116

Анонимен

преди 2 години

Аве само да питам. Тия руските блицкригове по колко месеца са? Щот ваатниците казват, че всичко вървяло по план!!!

115

мазепа

преди 2 години

До АнонименАз също търсех снимки или видео на ''бомбардирания 8 години Донецк'' и не намерих нищо. Има много видеа от 2015-2021г. правени от местни и всичко е нормално и спокойно.

114

Анонимен

преди 2 години

До до к.154, на кой пък му пука за металургията та да казваш аматьор в металургията. хахахааххаах леле леле прибери си вересиите!

113

Анонимен

преди 2 години

Това с чеченците е медиен балон. Операцията по разчистване на градовете се ръководи и изпълнява от формирования на ДНР и ЛНР. Останалите просто им помагат. Гледах репортаж на чеченски помощници на таран с техника в не разузнат градски район. Изминаха 300 м. и до там. Даже и да стрелнат не успяха. Смело, но неефективно. Масово към момента, чеченците са на втора линия, след щурмовите отряди. От там са и кадрите с извеждане на мирно население, след разчистване на огневи точки от щурмовите групи.

112

до к.154

преди 2 години

Ти си пълен аматьор в металургията. Този завод в най-добрия случай една година му трябва за отпочване запуск на коксовите пещи, а доменните пещи най-често се изграждат отначало. Дай боже да са източили метала иначе ще се изгражда доменният цех от кота нулаЯзък за този завод-гигант!

111

Истината

преди 2 години

Войната става все по-скъпа за Путин. В отчаянието си вече започна да пуска хиперзвукови ракети, които не са никак евтини! Украинците не се предават, а опциите на Путин се изчерпват!

110

Анонимен

преди 2 години

Руския народ е инертен, търпи всичко безропотно!Имали са само едно въстание на декабритсти, няколкостотин образовани офицери и интелектуалци и то преди 200 години! Преврата на низсшите слоеве наречен Октомврийска революция, по добре да не се брои!

109

Анонимен

преди 2 години

Коксови пещи без батерии не работят, а като правило доменни пещи след спирането им не стават за нищо, освен за скрап. Дай боже поне да са излели метала от тях. Онзи актьор вместо да тича тук и там и непрекъснато да досажда на ръководството на ЕС и на администрацията на президент Байдън, по-добре да се е споразумял с Русия да оставят този завод гигант да работи. За съжаление, и с Путин си е прерязал пътя за преговори.

108

Анонимен

преди 2 години

Донецк беше във война, но сградите там здрави. Сравнете го със геноцида който се излива на 350 хиляди души.

107

Анонимен

преди 2 години

И който стреля срещи жителите на Мариупол , да се замисли защо е там и защо го прави.

106

Анонимен

преди 2 години

Точно 147 ми,Добре си се ориентирал с плановете, А,Б,В и пр.Хирошима и Нагасаки обаче са плод на един друг циничен ментал. След като в сегашното украинско общество няма реакция срещу сегашния наци елит, то демилитаризацията ще продължи, но с много повече жертви. Масово поражение не е необходимо.Зеления рано или късно ще подпише. Най голямата победа, ще е да остане в елита на част от територията. Но продължи ли по старо му, пак ще бъде разоръжаван след някоя и друга година.

105

Анонимен

преди 2 години

Където е стъпил руски ботуш и все икономика, индустрия, доходи ....свят да ти се завие!

104

Анонимен

преди 2 години

Гледайки новините от Украйна и огромните разрушения , дългите опашки от бежанци в мен се надига огромна омраза към Русия и всичко руско ,без значение че е велика страна , без значение че е велик народ. А бе време когато я уважавах тази страна ! Пожелавам скорошен тотален колапс на тази Империя на злото!

103

не може да бъде!

преди 2 години

Азовстал е превърнат в боен укрепен пункт от националистите от батальон Азов Прочистването на Азовстал е възложено на чеченците може би персонално за това отговаря Рамзан Кадиров.Ще бъде интересно какво ще се случи!Припомням че в тази част от Мариупол която се контролира от украинската армия са обкръжени около 14000 военни..

102

Анонимен

преди 2 години

Това Жуже обърна света със шизофренията си, всички обедняха, това са последиците от безконтролната власт! Някой ще го привика ли на разпит като Бойко, май ей сега?И как има хора които цял живот са съгласни да се подчиняват, да лазят?

101

Анонимен

преди 2 години

Руснаците разчистват територията на Украйна от украинци за евреите. Йерусалим ще се мести в Украйна, това го знаят и децата. Путин е слуга на Израел.

100

шопа

преди 2 години

Като гледам по снимки и репортажи колко потрошено от войната желязо има не го жалете този завод!! До три месеца отново ще лее стомана и то качествена, пък и безплатна работна ръка доста ще заловят сега из подземията

99

Анонимен

преди 2 години

Целия свободен свят трябва да нападне Русия и да приключи веднъж завинаги с този тумор. Русия = хазарски каганат.

98

факт

преди 2 години

До Анонимен155трябва да имаш нещо в главата за да ти е ясно!

97

Истината

преди 2 години

Путин извършва престъпления срещу човечеството.