221

Анонимен

преди 2 години

До Червен другар.......Питам се, защо ВСИЧКИ фоби сте с такива гладки мозъци! Нищо свестно, нищо въздействащо не можете да съчините! ***, тези грехове са ни чужди! В Русия хомосексуализмът не е на мода! Привилегия е на Запада и тукашните му адепти!

220

Още ли..

преди 2 години

в този град са съсредоточени около 30% от ВСУ, до неделя ще са дали окончателно фира...

219

до r3v0lv3r

преди 2 години

ти развяваш американското, той руското..Ако той е платен и ти си такъв..Каква казваш е разликата?

218

до 246 от славянин

преди 2 години

Демократче, не руснаците, а укрофашистите държава индийски и китайски студенти за заложници и жив щит и чак след предупреждението на индийското и китайското правителства да им осигурят хуманитарен коридор укрофашаги ги пуснаха! Та пробвай да лъжеш по-интелигентно, че да минава! С поставето на текстове на английски какво мислиш, че ще докажеш!?

217

до 238 от славянин

преди 2 години

Аз съм гледал подобни карти с градове в близкия изток и не само там преди и след атлантическо ''демократизиране'' - преди него процъфтяващи градове с отлична инфраструктура, след него - лунни пейзажи!

216

r3v0lv3r

преди 2 години

До Боби стига лъга и развава руското знаме: The last big group of about 600 Indians and 17 from other countries took the train from Ukraine's Poltava and are likely to catch a flight back home from Poland on Thursday.Влакът е украински от Полтава и до там стигат с автобуси изпратени от наричаните от теб нацисти, след като рушофашистите се отеглят от пътя и спират да стрелят на месо. Те стига, че си платен руски продажник, ами си и нагъл.

215

Анонимен

преди 2 години

И да издържи и да не издържи, ще го сринат със земята, както направиха с Грозни преди 20 години.

214

Истината

преди 2 години

Фашистката доктрина на Путин работи по модела на Иван Илин, който беше изгнаник в Нацистка Германия и подкрепяше Хитлер!

213

до 238 от славянин

преди 2 години

Философията на бандеровския башибозук е същата като на хитлеристите - на изпепелената земя, сриват със земята всичко, за да не го ползва противника!

212

до 240 от славянин

преди 2 години

За пари!

211

Анонимен

преди 2 години

238 Русия извършва абсолютни зверства срещу човечеството, те хохлите са едно голямо човечество няма що!

210

Русороб

преди 2 години

до 231 чудя се, защо твоите познати и роднини са отишли в тоя прогнил запад, а не са в процъфтяваща Русия.

209

Анонимен

преди 2 години

ми няма да издържи, самите войски на хохлите им казаха че са далеч и няма да ги спасяват това е, кат постоят гладни и нещата си идат на мястото

208

Анонимен

преди 2 години

Погледнете във Гугъл на стрийт вю какъв град е Мариупол.(преди бомбандировките). Русия извършва абсолютни зверства срещу човечеството. На който му харесва това което се извършва с Мариупол, определено е извратен.

207

Анонимен

преди 2 години

ДНР се напълниха с джавелини,чисто нови джипки и БТР-и.непокътнато пристанище с военни кораби.Бллагодарим ти Урсула за трофеите.

206

до 234 от славянин

преди 2 години

Вашата порода е силно разпространена по атлантическите земи, не тук!

205

по протести

преди 2 години

особено такива пред посолства, ходят само най-заблудените уфсе...

204

Червен другар

преди 2 години

Другари днес се събираме хомо дружинка русофили за да превземем Украинското посолство.Гледам че тука сте много.Подкрепете ни.пс.На митинга само къпани се допускат.

203

Превземането на

преди 2 години

Мариупол е неизбежно..Хем осигурява безпрепятствен достъп по суша до крим, хем превръща Азовско море във вътрешно за Русия.Няма никакъв шанс този град да остане украински.Обзалагам се на две лимонади ,че до края на месеца над мариупол ще се вее руския флаг..

202

до 230 от славянин

преди 2 години

Така е, западът е една прогнила отвътре и лустросана и парфюмирана отвън диктаторска ***! Имам достатъчно познати и в западна европа, и в сащ, в канада във ванкувър имам даже първа братовчедка!