38

Да обясня

преди 2 години

Хибриден натиск е, когато те замерят със снежни топки на националния празник на България, а встрани се развяват руски знамена вместо американски.

37

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

36

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли прави впечатление,че след вчерашното изказване на Баце нещата излизат извън контрол?Той пак говори в 1л. ед.ч. аз, аз, аз , щото на него нефта и газа без пари му го даваха смях голям

35

иво

преди 2 години

Ранени и жертви по опашките за олио.Това срамно и позорно.Хора,организирайте се и излезте по площадите.Там се води борбата.Не по магазините.За 30 години се откраднаха милиарди и няма нито един осъден.Е за това трябва да излизаме и да се бием.Време е за конфискация,съд и затвор.

34

Анонимен

преди 2 години

Ами Събев, ти самия си част от американската администрация на колониална България, кво се чудиш!?

33

Я повтори

преди 2 години

Не разбрах контекста на изказването брат....я поясни. Ей такива де..би..ли ни управляват скъпи съграждани.

32

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава вашият премиер да не бе наричал страната от която купувате газ бензиностанция с ракети при положение, че договорът скоро изтича и ще трябва да се сключва нов.

31

Анонимен

преди 2 години

Fake news.

30

Анонимен

преди 2 години

Я Събчо да каже колко милиона лева не е платил на държавата като собственик на Еконт. Масово там те осигуряват на далеч по-ниски суми от реално получаваните и друга част ти ги дават в пликче.

29

Гост

преди 2 години

Тоя явно още е яко комплексиран за онези освирквания и снежни топки на трети март. А иначе на тях им е позволено да къртят павета. Ахаха, каква смешка са тия от ПП и коалицията.

28

Този

преди 2 години

Много е за санкции, от което следва обедняване на обикновени хора. Но, ако наложим санкции срещу него /фирмата му/ то дали ще му е ОК. Аз лично вече пращам и получавам през конкуренцията му. Няма да давам пари за него. Наложил съм му санкции :-))

27

истина

преди 2 години

Адски антипатичен човек

26

🐍Гост

преди 2 години

Събев, не се вписваш за министър. На нищо не приличаш, блъфираш за всичко, но не можеш да заблуди никой. От пщаджия министър не става, а и си архаичен. Освобождава терена.

25

Този ниродх

преди 2 години

Сякаш е изплувал от времената на фашистката легия. И гледа също толкова фанатизирано. В края на краищата си е платил да бъде транспортно дуче. Или както казват във Високия замък, каулайтер.

24

Анонимен

преди 2 години

Мога аз да обясня от негово име, значи първо още по времето на пандемията се водеша такава война от страна на Путин, състоеше се във разпространение на невярна информация против ваксините и прочее. Сега това което се прави е всяване на паника първо за бензина, сега за олиото както и разпространение на руска пропаганда.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя може ли да ми обясни какво означава хибриден натиск? Хибрид е термин от биологията. Не разбирам в какъв смисъл го използва. Докога ще давате трибуна на хора, които не знаят значението на думите.

22

Анонимен

преди 2 години

Събев, не ви избрахме да политиканствате, а да работите! Да изгоните некадърните калинки от властта и да покажите нещо друго, да вкарате ръководството на ГЕРБ в затвора и да намалите корупцията. Вместо да си гледате работата, вие само говорите. Кирчо даже не е в България. Не сте показали нищо по-различно от ГЕРБ, досега.

21

Анонимен

преди 2 години

Побъркват се от страх духачите от западните хранилки. Знаят че идва и техният ред , и един на друг си скимтят и припяват колко са много и задружни . Не сте много, по - нагли и гласовити сте. Както изглежда ще се преброим скоро.

20

Анонимен

преди 2 години

И на тоя в главата му само хибриди. Мозъка му е кръстоска между мозъците на зелена *** и чехълче. Кат си толкоз патриот що не намалиш цените на доставките на фирмата си? Нали си патриот направи нещо за хората. И като за начало вземи обясни това за хибридите, всички само тая дъвка дъфчете.

19

dmx

преди 2 години

Мъдро се е изказал за международното положение и народопсихологията. Явно разсипването на пощите като конкурент на Еконт върви добре?