164

Анонимен

преди 2 години

"Зеленски току що каза че Украйна няма да влиза в НАТО." - Това го каза за да придвижи преговорите с Русия. Учи се от Путин, който едно говори, а противоположното прави. Зеленски много добре знае, че НАТО защитава своите членове. Придвижването на войските на НАТО в Източна Европа го доказва.

163

Анонимен

преди 2 години

Русия с новите си военни технологии е абсолютен военен хегемон, макар армията на НАТО да е пъти по-голяма като брой техника и жива сила. Русия и Иран са богати на ресурси държави, а Китай - световен промишен център. Няма никакви шансове САЩ и техните пудели ЕС да спечелят икономическа война срещу тези три държави.

162

УКРОНАЦИСТИЯ

преди 2 години

Се предава пред погледа на еврогейтаците !

161

Всичко е ясно

преди 2 години

Като бял ден. САЩ ще увеличи продажбата на оръжие. ЕС ще плаща за американски газ и нефт и след това ще внася и хляб от Киргизстан, защото нищо няма да е конкурентно в ЕС. Украйна ще остане една малка невзрачна държава и никой няма да иска да живее в нея. България на този фон е възможно скоро да види съдбата на остров Крит отблизо.

160

Анонимен

преди 2 години

Русия върна статута си на велика държава, и от сега нататък ще се държи като империя, а именно, Русия признава само други велики държави на ниво договорни отношения, а в зоната на своето влияние правилата Русия ще определя сама. Никой повече няма да разговаря на тази тема с Украйна. Империята е взела решение, че украинска държава с такова правителство и в този вид на границата на Русия повече НЕ МОЖЕ да съществува.

159

Анонимен

преди 2 години

Жозе Борел призова европейците да намалят потреблението на енергия. Европейската комисия предложи да се намали температурата за отопление на жилищата.

158

Анонимен

преди 2 години

ЕС вече 2 политически поколения се държи като велика либерална империя - безотговорни, всички трябва да и се подчиняват. И когато Русия заяви, че и тя е велика империя, Европа изпадна в ступор. Ако беше велика либерална империя трябваше да има отговор такъв както Русия към Украйна - наказание, кои сте вие? Тук няма друга империя. Вместо това целият свят видя безпомощността грохналата баба Европа.

157

Последни новини

преди 2 години

Зеленски току що каза че Украйна няма да влиза в НАТО. Разочарован е от военния съюз.Зеленски още спомена ,че това е едно от исканията на Русия за пркратяване на операцията и Украйна може да достигне до консенсус със Русия по този въпрос !Може да гледате цялото изказване на: https://rusvesna.su/news/1647348739

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 189 "Ами не, няма да поживеете. 30 години демократична мизерия." Ти какво работиш, та за 30 години не си успял да се реализираш?

155

Бай Гроздан

преди 2 години

Грешката на градските хора като срещнат тигър е,че мислят че си имат работа с куче в парка и се стремят да не бягат,за да не предизвикат ловният му инстинкт.Само че нито тигърът,нито лъвът се нуждаят от него,за да убият всеки който се намира на територията му.В техните очи той я оспорва,а това е много,много лошо за градските хора.Империите не ги интерисува човешкият живот,а тяхното величие и който го оспорва

154

Анонимен

преди 2 години

Доста войници плениха украинците и всичките потвърждават, че са получавали заповеди да стрелят по жилищни райони и по "който мине покрай тях". Това означава и цивилни. Преди 6 часа плениха руска артирелия, насочена към жилищните сгради на Николаев.

153

БОЖЕ

преди 2 години

Благодаря ти че този път съм от правилната страна на желязната завеса а не откъм СССР! Да правят каквото си искат на изток от Рая.

152

след 30 г

преди 2 години

Днешните млади хора в България след 30 години ще завиждат на живота на днешните пенсионери.

151

Анонимен

преди 2 години

До 175 "руснаците никога повече няма да допуснат до властта хора като Горбачов или Елцин, които съсипаха Русия и и трябваха 30 години за да стане отново силна" Историята на болшевишка и нацистка Русия е история на отричането и изличаването на предния "велик лидер". Сега русофилчетата ревете срещу Горбачов и Елцин, защото Путин си оправдава провалите и диктатурата с тях. Утрешните русофилчета ще пищят срещу Путин и ще го обвиняват за провалите на следващия диктатор. Нормални неща за Пппроссия.

150

Анонимен

преди 2 години

Разбирам ги младите хора в България - надяват се, ще гласуват, ще изберат правилния кандидат в който вярват и нещо ще се промени, досега живяли в мизерия, но има още годинки, ще се промени към добро ще поживеят и те. Ами не, няма да поживеете. 30 години демократична мизерия. Така отлита и човешкия живот и всичко ще свърши много бързо и много зле. Днес си на 30 години - утре си на 60, още 30 години прекарани в още по-голяма мизерия. Напразно изживян живот.

149

Оскар за Зеленясалия

преди 2 години

Зеленски трябва да получи Оскар за тази роля. Счупи главите на всичките си холивудски учители. Размаза ги!

148

Анонимен

преди 2 години

Моделът "Русия на бъдещето" не е извратената западна демокрация, ами народна империя, основана на принципа на "самодържието" - но не в смисъл на възстановяване на монархията, а в смисъл истинско народовластие, където руснаците начело със силен държавен лидер "сами се държат" (само-държие) чрез силно местно самоуправление, каквото например е земството в края на XIX век.

147

Анонимен

преди 2 години

Братья Цыцько - Игра без штанов | Вечерний Квартал на Концерте Юрмалето от 24.09.2016

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 "ама това цял свят да подкрепя едни гадни НАЦИСТИ" Никоя демократична държава не подкрепя Русия.

145

Давай Вова

преди 2 години

Само един Путин може да орезели така бабушка Россиа и да я забатачи до ниво Арктическа Африка. 20 години власт, ресурси, народ и БВП на глава по-малко от Унгария :) То кога си корумпе и некадърник все другите ти виновни САЩ, НАТО ала бала отвличане на вниманието е тази негова война. Япония е гола скала ама внася руда и изнася електроника защото имат пипи. Вова ти какво направи за 20 години? Какво руско мога да си купя освен водка?