86

Анонимен

преди 2 години

Зелено човече, стига рева сега, когато взимаше кеша, беше добре. Е не ти ли мина през ума, че за американците няма безплатен обяд. Нищо, че сина на Байдън от днес в Америка пак ще го разследват за курупция в Украйна. Байдъновците, те хвърлиха в устата на лъвчето, а сега ти гледат сеира. Какво жертви, за тях всичко е бизнес.

85

Зеленски

преди 2 години

В ютуб има руски концерт от 18 март, да го гледаш, да видиш как са прави и да си направиш сметката какво идва за теб и продажните ти политици дето на границата с Унгария ги ловят с куфари пълни с милиони долари. Давай сега кажи Слава Украина докато си по тениска и си на топло. Черен хайвер имаш? Марково уиски? Милионите в долари ли са ти или в гривни?

84

гАз

преди 2 години

Гледайте Комика Зе и съ сещайте за Любителя да си хапва "Вратовръзки" Саакашвили. Знаете ли къде е тази "скица"? В грузинския затвор!!!!!! Да сте чували нещо в негова защита от западните политически лидери??? Неъ..., няма и да чуете, щото вече е "бита карта", но поне е жив, виж, за Зе не съм сигурен, твърде много знае... и ако проговори!!!!! По му подхажда ролята на" сакрална жертва" в края на Сериалчето!

83

Анонимен

преди 2 години

До Южното Черноморие 75 Това е много хубаво че има укри по черноморието, ще има кой да изтрепе гадните руснаци настанили се нахално през последните 15 години по нашето черноморие с цел да го анексират.

82

Атанас

преди 2 години

Клоун! Ти го плюваш, то си мисли, че дъжд го вали!

81

Тираджията

преди 2 години

Значи хората където правят бизнес с Русия да предоставят всякакви контакти с нея,да спрат да си продават или купуват продукцията,или най добре да си затворят заводите и нищо да не изнасят за никъде щото ти така си решил?На ква дрога си бе мой човек?

80

Анонимен

преди 2 години

Беше ми симпатичен в началото Зеленски, ама взе да иска и да иска неща от всека нация която благоволи да говори с него. Всяко нещо се прави с мярка Зеленски, не да ревеш пред всеки постоянно :)) Ако продължи войната, хората ще забравят че има такава, просто хомо-сапиенс така е устроен, че не го ли засяга лично, постепенно ще забрави :))

79

Геврека

преди 2 години

Добре дe, миналата седмица всички бяха с този психопат, днес всички са против него? Мнението на хората толкова ли лесно се мени за 2 дни? Какво се промени толкова? Или просто досега плюехте руснаците без да осъзнавате последствията от войната за Европа.

78

Анонимен

преди 2 години

Спрете му белото и го лекувайте ! Не ви ли жал за този жалък човечец ,той не става за оръжие в ръцете на САЩ .....

77

Зеленски

преди 2 години

Тикво зелена преди да агитира какво да правят другите, дай ни пример та да те последваме. Откажи се първо ти и Украйна от руският газ и петрол и ние ще те последваме. То бива наглост ама ти прекаляваш. Аз какво съм виновен, че страната ти се разпада защото си некадърен?

76

Анонимен

преди 2 години

Абе урките, не крадяха ли руски газ преди години?

75

AAA

преди 2 години

тоз вече взе много да дразни с излазванията си нон стоп

74

Put Putin on trial

преди 2 години

Призовавам русофилските касапи Радев, Янев и Нинова да подпишат петицията Put Putin on trial, поне малко да измият кръвта от русофилските си ръце.

73

НКК

преди 2 години

Много нагъл стана този. Всички тези бежанци с много малки изключения са богати с домове в България и Европа, бягат с луксозни коли и милиони недекларирани $ и ?, просто това и е билета за безпрепятствено емигриране в чужбина бягайки от бандеровци и неонацисти. Отседнали в хотели за сметка на България по 40лв.на ден-1200на месец на човек недоволсват от условията и искат да си взеват посуда и бельо от жилищата си у нас.Ако бяха като другите бежанци в лагери до границата-нямаше да тръгнат изобщо.

72

Sikander

преди 2 години

Запада е виновен.Пийване,екскурзии,хапване на топличко и доде се усетят глигана изпотроши свинарника при лудницата в Карлуково и уругвайски се,пърдйеки разхвърля фекалии из Европа.Напълно са прави другарите.Запада е виновен Хвала им.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Питай Путин щото мините са негови. Зелени няма изобщо кораби за миниране. По мръснишките номера са единствено руските престъпници.

70

пх

преди 2 години

""""Великобритания заяви, че ще прекрати вноса на руски нефт до края на тази година."""" ---- Хитри са, бритите! Никой не знае кво има да става до края на годината! Най-вероятно преди началото на есената сеитба Тихичко ще "паднат" доста от санкциите - зърно, газ, изкуствени торове - и уж ги има, а пък... мдаа..., сещате се! -)))))

69

Гиб Мелсън

преди 2 години

Този работи за Русия по добре и от най-елитния баталъон на руснаците. Приказките му, призивите му са откачени. Дори и най-смахнатите западняци вече имат едно наум като го слушат. Такова перчене, дуене и наглост в един лидер света не е виждал от времето на Гитлер.

68

Южното Черноморие

преди 2 години

Пълно е с Укри тук! Свети Влас, Несебър, Поморие, Бургас, всичкото кола с UA започва номера й. Джипове за 100 бона, добре облечени, хапват, пийват, харесва им тук на Укрите. Хич не ми мязат на изтормозени хора, бягащи от война.

67

Димитър Кетипов

преди 2 години

Абе писна ми от този Еврейски клоун... Какво заплашваш света бе, кавал? И Черно море ще изкатраниш...Кой предезвика да се започне тази война? - Ти и тиквите от корумпираната ти Украино-Венецуелска колиба, които искат да са деца на Нато... Защо няма и една статия за хилядите избити Руснаци в Одеса,Домбас и Крим след като тия украински русофили от Еврейски произход дойдоха на власт преди 8 години?... Ама ние се подмазваме на краварите с подкрепа на фашистки режим и плюем на себе си.