53

Анонимен

преди 2 години

Светът се е разцепил и ще потъни аналогично като Титаник. Само ,че на титаник свиреха весела музика докато кораба потъваше, а на нас кралицата ще ни изказва речи докато агонизираме.

52

ВЪПРОС

преди 2 години

Англия може да приема че има Кралица и издръжката да е от Абрамович и Русия ?Борис Джонсън се отрича от Путин , въпреки парите на Абрамович за спечелените избори и Брекзит ?Айде стига - трябва Кралицата и Борис да се арестуват като Руски Шпиони .

51

Истинска Социология

преди 2 години

Истината е, че елита никога няма да прави нещо добро за социума, тъй като говорим за различни класи, които имат различни интереси. Предполагам разбирате, че има някаква разлика между това да нямаш възможност да си получиш хляб или BMW X6 с това, да нямаш възможност да получиш, да речем полуостров Крим в Украйна или военна база на Балканския Полуостров, а може би и държава в Африка. Импулсите са едни и същи, но мащабите са несъизмерими. Ако искате да сте добре, станете милиардери.

50

Анонимен

преди 2 години

С най великата Империя никой не може да се бори.. God bless the queen

49

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува това нас нормалните хора?

48

Антикомунист

преди 2 години

Тази ,защо още не е в гроба!??

47

Дрън дрън йерина

преди 2 години

На тези години е време да отстъпи трона на някой млад и добър, миролюбив владетел. За къде се пъне да гони рекорди на Гинес.. с напредването на възрастта, един управленец започва да взима все по-грешни решения, ето пресен пример - дрОгаря от североизток.

46

Чокумба

преди 2 години

Ей тази госпожа, потен, зжа каубоя и локашенеца да ги затворят в някой кукувичарник и да ги лукуват, че скоро ще се избиeме заради тях..

45

Много възпитан пич

преди 2 години

Ако бях на мястото на онзи пич, ергена от Бтв, щях да отида при онази рускинята и да и кажа "ти шо нападна Украйна MA?" и после ще я хвана за гъ3ъ и ще и го набия в *** за назидание.

44

Мумията

преди 2 години

Айде всички преди мен и Големия памперс в ада, че сами ще ни е скучно там!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Едно от хубавите неща на третата свеотвна е че бабето най-накрая ще е ЧАЛ.

42

СлаваНаПутин98269

преди 2 години

Смърт на Сатаната,на световните терористи и на рептилите със синя кръв!Анатема и на евреят-Безродник Сулю Паситто!

41

Анонимен

преди 2 години

Третата световна война ще е много бърза. Бабето няма да има време да се добере до микрофона, за да чете реч.

40

Анонимен

преди 2 години

От кой архив е извадена статията?На съвременните ракети им трябват 13 минути за да прелетят от Московска област то Лондон. Ако HM чете от Шотландия може и да и стигне времето за пълния текст.

39

Анонимен

преди 2 години

А, то и реч ли ще има? Голяма хвалба, че подпалили света. Речите са за емоционалните и по-неразбиращи хора. С тях им вкиаят ментално да се бият, кой за кралица, кой за президент......

38

Translator

преди 2 години

Преводът е убиец. Излиза така сякаш WW3 вече е започнала, за което специално благодарим и благославяме преводното изкуство на таваришч GOOGLE. Все още НЯМА съвършена електронна преводаческа система и затова в ООН, ЕС и там далече ползват двуноги переводчици.

37

Анонимен

преди 2 години

Боже, откъде ги измисляте тия статии, да не говорим за заглавията? Ко шъ кай? Че откъде да знаем предварително? Може и да не е жива дотогава.

36

Анонимен

преди 2 години

Ще каже: ,, Господи помилуй"

35

Натовеца

преди 2 години

Ако стане трета световна война тази ще направи изявления като си махне маската и се покаже един рептил по нея и каже: "АХАХАХАх паднахте точно в капана ми *** човеци ,аз манипулирах събитията от самото начало ,нашият вид може да вирее само във високо радиационни условия тераформирахте планетата за нас МУХАХАХАХАХАХАХАХ! "

34

Анонимен

преди 2 години

Пред Атома всички сме равни.