340

Анонимен

преди 2 години

На малките им е тая война като CS или Counter-Strike.Като толкова защитават Украйна да си взимат чукалата и да ходят да се бият там.Ще им дадат пушки,но като им чуят бълграския може и да ги застрелят преди да им дадат,защото хич не ни харесват там.2015-та убиваха българи и нищо не им пречи и 2022-ра пак.

339

Антон

преди 2 години

Тези новини за лошите руснаци, как да ги интерпретираме на фона на репортажи от украински градове, където стотици протестират срещу руските войници, а те просто стоят на 1 метър от протестиращите и не предприемат нищо, само мълчат и не мърдат. Вероятно новини като тази са фалшиви. Всъщност ако някой е помагал на фашагите, да си носи последствията. Нали така. Каквото търсил, намерил го.

338

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да мажете, с ракетата срещу Донецк се видя от цял свят истинското лице на укропитеците. А Гардинън по същият жален начин защитаваше и терористите от ИДИЛ в Сирия.

337

Анонимен

преди 2 години

Митко,заминавай!Имат и чуждестранен легион,който наскоро руснаците обестреляха.Явно не си запознат.Обаче не дей там да говориш на български,защото е забранен.Желая ти успех!Нас другите не ни вкарвай във война.

336

Анонимен

преди 2 години

Е как разбрахте че това се е случило като от 3 ти март нямате връзка с тях. Тя няма телефон и интернет ама е страх да погребе мъжа си.Ако това се е случило то явно тези хора са на Азов . Те са правили това със стотици хора. Руснаците ако искаха да правят зверства да са ги изравнили със земята до сега. Лошо е за обикновените хора и от двете страни.

335

Митко

преди 2 години

Руската армия превъзхожда многократно украинската. Освен във обикновенното въоръжение, имат превъзходство и в модерните технологии - шпионски спътници и т.н. Нищо от това нямат украинците, само желание да бъдат свободни. Там не се бият американци, само украинци. Сега искат каквато и да е помощ срещу многократно по-силен противник. А ние позорно им отказваме дори и малкото, което може да им помогне. Това говори много какви хора сме и тук коментиращите какви плужещи са.

334

аз

преди 2 години

и мвие журналистите сте като америка-манипулатори. за стотинки се продавате. аз на западни медии не вярвам.

333

Анонимен

преди 2 години

"Тежко" се пише с "ж". Новите изречения се пишат с главна буква. Не знаете български. Научете тогава украински и отивайте там да се биете,а не да плюете по форумите на развален български и да се чудите как нас да вкарате във война.Не сте никакви българи щом защитавате страна,която мрази българите и забранява българския език там.

332

Как

преди 2 години

Как се постъпва с псе обладано от бяс,още повече когато е нацистко псе.

331

montag

преди 2 години

До montagнапразно се хабите

330

Никой

преди 2 години

Ако питате нашите русофили руската армия не е такава. Там не могат да служат грабители и мародери. Там са едни добри и мили момчета, които не са склонни на насилие. Те са освободители а освободителите не вършат това. Те биват посрещани от млади и засмени девойки подаващи им хляб и сол и им шепнат " Спасибо " а не с коктейли " *** ". Още от сега русофилите да се закичат с георгиевски лентички да бъдат разпознаваеми за руския солдат.

329

Кръстьо

преди 2 години

Значи - стрелят си руснаците, грабят, изнасилват, убиват ... Странно, кога им остава време да воюват ...

328

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Обичам миризмата на горящи ***-руски танкове рано сутрин. Слънцето напича, птичките пеят и в калта лежат ***-руски татаро-удмурти с откъснати ръце и крака...

327

Анонимен

преди 2 години

Миролюбците освобождават хората от домовете и вещите им! Слава на СССР!

326

ОРИОН

преди 2 години

Как да няма дронове россиа? "Орион" = безпилотни апарати с голяма продължителност на полета не по-малко от ден на височина около 8000 метра. Дронът тежи 1100 кг, като полезният товар е 250 кг.Първият опитен образец е построен през 2015 г., а на следващата година са започнали изпитанията.

325

:-)

преди 2 години

До АнонименРУСКАТА АРМИЯ ДРАГИ ОПОРКО НЯМА ДРОНОВЕ, ТАКА ЧЕ НЯМА КАК ДА СА И СВАЛЕНИ 9 ДРОНА... ЕЙ ПОСПРЕТЕ СЕ МАЛКО

324

АКО

преди 2 години

Ако това е пропаганда - значи и това за Донбас което разправят русчуците е пропаганда? Или россиа са суперчестни а запъда само лъже? Значи вярвате, че там, някъде, в Кремъл живеят едни добри хора със силни оръжия които бранят Доброто и някой ден ще дойда да "освободят" и България и ще ви защитят и най-важното нахранят безплатно! Леле леле колко Про3Д народ има тука леле леле - олио-щурмуваци

323

Анонимен

преди 2 години

Във Русия не харесваха толкова Путин защото беше мек със лъжливия запад. Сега рейтинга му е ударил небесата!

322

Жалка история

преди 2 години

Ми те са ги изсипали ей така, без храна, гориво; и снаряжението им е трагично - вместо кевлар в някои от бронираните жилетки е слаган картон, явно е паднало яко крадене; половината и повече пленници са с ватенки и брезентови панталони, каквато помня, че дядо ми носеше преди 30-40г. Сами си качват клипове в мрежите - имаше порциони с изтекла годност през 2015г. и 2019г. Представете си мотивиравката им срещу напълно оборудваните по НАТО-стандарт украинци, включително с инфрачервени визьори и т.н.

321

Анонимен

преди 2 години

Загубите на руските фашистки окупационни сили към 15.03: личен състав над 13 500, БТР 1 279, МПС 640, самолети 81, артилерия 150, цистерни 60, хеликоптери 95, ПВО 36, дронове 9, танкове 404, зенитна артилерия 64 и 3 кораба. Слава на украинските герои!