446

555

преди 2 години

Зеленски каза , че е ясно ,че няма да се присъединят към нато, същевременно отхвърля възможността да бъдат със статут на неутрална държава като Австрия и Швеция, само че не се разбра от преговорите с Русия (или не ни е казано) точно какви претенции има той по този въпрос и какви гаранции и споразумения са необходими за опазване и защита на териториалната цялост на Украйна. Давайте информация!

445

ни са знай

преди 2 години

Тази *** нефелка плюва най-далече по посока,Русия!Печели първата награда.

444

+++

преди 2 години

"Много военни експерти си -"блъскат главата"- над тази загадка." Милиони! Eлкееее пах си нахитряла ти лисанкооо, преписваш преписваш ама грешно преписваш хахах Двойка по български за използване на кръчмарски речник ти давам аз!

443

Анонимен

преди 2 години

Един самолет е няколко милиона. В тая криза ако им ги свалят ще фалират още по-бързо.

442

Аз есмь царь

преди 2 години

Самолетите и дроновете нанасят само точкови удари по колони , складове за гориво и саботажни училища. Те Щадят цивилното население и не бомбардират градове, както направиха американците. Украинските фашисти се крият в жилищни квартали зад гърба на цивилни. Те са страхливци и мародери.

441

Анонимен

преди 2 години

За какво изобщо да пращат самолети, след като укрите свършиха своите и се чудят от кого да изпросят нови?

440

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен525Остаряла ти е информацията, това беше при пияницата Елцин. Затова тогава краварите казва Русия им е приятел.

439

дсфдсф

преди 2 години

четох до приятелския огън. ние познаваме други с този вид изпълнение.

438

Агресори вън!

преди 2 години

Какво става с руската авиация? Същото, което става и с руските сухопътни сили. Най-големият военен резил в историята на планетата, ето това става! Час по-скоро това безумие трябва да спре, тия умници избиват само жени и деца, друго не могат!

437

Анонимен

преди 2 години

Руската авиация е в състоянието, в което е и останалата част от руската армия - трагично. Няма пилоти, няма достатъчно ремонтирани и осъвременени самолети, няма поддръжка, няма части, няма желание... Руската армия е разграден двор, всеки краде, всеки продава...

436

анимациите водят

преди 2 години

до това рушофилскиКурви, кое не ви е ясно?

435

Анонимен

преди 2 години

Проста работа, колко струва един самолет и коко струва един Стънгър или един Патриот? На цената на един самолет може да купиш 20-30 ракети от тоя тип и да свалиш с тях поне 5-6 самолета. Не искат пилоти, не искат кой-знае каква поддръжка. Същата работа и с противотанковите - на цената на 1 танк получаваш 20 джавелин, с които вадиш поне 10 танка от строя. Без екипаж, без поддръжка. Трудно е за агресорите тези дни.

434

Обективен

преди 2 години

Управляващите ФАЩ сатанисти са в паника от руските оръжия!https://blitz.bg/svyat/american-conservative-v-sashch-sa-v-panika-ot-ruskite-orzhiya-govoryat-za-katastrofalen-proval_news874322.html

433

Handel

преди 2 години

Всеки нопрмален човек знае че причините са две. Първата - реалните летателни часове на пилотите които са много по-малко, отколкото са необходими за един пилот дори и само да си поддържа формата, а още по-малко пък са достатъчни са усъвршенстване (не мислете че у нас е по-различно). И втората - съвременните Стингери (които съсипаха съветските ВВС в Афганистан), и които вече са много по усъвършенствани и са опасни до 3500 м височина.

432

ОхоБохо

преди 2 години

Голяма статия няма що. От кой Украински канал го чухме....или преписахме. Абе вие журналистическите *** кпга ще започнете преди да пишете да направите проверка.........А сега ще ви кажа следното. Русия в момента използва едва 1/20 от военния си ресурс. И ако намерите малко време се разровете поне в нета.

431

Обективен

преди 2 години

Напротив, зеленото човече само признава, че Русия владее небето над Украйна и реве за помощ от ФАЩ! https://nova.bg/news/view/2022/03/16/361273/зеленски-пред-конгреса-на-сащ-русия-превърна-небето-ни-в-източник-на-смърт-искаме-помощ/

430

Много сте зле

преди 2 години

И защо им е да си рискуват самолетите дето струват десетки милиони след като имат ракети и? Не ви идва на акъла че руснаците си пратиха в Украйна само старата наземна техника която така или иначе е била предвидена за скрап. Затова и войниците изоставят танковете след извазията. Защото така им е наредено! Мислете малко с тия глави бе......За всяко нещо си има причина. Вие наистина вярвате че руснаците са ***.

429

Феликс

преди 2 години

Едно възможно обяснение е ,че руснаците минимизират шанса техни самолети по погрешка да залетят в територия на натовска страна граничеща с Украина. Такъв инцидент, дори малковероятен , при ежедневни масирани полети може и да се случи. След което Нато ще има официален предлог да се включи в конфликта - а това вече ще доведе до ядрена война.

428

Иво

преди 2 години

Не е лесно да се биеш с оръжията на половината планета, но руснаците както винаги ще се справят.

427

Драган

преди 2 години

МОНЧО ПАСИ, ИВО ИНДЖЕВ, ОНЯ ШАЛАМАНОВ, И ДРУГИТЕ ЕВРО АТЛАНТИЦИ ДА ВЗИМАТ АВТОМАТА И ДА ОТИВАТ ДА ПОМАГАТ НА ЗЕЛЕНИЯ !