95

До Българин

преди 2 години

Украинската армия вече е разбита................не си ли разбрал???Скоро Зеления ще , не ще..............ще преговаря с Путин............или Киев ще бъде сринат със земята!!!

94

Българин

преди 2 години

Каквото и да кажете за Зеленски, няма никакво значение, защото този човек и армията му прави за смях Могъща Русия.

93

Анонимен

преди 2 години

Явно има щаб,който измисля поне по една санкция на ден която може да се наложи на русия,това е много удобно за сащ,които на момента я одобряват и я препоръчват на европа.Вместо да преговаря директно със страната с която воюва ,зеления се опитва да я победи чрез съюзници,явно не търси мир на всяка цена,а също като путин иска победа и нищо друго.Войната явно ще продължи дълго,нито едно от правителствата не желае да я прекрати

92

До Българин

преди 2 години

Плевнелиев ли го даваш за пример.................тоя уникален русофоб и корумпе............возеше се в самолетите на олигарсите..............цяла книга има написана какъв *** е Роската Плевнелиев!! И колко е обвързан с олигархията и мафията в България!!!

91

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами така трябва да направим и ние, демокрацията не е беззъба и трябва да постави извън закона терористични организации и партии подкрепящи диктатори извършващи Геноцид с/у гражданите на суверенни държави ... общността на цивилизованото човечество трябва да изреже туморните клетки от своя организъм които заплашват съществуването ни ... !!!

90

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 години

Зеления е само един шут, третокласен артист и клоун.............ще остане в историята като унищожител на собствената си държава и последния президент на Украйна.........защото се очертава, че Украйна няма да бъде единна и самостоятелна държава............ще бъде разделена м/у Полша и Русия..........дори може и румънците да вземат едно парче от баницата Украйна!!!

89

раSSия капyт

преди 2 години

*** е в пълна безизходица и вече мисли да свършва със себе си в ядрения бункер, в който се е скрил като плъх.

88

Българин

преди 2 години

Колега, по-добре не може да се каже. Затова си позволявам да го копирам още веднъж за радост на децата:Русофилчета от няколко дни ми прави впечатление, че мразите Зеленски повече и от Плевнелиев! И може би имате право защото Плевнелиев само каза в прав текст, че Русия е враг на България и ЕС, а Зеленски, не избяга от Киев, не клекна през ултиматумите на психопата Путин и вече близо месец трепе руснаците като мyxи. Е вие правите това, което можете най-добре, мразите!

87

Анонимен

преди 2 години

Много правилно ,даже доста закъсняло! У нас също това е необходимо,за да се оправи страната ни:Възраждане,Русофили,Атака,БСП,това са все антибългарски партии.

86

Анонимен

преди 2 години

Забранил е минимум една трета от населението ....напишете и за закона за коренните народи де

85

Нобеловата награда

преди 2 години

за мир е абсолютно обезценена.............след като я получиха престъпници като Барак Обама........сринал Сирия със Земята и Мишата Горбачов..........предал родината си.....Русия!!!

84

Украйна фашисти

преди 2 години

Войната много бързо може да се прекрати, просто Израел трябва да скръцне със зъби на своето кученце сащ да спре подкрепата си за Украйна и всичко свършва. Да но в Украйна се избиват два православни народа и да сега си траят.

83

Зеления

преди 2 години

да сяда на една маса с Путин и да спре войната.............за да не загиват невинни украинци и руснаци.............това е една братоубийствена война................не да се моли на израелския парламент...............дори евреите няма да го спасят, когато руснаците започнат да пращат ракети към Киев!!!!

82

Ъъъъъъ

преди 2 години

лилиПyта е виновен за всичко, трябва да бъде съден от международен трибунал задочно, за назидание на всички руски нацисти

81

АХА,

преди 2 години

До Българин И какво като получи Нобелова награда. Той и Хюсеин Обама получи, ама светът ще го започни с това, че унищожи Сирия!

80

Българин

преди 2 години

Българин, Баце два пъти руснаците го свалиха от власт и затова съм търдо убеден, че не е проруски. Може да е взимал единични решения за лична изгода в полза на руснаците, но не съм съгласен, че е направил повече от изброената ДС, БСП, ДПС, продължаваме подмяната, Радев, Продай България, със забележително процентно присъствие на бивши агенти от ДС и други служби

79

Зеления

преди 2 години

е зелен не само по име, но и по акъл............недораснал тъ.пак............използван от световния елит за да срине Украйна.................*** гадина, която праща невинни войници да умират............вместо да седне да се разбере с Путин............но Зеления не го мислете, той няма да хване автомата............той вече има милиони, може би и милиарди в западните банки.............за благодарност, че разби Украйна..........на предателите се плаща щедро в долари и евро!!

78

Истината

преди 2 години

Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов, Симонян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

77

Анонимен

преди 2 години

Дрогирания безродник ке се бие с Русия до последния украинец!!

76

Анонимен

преди 2 години

До До БългаринТова с нобеловите награди е същото като оскарите. Запада си унищожи културата когато започна да я използва за политическа агитация. Никой вече не ги зачита тези награди за нищо повече от политика.