187

до 196

преди 2 години

Само, че фашизма не се роди в Русия, а в Западна Европа. Ако не беше Русия да го спре миналия век, английската кралица щеше да говори на немски. Русия го спря тогава, ще го спре и през този век, разбра ли?

186

антилибералист

преди 2 години

До Анонименот 30 години Демокрацията затри 3 млн Българи и унищожи всички ресурси и - доволен ли си? Имаме банани но черешите са по 30 лв. Хората измират ценности се променят

185

Анонимен

преди 2 години

Гледайте и предаването на Никита Михалков "Бесогон".

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 Ти виждал ли си автомат АК-47 на живо и кога е станало това?

183

До 199

преди 2 години

Какви автомати бе, ммурзилке?Вие ще посрещате руснаците наведени и обърнати с гръб към тях.

182

Анонимен

преди 2 години

Лошо лошо ако почне война в България повече от половината драскачи защитаващи сащ и Европа ще избягат, а другата половина ще трябва да боравят с АК-47 но и там има проблем че повечето са виждали автомат само на снимка, и ще има доста загинали, то едно е на снимка друго е на практика

181

Анонимен

преди 2 години

До 189 От коментара ти се вижда че защитаваш друга страна (ЕС и САЩ) но няма да защитиш твоята ако се наложи, ако почне войн в България ти ще си един от първите бежанци избързали да избягат.

180

Анонимен

преди 2 години

До До 186/194 "Нацизма е затворена страница и няма никакво място в съвременния свят. Ще се наложи да го разберете по трудния начин." Не знаеш колко си прав, само не разбираш, че ти си в кюпа на "разбиращите по трудния начин". Русия е пътник, заедно с нея и руския фашизъм.

179

До 186

преди 2 години

Нацистите бяха голяма сила в Украйна и реално те колят и бесят там (буквално). Нацизма е затворена страница и няма никакво място в съвременния свят. Ще се наложи да го разберете по трудния начин.

178

Анонимен

преди 2 години

До До 178/192 Опорките на Решетников ясно показват за какво си и срещу какво си. Губиш си времето, а и рублите на началниците ти.

177

До 178

преди 2 години

На кой е подарена България, на САЩ, Дънди прешъс, Газ до Враца на концесия с 35г договор за концесия, НПО-та, Америка за България, важното е да се сочи с пръст Русия. Пак повтарям, срещу войната съм. Войните носят страдания, за обикновенните хора. Но съм родолюбец, който не иска българите на дъното. Разберете го най-накрая.

176

Анонимен

преди 2 години

Ако руснаците не излязат масово да свалят Диктатора, си заслужават участта.

175

Анонимен

преди 2 години

Гърците и тази вечер ще протестират срещу военните бази на НАТО в Гърция, не ги искали там да си събирали оборудването и да се махали.

174

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин нападне България и бомбардира градовете и умират хора, путинистите у нас само ще се радват. Тогава пак ще пишат същите коментари.

173

АНОНИМЕН

преди 2 години

Пропагандата стана много бюджетна.

172

Факт

преди 2 години

Сега ще опознае сибир

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180Хайде потърси повечко източници за случилото се през тези прословути 8 години. Ще се учуидиш и за инцидента в Одеса и за фашизма в Украйна и за отношенията руснаци-украинци преди Путин да поиска части от Украйна.Само ще спомена, че крайно-дясната политическа формация с най-много гласове на последните избори 2019-та събра 1.5%. За сравнение Възраждане (които са си 1:1 фашки) събраха 3 пъти повече. Значи сме готови Путин да нахлува и у нас?

170

Анонимен

преди 2 години

""Първи канал" казва, че "се е случил инцидент с непозната жена в кадър." Хахахахаха. Тя е работила за този канал С ГОДИНИ. Фашистите на Путтлер я изкарват непозната, защото фашистката идеология разчита на ДЕХУМАНИЗИРАНЕТО на човека като методология за подчиняването му. "Непозната"="никоя". Руските фашисти отдавна надминаха немските си предшественици.

169

Ха

преди 2 години

Доста елементарно изиграно :)))

168

Анонимен

преди 2 години

Това момиче удари по-голям шамар на Путин, отколкото санкциите.Сърце трябва, за да излезеш в главната емисия и да заявиш пред народа си, какво мислиш.А къде тупат сърцата на руските мъже? На мач,на хокей,на водка ... даже и доброволци за Украйна не намериха да покажат по медиите!