44

Анонимен

преди 2 години

Ако не се лъжа вече се произнесоха, че прокуратурата няма, ама, абсолютно никаква законодателна инициатива. Гешефта пак хвърля кьорфишеци.

43

Браво Гешев

преди 2 години

Тия мишки не могат да ти стъпят на малкия пръст. До всички ревящи : Гешев е професионалист. Ще ги направи хахави.

42

До 50

преди 2 години

Какво има да обясняват? На цял свят е ясно, че нашата прокуратура обслужва мафията. Или сте троол или нямате представа какво се случва в бг прокуратурата. Намерете някой отвътре да ви разкаже, ако успеете. Ще чуете неща, от коиъо ще ви се завие свят.

41

До 46

преди 2 години

Дори въпросът не е в реформата, а в хората. Аз съм убеден, че и с настоящата нормативна уредба, ако сменят нашите прокурори с холандски, прокуратурата ще заработи много добре. В хората е големия проблем.

40

Анонимен

преди 2 години

Тая калинка никога няма да се яви. Ицко, мамин златен червен дрyгарин, правосъден министър на Боко, му дай да кеси по плажовете на Доган и да си прави пиар.

39

До 42

преди 2 години

Още малко и парите, които ви плащат, за да пишете такива коментари ще секнат.

38

мистър шрек

преди 2 години

гешев е позор, прокуратурата ни прилича на путинската!

37

Анонимен

преди 2 години

Не ми се струва, че Гешев е на тяхното ниво, та да иска дебат. Колкото до съдебна реформа, всеки мислещ човек, знае че трябва да има.

36

Анонимен

преди 2 години

Троловете на Путин и сикаджията от Банкя са едни и същи, защо ли?

35

И аз съм Иван

преди 2 години

И аз съм бръснат.Ама сам се стържа и съм все нарязан и некачествено бръснат.Адаша Гешев и Слави си имат "парикмахери" и затуй светят като китайски фенери.Класика,класи и класова борба.Очаквам епохата,когато богатите ще започнат да се бръснат сами! Тогава започва Промяната!

34

Анонимен

преди 2 години

Те не искат да го гледат,постоянно му искат оставката-той дебат искал?

33

Анонимен

преди 2 години

Последните моменти на Смешев на поста.

32

Анонимен

преди 2 години

С прокурор/адвокат на сикаджията и мафията/, не се разговаря!Това е под достойнство на всеки нормален човек, а се прави всичко възможно България да бъде отървана от него.

31

Убеден!

преди 2 години

Нито Ицо шамандурата, нито тази лелка, която разбира от право колкото да избълва някоя глупост ще се появят! Ако наистина са убедени в тезите си, да се подготвят и да ги защитят! Така е в демокрацията на ЕС! В демокрацията на Путин се налага мнение чрез сила! Познайте кой какви принципи има! Кьовеши не взе мнение и с право! Това е вътрешен проблем! Един съюзник по малко за Рашков дамаджаната и Киро харварда!

30

Ццц

преди 2 години

Това недоразумение е за затвора а той иска дебат ДОКЪДЕ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯТА ВИНОВНИТЕ ДА ОБВИНЯВАТ ДРУГИТЕ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВОДА НЕНАПИТА САМО БЕСИЛО ЗА ТИЯ ЙАТО КАСКЕТА

29

Анонимен

преди 2 години

Какви дебати иска тоя? Та той е за затвора за начина по който брани мафиотската организация на Тиквата

28

Анализатор

преди 2 години

С тая министърка може да се дебатира само, как се прави кафе и как се сервира. Тя от друго не разбира

27

ГЕРБ

преди 2 години

Браво Гешев ще ги направи смешни .Цяла България ще види колко са жалки но едва ли ще стане .Те много добре знаят че нищо не знаят

26

Анонимен

преди 2 години

Ами Гешев два пъти ходи в миналото НС без да е длъжен и два пъти ги направи на пастет. Хаджигенов и Мая си бяха глътнали граматиката а Христо въобще не дойде. Предлагам на децата да дойдат и Рашков и Петков, но съм сигурен че всички ще откажат защото са кръгла нула в правото, и не само в него.

25

баба Ива от пИк

преди 2 години

На Тиквата не му трябва адвокат,той си има Гешеф