178

Анонимен

преди 2 години

Са нещо за часните корпоративни армии де убиват цивилни в Ирак, Либия, Авганистан, Сирия, Нигерия, Судан, Конго... Пентагоня с голяма охота ги ползва за преврати, революцийки и хуманни помощинза убуване и си измива чистите ръчички за трупивете след тях от цивилното насвление. Нищо че инструкторите им са отндвете страни на една и съща баракикада за едните кинти. Само в УСА има 6 частни корпораци с арми от 1000 до 5000 мародери за убуване на хора извън законите.

177

Анонимен

преди 2 години

Аз пък му се кефя, стига с това господство на САЩ. Нещо се оляха. То не бяха пари, то не бе ръчкане в Украйна. Жалко, за народа, защото за две три имения, на Зеленчука, накисна хората си. Колко, трябва да си смотан, за да си продадеш душата на дявола? Ама, какво се чудя, като Костов направи същото тук.

176

Анонимен

преди 2 години

До ДоказателстватаРаша е забрави вече русофилче, тя вече няма да фигурира в световния регистър като държава :)) Ако толкова ги обичаш, ще те изпратим с безплатен полет до Масква, ама не искаш нали :))

175

Доказателствата

преди 2 години

В Грузия Русия осуети опита на САЩ да присъедини Грузия към НАТО и да развали руската федерация. Скрипалите са британска провокация. Крим винаги е бил автономен.

174

Анонимен

преди 2 години

Полша ще им види сметката на рашките, те се мразят неистово двете държави, имат история :))

173

Анонимен

преди 2 години

Днес мин. пред. на Пакистан каза че се възхищава от и споделя силата и волята на Индия да има независима позиция вместо да се поддава на шантажи и заплахи. За справка - Индия и Пакистан са врагове от десетилетия... този конфликт ги прави приятели. Евала президент Биде

172

Анонимен

преди 2 години

Путин нищо не е създал, той само е унищожавал всичко около себе си. Дойде ред и на "скъпата" му Русия.

171

Анонимен

преди 2 години

E, то пък на ВВС нищо не им харесва, затова творят новини и история. Направо "припомнят" техните си факти. Руснаците не са *** да трепят дисиденти с радиоактивно чайче и да ги правят герои.

170

Анонимен

преди 2 години

Международните хиени от Давос вече бсбраха 50 трилиона дойляра от кризата 2006, пландемията 2019 и руската агресия в Украйна. Та давоския сънир отсече " до го таковат таковата, бедните" Па се радвайте на жужето, ама поглеждайте изодзад кво ви пака натопорчено за следвашия полвин век. Даже нема да можете да си платите аналгина бройлери про сти.

169

Анонимен

преди 2 години

Евала Путин, само ти можеш да спреш лицемерите, които доят малките държави. Нашите продажници, собственото ни злато го подариха на Америка,срещу някакви сребърни ка. Но ние, пак им викаме ура за Нато и ръкопляскаме. В този свят трябва да има паритет, не само фащ да смучат петрол и тнт. Защо не се загрижат, за децата в Уганда и Сомалия, като са такива хуманисти.

168

Анонимен

преди 2 години

Памперса може вече да са го прежалили от ЦРУ. Той физически е почти тpуп, след тая криза която предизвика у ФАЩ е и политически тpуп... Като нищо ще го закарат в Украйна да го жертват за каузата. Само че дали ще плачат или ще се радват американците за дедо Бидон... не е много ясно...

167

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател, нацисткия фарс е въведен още от другаря Джугашвили, още преди ВСВ, когато напада Финладния без да обяви война. Така, че др0гаря Путлеррр не е измилсил топлата вода, а повтаря стъпките на идола си, напада без да обяви война и все "фашисти" бори. Преди 100г. не е имало интернет и циг. номера са вървели, ама сега на Жужето лъжите цъфват веднага. Иронията е, че сталин е убил повече руснаци от Хитлер. И на този се кланя Жужака.

166

Анонимен

преди 2 години

От 1992 г. до 2006 г. живях в Щатите, от 2006 до днес живея в Ирландия!----------Пробвай в Русия, там няма роби, обирджии и т.н., вервай ми. Само пробвай, ще кажеш как е :) Да ти се чуди човек, такава омраза, пък още си там.

165

Дано, дано, дано

преди 2 години

То ясно че сме за цивилизования свят, то ясно че това на рашките си е истинска агресия, то ясно че мечока от дълги години управление се е замозабравил от власт, то ясно и тъжно е че страдат невинни хора... ама като помисля че последните 150 години все грешната страна са избирали нашите избрани управници(уж за добро), и все сме губили, и страдали, ми става страшно.... Дано пък този път са избрали най-после вярната страна за българите че иначе ще изчезнем като нация както сме тръгнали.... :-(

164

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи как от сайта трият коментарите против тоя на снимката. Заработват си копейките и те горките...

163

Анонимен

преди 2 години

Гледам коментариите на нашенските комуномутрички и за последен път се убеждавам. че ако имаха мозък за 1/4 стотинка за 45 години тотална диктатура и сега разполагащи с 80% от бившето държавно имущество освен да си купят лъскава кола и голямо жилище друго не може да им роди кратунката. Иначе по злобното плюене са върхът. За съжаление това не носи доход даже вече и на тях

162

Анонимен

преди 2 години

Путин е българофоб като Горбачов, не знам русофилчетата с промит мозък на какво се надяват :))

161

Анонимен

преди 2 години

Тез тузари са крали ба поразия от държавата и обикновените хора. На забад ги обожават да им топкят кинтите, да си ги отглеждат, кланят и прислугват докато дойде момента да им откраднат демократично всичкото иткраднати от колониите. За туй се създава "тузарски" парник за сите олигарси, тузари, мафиоти и диктатори. Даже футбилните си отнори им дават да сибхарчат с кеф кинтити. Толкоз за лъскавия запад за обирджии. Вечните интереси още от времето на бесния запад с роби, мародери, конекрадци и коло

160

Сикоко..

преди 2 години

Международен фонд от руски олигарси вече е набрал 2801млн.$,..за главата на Путин.

159

Анонимен

преди 2 години

Путин освен пcиxoпат се оказа и голям глyпак... Всичките му действия са ирационални и лишени от здрав разум... Сега го чака или смърт или унижения.