134

пияница мистик

преди 2 години

Абе каквото и да си говорим за всичко са виновни евреите Юлиус и Етел Розенберг, които като истински комунисти и вярващи в СССР шпионират за тях. Вербуват мрежа от шпиони, открадват от атомните лаборатории тайната на атомната бомба и я предават на колхозниците. Ако това не беше се случило сега Джyджистан нямаше да имат атомни бомби и НАТО и САЩ щяха да ги размажат не за 2-3 дена, колкото Пyтитy искаше да завземе Украйна, а за има-няма 24 часа. И Китай щеше да си вземе Сибир :)))

133

Говорит Москва

преди 2 години

Къде е онзи техния дето беше набеден за Патриарх,оня с големите християнски приказки.Оня дето като дойде в България и започна да говори и заплашва като рушкия фашист Жириновски?

132

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикХахахахахаххахаха: "Каквото е казало американското разузнаване все е станало 1:1" Да бе, да. В Ирак имаше ли оръжия за масово унищожение? В Босна намериха ли масови гробове? Съдът в Хага осъди или оправда Милошевич за военни престъпления? Хайде да не продължавам. Разнузнаването на САЩ когато му изнася, казва истината, когато му изнася - лъже и разпространява дезинформация и пропаганда. Същото е и с руските източници, само че тях не ги публикуват, все едно са факт.

131

пияница мистик

преди 2 години

До 188 === Ами защото каквото е казало американското разузнаване все е станало 1:1 А каквото се каже в пyтлepастките медии всичко е лъжа. А и на вас дрогарете *** ви е много къса паметта и няма смисъл от истината, вие си искате да ви облъчват с лъжи от Джуджиcтан.Забравихте май как преди години Пyтитy ви лъга цяла година, че не е завзел Крим, а с референдум за 1 нощ станал съветски. И после сам направи документален филм как е решил да го вземе с думите: "Господа, време е да си го вземем

130

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикАмериканското разузнаване е всемогъщо, всезнаещо и винаги казва истината, нали? Щом те не могат да определят главния командир, значи няма такъв, други възможности няма, нали? Не може да лъжат? Не може Путин да ги е надхитрил? Не може да е американска пропаганда. Не, руската армия е некадърна и не знае какво прави. Виждате ли за колко глупави ни смятат и колко елементарни са им манипулациите.

129

Анонимен

преди 2 години

До 189Ако ще публикуват американската държавна пропаганда, да публикуват и руската, а? Ама не, руските телевизии са демократично забранени, да не би някой да чуе друга гледна точка. А всичко от американски източници се цитира все едно е факт. Прочети само първото изречение. Не могат да определят дали има военен командир руската армия? И какво като не могат, може да са некадърни и затова да не могат? Може и да лъжат? Но не, статията приема и внушава, че руската армия са мухи без глави.

128

пияница мистик

преди 2 години

E как така САЩ да не знаят кой е главния командир? Те не са ли били деца? Разделяте се на каубойци и индианци и после всеки сам за себе си :))))))))))))))))))))

127

Анонимен

преди 2 години

До 188 А какво трябва да публикуват?

126

Анонимен

преди 2 години

И докога медиите ще публикуват всичко, което американското разузнаване е казало, все едно е факт? "Разузнаването на САЩ каза" е все едно "държавната пропаганда на САЩ каза".

125

Ястребител

преди 2 години

До Анонимен 176---Та още ли го взима Мариупол пияният блляд бе момко!? Този град сигурно е поне метър дълъг и като бедро дебел, щом пияният муджик го взима вече цял месец, милиметър по милиметър.

124

путьо късия

преди 2 години

не знае къде се намира.

123

Пълна изолация

преди 2 години

на монголоидните рушкиФашизоиди и *** тоже.

122

Биг Г

преди 2 години

Няма как руснаците да се сравняват с великата украинска армия и свободолюбивият батальон Азов. КЗУ

121

Гого

преди 2 години

Пълна лъжа

120

КЗУ

преди 2 години

Тая антируска пропанда по всички медии не помага на бандеровците,продължават да мрът като кучета ,а обединеният либерален западен проджендърски свят помага яко като изпраща одеала и каски.Слава России

119

Наблюдател

преди 2 години

То и немските експерти говориха такива простотии 1941 г. пък друго стана накрая ....

118

Анонимен

преди 2 години

Някой по-долу пита къде са изчезнали руските танкове та карат още такива към Украйна. Вчера гледах видео как украински селяни с трактор влачат руски танк към вторични суровини. Смееха се и коментираха че ще паднат яко кинти от това желязо както и призоваваха рашките да пращат още такива железа. СМЕХ бате, не е истина тия рушки какви комедианти са.

117

Arest of Pumkin

преди 2 години

ЧЕТВЪРТЪК, 20:00 - ЕРГЕНА

116

Анонимен

преди 2 години

Слава за велика Русия !

115

Анонимен

преди 2 години

Американците да си траят ,че кинжалите не прощават ! Слава за Путин и Кадиров !