31

F. William Engdahl

преди 2 години

На 19 февруари в Мюнхен Зеленски отправи заплахата си да разположи ядрено оръжие на украинска територия. Той изрази това като едностранното си оттегляне на Будапещенския меморандум от 1994 г., въпреки че Украйна не е подписала споразумението. Два дни по-късно, вечерта на 21 февруари, Путин произнесе речта си, в която призна суверенната независимост на ДНР и ЛНР. Той изрично спомена обещанието на Зеленски в Мюнхен за ядрено оръжие: Това не са празни приказки, подчерта Путин.

30

Гошо

преди 2 години

До Анонимен24...интересно ти какво очакваш ?и въобще не е тъжно това, а и не е "много руснаци " а почти всичките руснаци одобряват това Живеят си някой от нас в един сапунен мехур надут от запада и си филосовстват

29

Истината

преди 2 години

Откъс от Лев Толстой, Хаджи Мурат :"Чувството, което изпитваха всички чеченци от мало до голямо, беше по-силно от омраза. Това не беше омраза, а непризнаване на тия руски кучета за хора и такова отвращение, погнуса и недоумение пред безсмислената жестокост на тия същества, че желанието да ги изтребят, както желанието да се изтребват плъхове, отровни паяци и вълци, беше чувство тъй естествено, както чувството за самосъхранение."

28

Краварофилството

преди 2 години

води до 'луда крава' - затова заболяването най-много засегна острова.

27

Се тая!

преди 2 години

Ако Путин НИЩО не прави, американофилите пак ще пишат същите глупости и ще налитат да го убиват. Нормални любители на каубоите - също няма.

26

Z

преди 2 години

Знаещите хора правят политиката, незнаещите правят прогнози а простите слушат незнаещите, защото не осъзнават какво им говорят знаещите. Путин преди 15г каза на къде отиват нещата, никой не го чу. Сега преди ученията на триадата каза надявам се този път да бъда чут. Само този път беше чут от когото трябва - САЩ и НАТО. Което показва че разбират само от езика на силата.

25

Никой

преди 2 години

ЛАВРОВ : " Трагедията в Мариупол можеше да бъде избегната ако КИЕВ бе приел предложението на ПУТИН ". РИБЕНТРОП : " Ако Москва беше приела предложението на АДОЛФ ХИТЛЕР то трагедията в Източна Европа можеше и да не се случи ". Къде са нацистите .

24

Анонимен

преди 2 години

Тъжното е, че много руснаци в Русия одобряват това което се върши и то говоря за хора с пари и възможности. Хора стиснали в ръцете си iPhone 13 Pro Max и плюещи по САЩ...

23

F. William Engdahl

преди 2 години

Дали е пресметнат ход да се използват санкции срещу Русия, за да предизвикат глобален колапс и енергийни кризи, недостиг на храна и още по-лошо, всичко това за напредъка на програмата за Голямото нулиране от Давос? Обвинете за това "злия Путин" и Русия, докато Блек Рок и финансовите сили реорганизират света? Kаквото и да е предизвикало действието на Русия на 24 февруари 2022 г., трябва да е било много по-сериозно, отколкото ни казват Си-Ен-ЕН или други казионни западни медии.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин започне да убива и български деца, путинофилите пак ще си пишат същите глупости. Нормални комунисти няма.

21

идеология Пути

преди 2 години

Жизнено пространство живот на Путин 60 метра под земята от 20 години с примка на врата.

20

Анонимен

преди 2 години

Путин е кръвопиец. Какъв *** трябва да си за да убиваш невинни жени и деца? Толкова зли са само болшевиките.

19

Анонимен

преди 2 години

"жизнено пространство на РУСИЯ" и на всяка друга държава е в пределите на НЕЙНИТЕ ГРАНИЦИ!!! НИКОЙ няма право да иска съседите ти да са к.очина щото ти били съседи и ТИ се страхуваш ! ЗАВЛАДЕЙ умовете на съседа с икономика или с култура, НО С ВОЙНА Е АБСУРДНО! Отмрели разбирания останали отдавна в миналия век....

18

Анонимен

преди 2 години

Путин имаше 20 г. през които цената на петрола постоянно растеше и той не направи нищо за да имат обикновените руснаци пари. Пари спечелиха само олигарсите около Путин. Това са хора на КГБ. Друг ръководител в друга държава за 20 г. щеше да направи чудеса. Русия е най-богатата на природни ресурси държава, а населението ѝ мизерува.

17

Анонимен

преди 2 години

Утре ако се наложи ние да умрем от руски бомби защото жизненото пространство на русия стигне до нас, русоробите отново ще се кланят на путинизма и ще кажат, че ние сме виновни, защото е трябвало да стенем руски слуги когато е било време.

16

Standoff

преди 2 години

Хитлер: Германия има нужда от жиZнено пространство

15

Анонимен

преди 2 години

До 10 така излиза!! Не ми се мисли как щяха да реагират американците ако те бяха засегнатата страна ! Лицемерие и пропаганда от страна на Запада!

14

Анонимен

преди 2 години

Още един с научна титла, който дори не нацели поне един от международните проблеми, на които реагира Путин. И този преподава в Европейски институт. Тогава няма защо да се очидваме на неумието е ЕП и пр. европейски институции, че генерират неумни решения и подхождат групарски. В стадото е по лесно да скрият некомпетентност с гръмки фрази и лозунги.

13

Румен

преди 2 години

От шестдесет години си интересувам от външната политика и то от съветско време. Защото родителите ми пострадаха политически и разбра какво зло е централната власт на социализма - болшевизма. И моята прогноза е , че никога Русия няма да се върне в границите на СССР. Ще се свие в още по малки граници. На нея и липсва капацитета да подържа тази територия и да дава продукти на свободен открит / не на черно/ световен пазар. Това че има опасни бомби неще и реши проблема , ще си създаде по голям.

12

Анонимен

преди 2 години

Идеологията на Путин: "Имам право да пия украинска кръв"... Какво ги интересува нормалните хора идеологията на Путин?