя :)

31

До Ангел 13

преди 2 години

5 милиарда, от които 4,5 са под прага на бедността. Сравнението е нищожно. БВПто на тези 2та милиарда е в пъти над 5те. Китай трудно ще загърби 2та милиарда, за сметка на бедните 5

30

Анонимен

преди 2 години

Путин е като бензинджия с пушка, а хамериканците са айдуците, които искат да го ограбят.

29

Киро

преди 2 години

бензиностанцията с ракети ще фалира.. а нейния вожд ще го обесят на Червения площад

28

Анонимен

преди 2 години

Сега това ли им е надерждата на краварите?

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 - украински ли ще говорят//???

26

Анонимен

преди 2 години

В ЕС бъдещето е толкова светло, че може да ослепеете, ТЯЗ са много ярки.

25

Анонимен

преди 2 години

Не може държава да разчита само на износа на петрол,да няма икономика,колко е рубли е минималната заплата в русия,парите трябва да се вливат в народа.

24

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо "експерти" говорят за петрол а не за газ, петрола им е нискокачествен на Раша, дори децата го знаят това :)) Спрат ли им газа, край с Раша, това им е основния приход :)) Петрол нема в Раша, въпреки пропагандата, че имали всичко :) Петрол има в Чечня, Азербайджан......но не и в Раша :))

23

Елена

преди 2 години

Поптодорова..............тая крадла......................хаха..........тъ.пата смотана ов.ца.............вместо да гние в затвора за кражба на козметични продукти............тръгнала да говори за геополитика.......за Русия и за НАТО..........кой й дава глас, бе??продажните журналисти..............то е ясно!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Както са тръгнали нещата няма да ни е нужен петрол още дълго. Големият брат е готов да налага новия световен ред и се готви за господарската роля. А историята учи, че нов световен ред се налага само с голяма война. Ако успеят някак да приключат Украинската криза с мир, то този мир ще е краткотраен.По-вероятно изглежда да ни вкарат във война още сега. Тече бурно въоръжаване, блоковете се групират. Байдън надъхва корпорациите и ще обикаля Европа, отсвирен от Китай.Сериозно дрънчат ядрени оръжия..

21

Анонимен

преди 2 години

Напишете за светлото ни бъдеще в ЕС и НАТО.

20

Ламята

преди 2 години

Заплашено е,в Южна Азия живеят само 3млрд.ДрОгари евроатлантици,не искам да ви отчайвам,ама нещата в украйна, вървят към бяло знаме.

19

Бай 100ян

преди 2 години

Русия има доказани залежи на газ за 150 години напред. Много по рано ще свърши петрола и американския шистов газ в целия свят !!

18

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 9армия и флота ... не си ли чувал

17

До Соломаймун Паси

преди 2 години

Хаха............тая лъжлива крадла ли??И Монката Паси.............тоя уникален тъ.пак, ***, антибългарин , масон , ционист..........който ни набута в НАТО.............незаконно, без референдум!!!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6. Разбирам, че в мокрите си сънища виждате как Русия се разпада, но няма да стане, приятелю. А даже и да стане, ти процент няма да получиш.