162

Анонимен

преди 2 години

Вау! Мечти....мечтиииииии

161

Анонимен

преди 2 години

Независима България? ***! Както бързо дойде, така и бързо ще си отидеш. За една година нищо, освен празни думи не видяхме.

160

Кирчови мераци

преди 2 години

Кирчооу, гърците шъ ти вземат залъка от устата преди да си разбрал и ще ти го продадът на двойна цена!!!! Глей кво има да става до Септември!!!!! Ти по-добре кажи кво прайм при плановото спиране и преглед на един от блоковете на АЕЦ Козлодуй таз година и кой ще проведе ремонта ако се наложи, а и не забравяй за ядреното гориво!

159

Анонимен

преди 2 години

Говорил съм с хора, които се занимават с оценка на интелигентността. Според тях нивото на интелигентност на Кирил Петков е под средното за страната.

158

А, дали е така?

преди 2 години

До Анонимен Няма лошо да купуваме азерски газ вместо руски. Ама първо трябва да се пусне газопровода, после да се сключи договор за това...и чак тогава да се обяви, че вече няма да купуваме руски газ. А, Кокорестото и простото Кире първо обявиха, че няма да подновят договора за доставка на газ с Русия, пък после може би... ще чакаме да се довърши газовата връзка с Гърция, и може би ще се водят преговори за по-големи доставки на азерски газ. Дали Кокорестото и Простото са луди, или корумпета??

157

Анонимен

преди 2 години

Петков, ей см.ешник!

156

Анонимен

преди 2 години

Позор най страшен е този премиер. Според мен за освидетелстване. Как няма кой да го озапти бе. После десет години няма да стигнат да се оправим с нанесените щети

155

Оставка, простото!!!

преди 2 години

"Луд умора няма...само се поти". Лошото е, че лудияпросто Киро е премиер на България, което е опасно за държавата и българите. А, при икономическата световна криза и войната, която другия луд/Путин/ води в Украйна ситуацията е повече от опасна.... Оставка, бе простото!!!!

154

Наска

преди 2 години

Този ...,***,шут и харвардски ***,още ли смята,че нещо прави за България,за нас българите и за бизнеса в България!С Кокорчо ще се озъбят и то много скоро!

153

Анонимен

преди 2 години

Били сме независима държава хахахха Киро събуди се или то ти знаеш че не е така ама нали трябва да плямаш нещо....Независими сме да, нищо не зависи от България....

152

bbb

преди 2 години

До Анонимен170 - с тези колективни сделки на ЕС хептен ще я закъсаме! Не се заблуждавайте , че ще е по-добре, от как сме в ЕС, ситуацията у нас е все по-зле!

151

РАЗБИРАЧ

преди 2 години

На нас ни трябва най-евтината газ и с най-добро качество. Когато ни предоставят друга такава ше я ползваме!

150

Анонимен

преди 2 години

Прав е Кирил Петков колкото и да не им харесва на русофилите. Трябва да има диверсификация. По връзката с Гърция ще получаваме азерски газ на по-добри цени от руския защото ще е по колективна сделка на ЕС.

149

Анонимен

преди 2 години

Нещата не вървят никак на добре за Путин и неговата агресия в Украйна. Солдатите свършиха, Шойгу издаде заповед след 1 април да привличат на служба след навършване на 17 години т.е. ще приемат едновременно два набора содати. Хитлер беше издал подобна заповед пролетта на 1945 г. Путин притиска Лукашенко да навлиза с 20 хилядната армия в Украйна. САЩ предупредиха че при разрастване на войната няма да иммат против държави от НАТО да воюват на страната на Украйна. Палша и балтика ще се включат.

148

Анонимен

преди 2 години

Киро Умора Няма още малко ще измисли да внасяме газ от Гърция, да я горим за ток и да връщаме тока на Гърция. Абе да връткaме едни неща.

147

Анонимен

преди 2 години

цар кирчо хубаво няма да направи

146

Ние

преди 2 години

На Киро сметката е ясна. Спира доставките на руски газ, защото сега договора е директно с държавата. Сключва договор с гърците и подрежда поне трима посредници. Кво му и зор колко ще струва газа.

145

Анонимен

преди 2 години

Пр ос тотията и слагачеството на това удари и боковите такива характеристики. ***, дето не е наясно дори с елемнатарна география и икономика. Завършило ми някакви публични администрация - специалност, в който влизат баш тия, дето нищо не могат и не знаят. Кой гласува за такива, умът ми не го побира.

144

Анонимен

преди 2 години

Имаше една приказка по времето на социализма Купил си фабрика на 8.09.44т.е. загубил си всичко защото комунистите ще ти я отнемат на следващя ден. Нашто русофилство, наште форсмажоретки които въртят *** пред Путин и Митрофанова тези дни правят точно това, една огромна щета за България и нейния имидж по света. Отново ще бъдем поставени в списъка на губещите страни и отнова това е по вина на великата им русия за българското русофилство. Докато не унищожат България русофилите няма да се спрат.

143

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че Русия не скира доставките на гориво за Европа, Беларус не ги спира, Украйна не ги спира, ама Асан ги спира.