311

Динев

преди 2 години

Нацис е Путин и неговите олигарси едина русия,той е несменяем фюрер вече 24 години,покакво се различава от Мусолини почти по нищо,хасъл фашистите,а украинците какви са си в тяхна работа,утре може да каже че и ние сме нацисти и да изпрати този луд човек и срещу нас ордите си,и недей писа смърт да не ти изпрати някой казашки главорези,***,отивай си родната росия нямаш работа тук

310

Твърдо съм убеден

преди 2 години

До Ботев - ти си руски *** гречкоядец, който използва гугъл транслейт и пише небивалици някъде от дальнего востока. Скрий се и продължавай да муаш водка!

309

Теди

преди 2 години

Брей много русофили тук пишат,много затъжени за батюшките,каквото и да прави всерусийският им гусудар все е хорошо,всичките републики в СССР се разбягаха от тях като дявол от тамян,само нашите *** му размахват руският байрак,не българският,ама сега украинците му топят танковете с турските байрактари,тръгнал наюрош с танкови колони като на сватба,като малък Путин е чел книгите на Василий ян, Чингис и Батий хан разорителите на Азия и Европа,изглежда се изжевява като Батий хан, татарски

308

Сащ+Китай vs Русия

преди 2 години

Сащ играеше навремето заедно с Русия , Китай дъ но вече има нов по силен играч и това е Китай!!!Никой не може да ме убеди че в момента САЩ и Китай не играят заедно!! Китай е най добре развитата икономически държава заради САЩ и Европа не заради Русия!!Сложни политически игри които изглеждат абсурдно!

307

Страти Стоичков

преди 2 години

Ще стане ,каквото е закономерно ! Божието - божие,кесаревото - кесарю !Другото ще ни Унищожи !!! Къде ходите,бе *** ?!?Аз съм за българска НЕЗАВИСИМОСТ !!!

306

Динев

преди 2 години

Само немогат да разбера някой защо мразят украинците за сметка на руснаците,Ами в руско турската война казаците бяха авангарда на царската армия,те кой са,а кой даде на Сърбия чисти български земи около неготин,Ниш,пак същите наши освободители,царският брат Николай,но нашият генерал Колев казва преди битката в Добруджа с руско,румънската армия,може да са освободители но щом са минали границата с оръжие сега са врагове и ги помлял с кавалерията си

305

Анонимен

преди 2 години

В Москва свърши захарта и тоалетната хартия. Все повече се затвърждава мнението, че Путин е китайски агент и работи единствено и само а китайските интереси. Смята се, че е бункера и, днес беше забелязан едновременно на 4 места в страната.

304

Даскал Кольо

преди 2 години

Много интересна статия... и много фейк. Днес руският президент направи изявление на стадиона "Лужники" по случай присъединяването на Крим към Русия. Не забелязах да е притеснен. По- скоро е решен за доведе нещата докрай. Отделно, ежедневно следя по независими канали и развитието на бойните действия. Мисля, че времето на пропагандните статии мина. В България има и трезвомислещи хора.

303

777

преди 2 години

Хахаха, Путин бил изолиран. Ами Китай и Индия само да са с него и му стига. Там са половината жители на планетата. Има къде да си продава петрола и газа. Но европейските *** ще духата не само супата, ами и ръцете и краката си за да ги топлят, когато им спре кранчето на газа.

302

Анонимен

преди 2 години

Кои са украинските герои? Тия дето палеха живи хора в Одеса? Тия дето съживяват фашагата Бандера?Или тия дето докараха страната си до днешното положение?Не не са герои! Герои бяха през 1945 г. когато в състава на Червената армия освобождаваха Европа от фашизма! Сега за съжаление са просто поредните глупци ,които *** за чужди интереси!И не е "слава" а жалко за момчетата, които не знаят за какво умират!

301

Анонимен

преди 2 години

Руските фашистки окупацинни войски са изтикани на 70 км. от Киев. Под украински контрол са върнати над 30 селища.

300

Анонимен

преди 2 години

Руските нацита май ще духат супата.

299

Анонимен

преди 2 години

Никой *** не може да влезе в главата на един истински мъж.

298

Aйзенауер

преди 2 години

"Путин нарече руснаците, които се противопоставят на войната, "предатели" "*** има късмет, че има много руснаци, които са против неговата политика. Ако нямаше такива, щеше да е приключено с Русия...

297

Анонимен

преди 2 години

Русия е разбита от украинската армия. Войната свърши, сега руските фашисти се чудят как да се изнижат от там.

296

Анонимен

преди 2 години

Искам им се на животните от Черния дом и Западните им приятели да е така. Ама не е вярно. Това си е чист фейк. Ботуши да благослови руската армия срещу съвременния неофашизъм.

295

Анонимен

преди 2 години

Стига,че ме умори от смях! Къде са тия митични средства за ПВО? Хора мислете бе! Ето ти пример: Ла Стампа публикува на цялата си първа страница снимка на убита жена и плачещия над нея мъж.Коментара беше убита жена от руска ракета в Киев!!!!!! Истината- Донецк ,пред банката убити 21 човека от украинска ракета Точка У!!!Толкова за 90 процента свалена авиация и цялата пропаганда ,предназначена за лековерни наивници!!!

294

Анонимен

преди 2 години

Слава на украинските герои!

293

Анонимен

преди 2 години

Боби ! Много гледаш канализацията! Ако искаш да си информиран чети и гледай нещо друго? Всичкото което си написал идва от отдела за психологически операции на Генералния щаб на украинската армия! Оная същата армия дето печели войната, скрита зад полите на жените и памперсите на децата!Много си оригинален ама те изпревариха! Първо го казаха по украинските медии!Между другото знаеш ли цените в "процъфтяваща" България? Или мaма ти купува олиото и ти плаща сметката за тока?

292

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо Мариопул е обкръжен при другите направления спряха и се окопават.Нямат въздушно превъзходство-самолетите на РФ почти не летят защото ПВОто на Украйна работи и получават ново от Великобритания-Скай сайбър,войниците на РФ са зле екипирани с техника от 70те години,нямат доставки на гориво,муниции,храна.