48

Анонимен

преди 2 години

Да, земята на България е способна да изхранва много хора, повече даже от 60 милиона. Но не е въпрос на прототия или мързел, че сега не е така "златна". Проблемът е в заробващите условия, които ни бяха наложени заради и за влизане в ЕС. Всички директиви, всички предписания, всички изисквания целяха намаляване на конкуренцията на Франция, Италия и др. предишни страни -членки.

47

Анонимен

преди 2 години

Следващата новина от Dnes.bg ще е заради руски военни ракетни опити беше създадено северното сияние.

46

МИТКО БОМБАТА

преди 2 години

Бай Владо, натискай копчето та дано падне цената на олиото и да има за хубава зелена салата, както през пролетта на 1986г.!

45

Анонимен

преди 2 години

Украйна произвежда 13% от житото в света и 12% от царевицата. За глада ще е виновен Путин.

44

Анонимен

преди 2 години

Не знам кои от сегашните управляващи са били в БЪлгария и помнят, как американците искаха да надушчат Златна Добруджа и Лудогорието, защото според тях там имало шистов газ и този шистов газ щял да ни е по-евтин от руския, как дупченето нямало да се отрази на природата.Борисов аха да подпише, но народ се надигна, протестира и , за щастие не ни отровиха полетата. Сега, ако се поитересуваме, може да прочетем, че в с САщ усетиха ,че им се трови природата и ги спират.

43

Предложение

преди 2 години

Хайде стига сме мислили за храна. Хайде да се одухотворяваме!

42

Промяната

преди 2 години

Стига сте мислили само за пари.Има и по важни неща от парите.Духовната храна е по важна.Работете и не се оплаквайте за всичко.

41

Анонимен

преди 2 години

След 2-3 седмици в ЕС трябва да се сее. А азотни торове няма - ЕС спря да ги произвежда заради високите цени на газта. Всичките са от Русия и Белорусия. А ако няма сеитба - няма и жътва. А като няма жътва - има глад!

40

Споко

преди 2 години

Путин седи сам и изолиран в Кремъл. Милиони руснаци излизат на протест против кремълския диктатор. Със сигуност може да се каже, че времето на диктатора изтече. Само до няколко дни, даже до часове Путин ще падне и всичко ще се върне както си беше преди.

39

Истукан

преди 2 години

Защо да остане без зърно след като има ниви и реколта. Цените се качват, защото бизнесът иска да спечели от войната и бързо да забогатее.

38

Жорж

преди 2 години

Да не мислите, че Украйна ще може да сее зърно в следващите 30 години......с всичките тези бомби, които изгориха и замърсиха земята. Стягайте коланите, че глад иде.Колкото и да се страхуваме, това е началото на края. Явно също, като предишните човешки цивилизации и ние вървим, към самоунищожение, може би е естествен ход на нещата, не знам..... Жалко за децата и внуците ни!

37

Анонимен

преди 2 години

пшеницата се сее есента а не пролета кой глyупаaк я написа тая статия?

36

Съсипан

преди 2 години

Не ям месо да има за войната на чичо Сам. Само че спре да ми става. Да почна ли да ям салама на чичо Сам....

35

Анонимен

преди 2 години

Площта на България е в състояние да изхранва до 60 милиона човека при правилна експлоатация. Ако останем без храни е от мързел, неграмотност и простотия.

34

До 25

преди 2 години

Сигурно е от Американско ГМО. Сееш Май, жънеш края на Юни. След това ядеш хляб с лек привкус на пластмаса и арсен, и теглото ти се качва правопропорционално на изяденият грамаж

33

Тираджията

преди 2 години

Да

32

Анонимен

преди 2 години

Kвaдpaтнaтa глава Шолц зове европейците да ядат по малко, та да има средства войната в Украйна да продължи повече...

31

Анонимен

преди 2 години

Икономиката е логична структура. Като намалите предлагането се вдига цената. Русия и Украйна са аут от европейските пазари, съответно цената ще скочи най-малко с 40-50%, колкото е пазарният дял на двете държави.

30

Анонимен

преди 2 години

В един от най-плодородните райони по света със умерен климат без урагани,наводнения и т.н. ще речете,че ни чака глад!Само на мен ли ми се вижда,че хептен ни взеха за будали!

29

Значи

преди 2 години

Германците требвало да ядат по -малко месо, за да се бият с Русия. Демек да ядат на чичо Сам чичоинката.....