405

Жалката истина

преди 2 години

В България от над трийсет години смяната на властите става на принципа:От трън та на глог по-висок....Пълно падение и упадък!Новите управници са винаги по-прости, по-крадливи и по-продажни...Нищо добро не чака тази прекрасна страна, населена с робско население от мишки, които се бият за евтино олио и тоалетна хартия в магазина!Няма никаква надежда за България и никога не е имало...

404

До СВОЙ

преди 2 години

Няма ирония, ти като руски поклонник най-добре трябва да знаеш, че война няма - ако ми вярваш на мен пусни си Рассийското Телевидение.

403

СВОЙ

преди 2 години

Иронията ти не върви.В Донецк и Луганск нацистите от десен сектор ,до сега са убили над 14000 човека.Мене и почти целият Български народ не могат.Но Армията ни е платена.Ако войника откаже да умира за Американските интереси или ще си изгуби работата и пенсията,а може и затвор.

402

До СВОЙ

преди 2 години

Не могат да ни вкарат във война с Русия, защото война няма - има специална военна операция в Донецк и Луганск.

401

СВОЙ

преди 2 години

Борисов има престъпления за 100г затвор.Но според мене,целта е да се сплаши опозицията,да не би да заеме грешна позиция,като натиснат Киро ,да ни вкарат във война с Русия.

400

Баче Кико

преди 2 години

Сега Баце като излезе от затвора кога се връща на белия кон да управлява?

399

РВ

преди 2 години

Та в Чехия баце, като лежа близо година,тогава абер си нямаше че ше те правят премиер. Ти си бръмчеше на коли и си пееше аверите.

398

РВ

преди 2 години

Баце, спомни ли си за чехия? Ама то тогава не беше вип арест а само на обикновен криминален престъпник.

397

Анонимен

преди 2 години

ПП са платени слуги на Дубайския череп. Нищо не се прави за България. Нищо не се строи. Само се търси мъст за изхващаните олигарси. Изродясали продажници, махайте се от власт, достатъчно ви търпим не правенето на нищо.

396

тиндер гей Киро ПП

преди 2 години

Киро чао , Киро чао чао чао

395

постановка

преди 2 години

Успяха да ни отвлекат вниманието. И сега какво? Кире искаме резултати от вас за една година осрахте държавата, искахме положителна промяна, а вие ни докарахте само негативна. Ако не можеш да се справиш, оставка и заминавай за Канада

394

Бакалавъров

преди 2 години

Сега разбирам защо баце се изявявал като треторазрядна мутра навремето. Ами той бил страхливец бе. Да сте чули Нено Димов да хленчи така? Него даже думата не му дадоха.

393

До "Нено Димов&

преди 2 години

Перничани не си кръщават децата с името "Нено" - това име е северняшко!

392

Бож.

преди 2 години

Най-тежкото прeстъпление на Бойко най-сетне е открито - "Сега,нали знаеш"! По същите "прeстъпления" бяха избивaни неудобни интелектуалци в 1945 г. от "хората" на червeния сaтрап Сталин,по точно такива България бе обявена за "фaшистка" държава от армията на окупaтора,който сега напада Украйна и я обвинява в същите "прeстъпления"- "сега,нали знаеш"!

391

Нено Димов

преди 2 години

Борисов дръж се като мъж и не се изживявай като невина жертва и хленчеща ученичка. Жертва съм аз и още гния в килията, задето задоволявах прищевките на твоите братиньовци от Перник.

390

ББ

преди 2 години

До Анонименочевадни факти...последният мандат боко не се яви в Парламента нито веднъж!боко построй на путин турски поток пренасящ към сърбия...и съсипа енергетиката ни,платихме милиард и половина на руски за нов блок...плащахме наеми...платихме грабежа на пеевски в ктб...4.5 милиарда...боко ги събра за дни от нас,плати самолети на хартия...на тръмп...от където и да погледнеш...мафия,грабежи и предателства,съсипа образованието ни...геноцид невиждан в Историята ни,подкрепящи го като копийкин...

389

ББ

преди 2 години

До Жиб.сите *** от пеевските тв-та имат снимки как баце пушеше пурата на божков,черно на бяло го имате...и ви принуждават да не вярвате на очите си...толкова ниско ли паднахте мисирките на дпс-гроб "работещи" за рубли от утре,децата ви ще обитават к.чината която строите със баце ви...кое не разбирате...хора ли сте въобще?...майки и бащи ли сте?строй к.чина която ще обитават и вашите деца...децата им ще ограбват вашите...ще им служат като вас...от страх...виждащи...но страхливи...безбожници

388

Анонимен

преди 2 години

"Европейският съд за правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург осъди България за нарушаване правото на живот на Тодор Димов Тодоров-Чакъра, който загина при полицейска операция през 2003 г." Може би това има впредвид човека??

387

Жиб.

преди 2 години

Борисов е арестуван заради слухове, разпространявани от мафията, която той громеше. "Едно пиле" казало, друго "пиле" го написало в жълтата преса - това са им "доказателствата"!

386

Анонимен

преди 2 години

'' Абсолютен саботаж от Прокуратурата ? '' .................................. не харесвам Бойко, но ... при всичките твърдения за корупция да базирате всичко на недоказани показания на Черепа ??? ... извинете, но това е подигравка. Това само мотивира и сплотява Герб.