103

До Ук

преди 2 години

Същата мизерия и като в нашата мила родина , обезлюдени села и паланки , и никой не го еня за тях !!! Така е по цял свят , тва е без коментар...

102

IQ 3.14

преди 2 години

До До IQ 3.14сукин турка, като 200 лева на цело ше говориш на сервитутката в кафенцето, казах ти вече.

101

Ук

преди 2 години

просто се разходете с гоогъл ърт в някои по-малки градове да видите за каква мизерия става дума. Каква империя какви 5 лева

100

Чудно ми е от

преди 2 години

Коментиращите колко са ходили примерно в Москва или Санкт Петербург последните години ?! Аз работих там близо две години , минималната работна заплата е грубо около 2к лв , цената на храна , горива и комунални нужди са жалки !!! Руснаците ползват последни модели телевизори телефони и т.н. .... Колите им са основно нови и скъпи ...изобщо не са останали 20-ти век. ..а са много преди нас в 21-век !!! Вярвайте на жалката евроатлантическа пропаганда....

99

До IQ 3.14

преди 2 години

Да ти имам и Коефициента на интелигентност!Тия бляядове винаги са имали и ще имат цар,това съчетано с вярата в него ги е правило силни,просто това им е заложено в съзнанието!Сега няма да се сърдиш,Ентегентно момче си нищо че по някой път се излагаш!

98

Аноним

преди 2 години

Всички обичащи Путин от България се радват на Русия от вън, що ли никой не отива да емигрира в Москва, жалки лицемери вижте се само какви коли карате ама Русия била велика. Велика друг път

97

Krom

преди 2 години

До Има ли Учудени ?! - и при това положение не можаха да направят сносен автомобил, внасят си самолетите за гражданската авиация от Европа и Америка, и молят Китай да им помогне срещу Украйна военно и финансово?! Има учудени. Представи си какво биха направили с тези ресурси едни японци, примерно. А със "съюзник" като Китай не им трябват врагове. След края на войната в Украйна, дракона ще ги схруска за закуска - скоро ще учат китайски.

96

hah

преди 2 години

Болни мозъци са си, не ми трябва статия за да ме убедите в това. Вижте само руските лелки по опашките на черноморието - искат да се прередят защото българите нямали благодарност към Русия за това, че ги е освободила. Това е то Русия, всичко, включително турската война, е напавила с цел да конторлират балканите и да си изпълнят политическите амбиции. И руснака на гол тумбак два пищова има и аййдеее русия е велика сила.

95

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен117 това че тия "залежи" и "нескончаеми ресурси" са били съветски изобщо не значи, че са руски. и за тва е гюрултията. нас си ни е добре. кажат "сукини турки изпадайте от 10 милиарда ойро че треа биеме хохлите" и наще дръпнат заемче подпишат тва онова продадат държавния резерв и оп готово.

94

Мда

преди 2 години

Чувството за сила и власт над другите е много примамливо и заразяващо ! Докъде води хората обаче е друг въпрос !

93

след като

преди 2 години

днес иам среща на китайчетата със сащ е РИМ за прблема на другарката путина, явно оная се е насрала в гащите и е поискала помощ. ПОЗДРАВЛЕМИЯ друзя, другарката путина подари сибир, че да не кажа и цяла русия на КНДР. Сега ще разберете какво е китаец да ти е шеф.Ще сте марионетка както е на вас беларус.Вече няма да се казва,че работиш като китайски роб, а работиш като руски.

92

Хахахаха

преди 2 години

Империя от кал, панелни блокове и битова престъпност, хахахаха. *** ***, спрете да пиете спирт.

91

Азия

преди 2 години

Жените не трябва да говорят.

90

До103

преди 2 години

С малката разлика,че всичко което си описал е вярно само че за САЩ и представляващата я кукла на конци Байдън,нещата в Русия седят и да седяли по по по различен начин,там винаги е имало и ще има Бащица на когото се слуша думата!

89

Има ли Учудени ?!

преди 2 години

Русия си е сила , и няма как да стане по слаба , съюзници в лицето на Китай , Индия ...и сателитните и държави....колкото и да ви се иска на натовците....е непобедима , за това си държите пас ....ако я смятахте за слаба до сега да сте я ударили !!! Все пак 63% от всички природни ресурси на земята са в Русия , а колко неоткрити залежи има още ...може да мечтаете само !!!

88

Гроби Таласомо

преди 2 години

До колегата е правВ България много села са с асфалт, но в тях не живеят хора;))) Както писах и на нашите герберо-червени кхмери, тука: ***, вие и ку.вите ви;))) това, че селото е с асфалт,единствената ви файда е да излъжите некой балък, да си продадете нивите и ливадите, но селото ви нема се възроди;))) нема как при отриц. демографски прираст да имате живи села, още повек, че ваште поколения *** не са свикнали на селски живот. Те са били на село за 1 седмива лятото;)))

87

ванка с танка

преди 2 години

Каква Южна Корея бе,човек!?Като на Португалия,а Южна Корея Е ДАЛЕЕЕЧ НАПРЕД!

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 "То и в България половината народ иска да си възстановим отминалата слава не само на думи, а и с територия, амаааа...." И кои територии ТИ ЛИЧНО искаш да си "върнем"? Аз не искам нито едни, защото там няма вече доминиращо българско самосъзнание. Или мислите и вие като Путин да правите чистки преди "референдуми"?

85

цар Путкин

преди 2 години

искаше да влезне в историята като втори сталин, но всъщност ще бъде последния руски цар след неизбежния разпад на Мордор. Определено настъпи мотиката и не се сеща да даде на заден. Само платени ватенкофили и българофоби подкрепят този психар.

84

Анонимен

преди 2 години

То и в България половината народ иска да си възстановим отминалата слава не само на думи, а и с територия, амаааа.... при това държавно ръководство тук и отчитайки състоянието на нашата армия - е абсурд