102

Анонимен

преди 2 години

Щото правителството им само за въоръжаване отпуска пари! Затова повечето руснаци живеят сред мизерия и корупция .....то и при нас, не че е по-различно де! Нали сме най-близкия им сателит

101

Писимист

преди 2 години

Тя Севрна Кореа с площ колкото България издържа ембарго от 1952г.с тотална дива диктатура кво останоло за над 120 пъти по-голямата Русия. Залко за народа-комунизма се завръща- лъжлив,миризлив,мрачен ,сив , студ в душите без свободна култура ,култ към личноста и т.н.т. Всички атрибути са на лице само вместо петоличката имаме Z -последната буква в английската азбука-края на опитите за руска демокрация...

100

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат храна и вода и за утре.После не дойде ли доставка ще обърнат да си ходят към Москва.Гладен и жаден не се воюва!

99

Анонимен

преди 2 години

Като писах преди време тук,че Украина ще стане полигон както Афганистан,повечето ''умници'' коментиращи тук ми слагаха минус.Още от както отхапа Крим Русия се готви да разруши Украина.Всичко започна обаче от както Украина врътна кранчето на газта и Русия губеше от това.Затова и направи турски поток и северен поток,а сега си го връща Путин.Няма никакви фашисти и никакви руснаци не са избивани в Донецк и Луганск.

98

Анонимен

преди 2 години

Колко *** има тоя свет?Когато започна войната колко дена и давахте на Украйна?Всеки знаеше,че ако ИСКАШЕ Русия щеше да води два дена тази война.Защо я удължиха...Сякаш Путин и Байдън са от един отбор,а цеховете от Европата поради хуманитарни причини "прибързват"във всичките си решения.Германия за трети път поред ще губи световна война.Май комунизмът е измислен от К.Маркс за доброто на германците.

97

Анонимен

преди 2 години

Русия има пари да воюва тъй като поддържа гражданите си бедни. Русия воюва за да поддържа гражданите си бедни и в подчинение за в бъдеще също

96

Анонимен

преди 2 години

раша наша е богата има всичко -пари достатъчно песиите увеличи януари т г от1 април пак ги увеличава полша иска да влезе в укаина да си възвърне земята лъвов нато не дава полша настоява лавров предупреди нато че ще влизат конфликт с ядрена воина.нато се отказва полша пак настоява ще получат такъв шамар че нема да стане поне няколкко години

95

Анонимен

преди 2 години

На снимката - бойци от ДНР, разглеждат трофейна ракета NLAW. Говори се, че NLAW и Javelin ще бъдат приети официално на въоръжение на ДНР и ЛНР, поради огромното количество трофеи. Това определено ще доведе до проблеми при интеграцията със въоръжените сили на Русия. Специалистите работят върху теорията, че това е секретен британски план за саботаж.

94

Анонимен

преди 2 години

На морето по говора ми е доста трудно да различа кой е от Русия, кой е от Украйна, кой е от Сливен?

93

Анонимен

преди 2 години

Коментара за крадените Новини от сайта на Дойче Веле е към Авторката на крадения Текст

92

Анонимен

преди 2 години

До 121 Анонимен: ако работят като за хоби, добре. Но тогава това е хоби, а не професионална работа. И се вижда как става по-калпаво. Но и много хора искат да могат да се отпуснат.

91

Анонимен

преди 2 години

И на тях ще им свършат парите. Направи ли са сметка преди да викнат бармана

90

Анонимен

преди 2 години

Имат мозъци, които понякога работят за идеята, без да получават заплати! Цели конструкторски колективи работят без да са получили поръчка, говоря за отбранителната сфера! Работят умно - пример - новият изтребител Су-75 Checkmate е проектиран за една година с помощта на суперкомпютър!

89

Ha

преди 2 години

До 104Ами на последните избори се видя.Единствена АНТИНАТО партия взе 4%. Другите русофилски много по зле.

88

Войната приключи

преди 2 години

Технически война вече не се води. В момента се провежда прочистване на нацистките плъхове.

87

Анонимен

преди 2 години

Един месец Русия извършва държавен тероризъм над Украйна.

86

Анонимен

преди 2 години

Когато някоя държава сама си произвежда оръжията. те са много по-евтини. Руските оръжия, макар и най-модерните, са много евтини за Русия.

85

Анонимен

преди 2 години

Не гледай в чуждата паница защото не знаеш какво има в твоята паница!

84

Анонимен

преди 2 години

Блазе им на тези, които имат и тежко на тези, комто трябва да купуват.

83

Русомраз

преди 2 години

Tpoловe на лилиПyтин - нека всички припечелени парички да дадете за свещички!!!