214

IQ 3.14

преди 2 години

затягат разтягат тва го слушаме от миналия месец. истината е, че в момента на шойгу кликата изписва едни колосални количества крадени пари като "бойни загуби". толкоз за прехваленото превъоръжаване без аналогов в мире, парите са окрадени, като парите за новия космодрум и сега за да не пият мездренско, пращат наборници да натегат редовна армия с квото има по складовете. щом като почнаха да обстрелват военни обекти с учебни ракети, работата не е добре. само оpкска масовка ще ги извади от ***

213

Ми555

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРЯКО ЗАСТРАШЕНА ОТ РУСКАТА АГРЕСИЯ! БГ Е НАЙ- СЛАБАТА И НАЙ- УЯЗВИМА ЗА РУСИЯ, държава! В момента САМО УКРАИНЦИТЕ СА НИ ЩИТ И САМО ТЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ РУСКА ИНВАЗИЯ У НАС!

212

IQ 3.14

преди 2 години

До Майна Имайки предвид слуховете, че вагнер варди лукойл, и десетките хиляди "бежанци" с невалидни на територията на ЕС банкови карти, може да е по-скоро от колкото ни се иска

211

Анонимен

преди 2 години

Кмета да успял да се промуши през Азовските постове? Сори,ама да дойдат да го отвличат точно си е Уолт Дисни,ако ме разбирате..

210

Майна

преди 2 години

МОЛЕТЕ СЕ ЗА УКРАЙНА! ТЕ СЕ БИЯТ И ЗА НАШАТА СВОБОДА. УТРЕ ПУТИН ЩЕ НИ СПРЕТНЕ ЕДНА ЗАПАДНОЧЕРНОВОРСКА РЕХУБЛИКА И ЩЕ ОРГАНИЗИРА " РЕФЕРЕНДУМ" ЗА ТОВА. БГ Е ПРЯКО ЗАСТРАШЕНА!

209

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До РейгънРазбира се че е възможно. в руската кампания на Вермахта немците за три месеца взеха територия от СССР почти колкото на ЕС и взеха 4млн. пленници.

208

Анонимен

преди 2 години

Руските фашисти продължават да избиват от далеч цивилните, да бомбардират градовете на свободна страна. Тези изверги ще си платят за престъпленията срещу човечеството!

207

IQ 3.14

преди 2 години

До обективеняпонците имат пет самолетоносача до границата им, ама на многоходовия баш му се не занимава със самурайски ф-35. коги кучето е умрело всеки е ножар

206

IQ 3.14

преди 2 години

До Рейгън абе то добре са ти казали така да пишеш, ама явно не си бил осъзнат човек по тва време. шварцкопф го изигра прекрасно, не като нашия шахматист. явно едни са чели за военна тактика, другите са били добронадеждни. всъщност какво да се очаква от военен министър - филолог. той си мисли че тва е като да пуснеш 3 бат шата по фланга. от 45 процентов толкоз

205

До 254

преди 2 години

ТО И СЕГА РУСИЯ ГРАНИЧИ С НАТО ПРИ БАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ. ТАКА ЧЕ ОПОРКАТА ТИ Е ФАЛШИВА.

204

Рейгън

преди 2 години

Виждам, че разни ясновидци тука провиждат грандиозен провал, защото Украйна не била завладяна за 2 седмици. Държава по-голяма от Франция, 40 милиона - за 15 дни, ами то, значи ЕС трябва да бъде превзет за 3 месеца! Това са бълнувания на безказармените пубери зад комп-а!Когато САЩ навлезе сухопътно в Ирак добре си спомням, как 100 талибана в едно изоставено село с 10 къщи ги държаха над 10 дни. Цивилните жертви в Ирак са 664 000, а жертвите в Украйна са 500. Сравнението оставям на вас.

203

дядо йоцо гледа

преди 2 години

На 17 ден от полската кампания на Вермахта, немските войници пиеха кафето си в центъра на Варшава, а полското правителство беше в Лондон.

202

Смях!

преди 2 години

Браво на Днес.Ру!! Цензурирали "Пyтлep", миличките ми те дупедавчетa, изчадието Мутрафонова ли така ви заръча другари?!

201

анонимен64264

преди 2 години

този малък гном продължава да сипе лъжи , защо не седне на масата за преговори и да не съсипва държавата си, но явно подбудителите от вашингтон така му диктуват, това нещо нямаше да се случи, ако онези мерзавци от щатите не се бяха набъркали, но това е далече от тях и те гледат само своя интерес ,тези янки са най долната и нагла *** а що се отнася до жертвите ,то актьорчето много вече прекалява, ако бяха толкова досега всичко да е свършило, но той не е в украйна и как да знае

200

Анонимен

преди 2 години

Загубите на руските фашистки окупационни сили към 13.03: 12000+ убити, 74 самолета, 86 хеликоптера, 374 танка, 1226 БТР, 140 артилерия, 34 ПВО, 62 зенитни системи, 60 цистерни за гориво, 7 дрона, 3 кораба, 600 автомобила.

199

Анонимен

преди 2 години

Четете бе четете Нашите предци са казвали,, Дядо Иван ще дойде той ще ни освободи,,

198

Ром"с

преди 2 години

До Solar..Прав си, Украйна не е искала ...да така е ,но Украйна(законият преезидент Янокович и Рада) също не е искала американците да направят преврат("арабска пролет"),но Нюланд и Псаки ходеха и раздаваха бисквитки .. ТЕ имах ли правО,някой да им "бил покана" от правителството , да отидат на Майдана да подържат преврата и да свалят законно избраният президент и законно избраните депутати!? А каков направиха американците в Чили спрез 1971 ..същото като в Украйна през 2014 ...Нещата са глобални

197

Някой

преди 2 години

Уж големи загуби за Русия 31 батальона и атаките продължават с пълна сила. Армията им била слаба, а никой от силните армии на САЩ и НАТО не иска да излезе срещу тях. Украйна стои и чака да бъде превзета това виждам, а по новините само лъжат.

196

Solar Power

преди 2 години

До Ром"с: Ти забравяш ,че Украйна не е искала никой да ги освобождава от нищо. Ще получат същото което получи Хитлер. Да , въпрос на време е ... може да са 4-5 години. Лошото е ,че ще умрат още невинни. Надявам се поне като свърши всичко целия свободен свят да се обедини и да разкара всякакви руски , соц, ком утре пки да живеят в хубавия соц/ком строй някъде в Русия, С.Корея или Венецуела. Нали е по хубаво там :)

195

Анонимен

преди 2 години

До Жоро Сороса: 2 полеви генерала срещу 10 уркаински пълни щаба....