250

Анонимен

преди 2 години

Божков живее 2 г. в Дубай и парите му не свършат. Щом през 2020 каза, че може да осигури 100 000 протестиращи и спонсорира протестите, парите му нямат свършване. А някакви, където нямат 2 цигари в джоба тръгнали да го съжаляват. Киро и да се застъпва за него си има причина. Ще прибере хонорара, а онези наивните в двете цигари и 2лева в джоба са само зрители на зрелището. Милиционерът Рашков ли ви е промяната? Ми той комунист до мозъка на костите си.Мн наивни хора виждам. Жалко е за България

249

Анонимен

преди 2 години

А бе, докога ше ни занимавате с тия пияндета. Някой от ПП няма ли да се усети да им каже колко се излагат.

248

Я веднага

преди 2 години

Оставка бе !

247

Гражданин

преди 2 години

Понеже всички задържани казаха,че са им взели телефоните при задържането и така е редно, считам,че от тук са извлекли най-голямата полза,ако някой се е сетил да провери щателно всичко.Мисля,че ще цъфнатМного интересни връзки,къртици и др.Ако за това е направена цялата работа ,да пипнат телефоните законно е гениално , иначе другото дето са направили е едно правно нищо и срам за полицейската работа.

246

Анонимен

преди 2 години

Слави се беше овърволил с всички мутри,но гласуваха за него,нали?Сам се покри,че ако беше станал премиер щеше да изплуват всичките му далавери и истории с мафията!Кирцата сега,тепърва се гласи да смуче

245

Анонимен

преди 2 години

Като следовател сегашният вътрешен министър заставя Евгений Михайлов да подпише фалшиви показания. Номенклатурата Рашков е искал да става Главен прокурор. Добре, че президента Стоянов не е позволил този свинщинаа. Направо щеше да изкара танкове в нервна криза

244

Да. Стоянов

преди 2 години

Почитаеми г-н Рашков, сега изпълняващ длъжността служебен министър на вътрешните работи, опитвали ли сте да принудите Евгений Михайлов да подписва фалшиви показания и имало ли е опит за съставяне на фалшиви прокотоли по делото, заведено във връзка с репликата Най-добре е танковете да дойдат" на Петър Младенов?

243

Анонимен

преди 2 години

Самата мутра призна, че снимките са истински! Не върви вече тая опорка.

242

Анонимен

преди 2 години

За този цирк който се разиграва може да се каже само едно всички слуги на Сащ и ЕС да напускат политическата сцена на България и да изберем някой които мислят за нашата родина а това са такива които не са допускани до власта

241

Анонимен

преди 2 години

И все пак, вече за ромската Тиква живот няма да има!

240

Анонимен

преди 2 години

Снимка на чекмедже с евро и кюлчета що за доказателство може да бъде?!Снимка от интернет,моля ви се!Ама хората я взеха за чиста монета!Българина вярва във всичко,което му се ще!Сега им домъчня за лотарията на Божков,вярваха му,че ще търкат и ще станат милионери!Ще забогатеят!Ееех,народе!?!?Хайде,честит да ви е следващият Месия!Вярвайте си вие!30 години ви развяват на розови коне!

239

До 252

преди 2 години

"Наложило се от екипа на вътрешния министър да търсят по Гугъл къде е адресът на бившия премиер." Гугъл е тяхната Библия. Интересно едно време като е нямало Гугъл как Рашков е събирал доказателства? Е. Михайлов записва думите на Младенов Танковете да дойдат. По онова време Рашков е заставил Евгений Михайлов по повод Танковата касета, да подпише ФАЛШИВИ ПОКАЗАНИЯ, че фразата Най-добре е танковете да дойдат не е изречена от Петър Младенов. Тормозел го е дълго и унизително. Но Михайлов не подписва.

238

Радослав

преди 2 години

И да се намерят доказателства за престъпления на които и да е политик, разследващия прокурор ще си ги вземе за домашно и ще изчезнат от колата му която ще е оставена отключена докато той си взима кафе както стана с едно тефтерче! Костадин Ангелов си призна в ефир, че имат назначени, корумпирани полицай които им снасят информация когато полиция подготвя нещо против тях! С другите партии е същото! От българска полиция и прокуратура няма да видим осъден политик!

237

Ми555

преди 2 години

Борисов, Горанов и Арнаудова - най- праведните праведници в Праволандия! ;)

236

999

преди 2 години

ЯСНО Е , ЧЕ ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА. КАК СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ, ЧЕ ЗА 12 ГОДИНИ НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е БЪРКАЛ В КАЦАТА С МЕДА? ТЕ ДА НЕ СА ХЕРУВИМИ СТАНАЛИ? АЙДЕ СГИГА!

235

Праведен

преди 2 години

Скапаняци мръсни !

234

Майна

преди 2 години

Доказателства се събират с РАЗСЛЕДВАНЕ, КОЕТО ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛО ДЕ ФАКТО. СЪС СИГУРНОСТ ПОНЕ ГОРАНОВ МОГАТ ДА ГО ОПАНДИЗЯТ И ТО С ДОКУМЕНТИ ЗА 556 МЛН ЛИПСВАЩИ В ХАЗНАТА ПО СВЕДЕНИЕ НА МФ.

233

Анонимен

преди 2 години

Рашков и Петков настъпиха мотиката!Вместо да се заемат с олигарсите,те почнаха да ги защитават и обявиха Прокуратурата за враг!Те това са нашите безумци!Хората се бият за олио,тези ще се избият за пари и власт!

232

Изяжтеги с парцалите

преди 2 години

Не мога да спра да мразя ГЕРБ и докато съм жив ще помня каква съсипия донесоха на България

231

Анонимен

преди 2 години

скоро избори Рашкоов и скоро министър в панделата