68

Анонимен

преди 2 години

Слава на героичните бойци от Азов и Правий сектор!

67

До 67

преди 2 години

А Чърчил какъв е? Нали той нареди да се срине с бомбардировки Дрезден през февруари 1945 г., който беше пълен само с бежанци и загинаха над 100 хиляди души

66

Факт

преди 2 години

Както се пее в една руска песен: ние за цената не държим, на нас ни е нужна победа!

65

Анализ

преди 2 години

Следва обща мобилизация за Русия. Някъде лятото.

64

Сериозно?

преди 2 години

Путинофили не вярвайте, лъже днесбеге. Не може руские офицери да умират,те са безсмъртни,а и Украйна отдавна се е предала и Зеленски е избягал. И истина да е за умрелите,то путин на по малко военни пенсии ще плаща. Тьи де. Хахаха

63

Анонимен

преди 2 години

69 Ще те коригирам. Руснаците дават 14 милиона убити войници и 13 милиона цивилни. При германците е 3 мил. войници и 7 милиона цивилни. Сега никой не може да си позволи такива жертви. Онова е било някакъв ужас, изтребление на расово-идеологическа основа.

62

Айсе сега

преди 2 години

Всичките 20 000 убити руснаци ли ще ги изреждате поименно. Нещо като безкрайна алея на падналите ангели.

61

Анонимен

преди 2 години

И аз видях в Ютуб Хитлер жив. Даже и Сталин, Чърчил, цар Борис . Всичките ги има живи в Ютуб!

60

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, Русия има повече офицери, отколкото редници. Също както България. Венага други са ги заместили.

59

Анонимен

преди 2 години

Който нож вади, от нож умира. Щом носиш война на другите не заслужаваш да живееш. Докато има прости хора, които следват заповедите на ненормални политици тоя свят няма да види мир. Ако си полицай и корумпиран политик ти каже да биеш протестиращи мирни граждани и ти го следваш си за разстрел. Ако си войник и корумпиран политик ти заповяда да стреляш по цивилни цели си за разстрел. Власт имащите имат власт само докато има кой да ги слуша. 1 джудже не управлява 140 млн със сила, те му клякат!

58

Бай Дрън

преди 2 години

Какво славите бе, глупaци. Утре като ни пуснат ядрена ракета, ще видим кого ще славите. Тролска му работа. Един драскач тук прави на луди цяла България.

57

Анонимен

преди 2 години

буквални преписана статия, снимка текст от няканво уж руско сайтче. В никаква държавна телевия не е обявявано. Биг фейк, вервайте си наивници. Като сте толкоеа честни що ви е страх от медиите на Русия. Или смятате хората за простовати несписобни да оценят кое е истина и лъжа. Самия факт че не са превурнати Киев Харков в Алепо, Грозни или Мосул ви обръща твърденията за кръвожаднире руски изверги на 180 гр.

56

Анонимен

преди 2 години

нема останат генерали за парада на 9-ти май бре

55

Азов

преди 2 години

А Путин кога ще се появи близо до Мариопул, да го свитем и него и да се приключва тази война?

54

Анонимен

преди 2 години

Абе съобщавайте само за генералите. Или ви се плаща на написан ред. Пък тъй , на ден по генерал - интрига да има. Абе какво ще правим с нашите 182 генерали действащи и от резерва?. Война няма да водим, ясно е - армия няма. Те и без това бойните им униформи доста са отеснели. То плюскането на държавна ясла - голяма работа

53

Анонимен

преди 2 години

Има българи в Одеса и Киев, няколко вече заявиха желанието си да се бият с украинците. Нацисти няма, ако не броим руснаците, които са изпратени за курбан на император путин.А имаше доста снимки на камиони-крематориуми докарани от руските части за да не пада морала на останалите. Вече не сме 1944-а, вече всичко се снима и вижда.

52

Анонимен

преди 2 години

Днес само хубави новини.Бойко в затвора,Отново убит лидер на убийците в Украина.Света е справедлив.Доброто винаги побеждава.Бойко нямаше щастието на Руските войници ,а ще бъде съден и дълго ще лежи в два квадрата помещение.

51

Анонимен

преди 2 години

Уоли санйпериста си върши много добре работата в Мариопул. И полк "Азов", който е педимно от доброволци се опъва яко на всички елитни части на Русия и Чечня.

50

Анонимен

преди 2 години

явно не е бил толкова добър. щом са го убили

49

Анонимен

преди 2 години

русия щя загуби и джуджето ще направи нещо страшно в своето отчаяние