231

Гарантирано

преди 2 години

Гарантирана смърт от Радевци, Кирчовци и Кокорчо. Щом БСП влезе във властта, винаги държавата фалира, а народът обеднява. Нищо, нали се сбъдна желанието на Нинова да стане министър. Е, министър-председател не успя да стане, но и с това ще се задоволи. За 4 години ще ни докарат до просешка тояга.

230

Венелин

преди 2 години

След като СМРАД (средствата за масова реклама, агитация и дезинформация) обясниха, че заради войната в Украйна няма да има реколта от слънчоглед какво очаквате?

229

Анонимен

преди 2 години

В новата брошура - Луда събота 19 март! Олио Бисер 3.69 лв. Втори шанс за лудите!

228

от мястото

преди 2 години

Хората се самоорганизират в отряди за сдобиване с евтинотоолио . Ситуацията се променя с минути.

227

Натали Трифонова

преди 2 години

На ви олио

226

Анонимен

преди 2 години

За съжаление сред глупаците пропагандата върви лесно . При 200 лева повече на месец за горива и отопление се оказаха важни двата лева за олио . Държавата се опитва да скрие зад олиото истинските проблеми .

225

Анонимен

преди 2 години

Колко хора трябва да оставят костите си край кафландса за да разберете че трябва мирно разрешение на кризата с олиото.

224

Анонимен

преди 2 години

Прилича ми на първия ден от второто затваряне когато всички слабоумно се бяха събрали пак там все едно идва края на света.

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 259 да, кирчо ги направи с простотията си. Що си мислите, че опашките са за презапасяване ? Хората масово обедняхаи ако има възможност да спестят 3 лв ще го направят. Защото 3 лв са два хляба..за някои са нищо, а за др са много. Излъгаха прнсионерите за повече пари за пенсии, които не получиха, но за сметка на това намериха пари за украинците. Народа масово обеднява, а Кирчо оправя световния ред.. за онеправданите българи и забравените пенсионери по селата пари..йок

222

!

преди 2 години

Само при комунистите хората се редят с часове за стока. Когато на власт беше г-н Борисов нашият лидер човек доказал се в битките си срещу комунизма, нямаше опашки нямаше смъртни случай. Цените тогава бяха доста по ниски от сега и на горивото, олиото, хляба. Време е да върнем нашият лидер отново на власт за да изхвърли комунистите и отново да бъдем свободни!

221

do 123

преди 2 години

ако родните пенсии знаеха и те защо се презапасяват нямаше да са глупави и бедни ...

220

Xa-xa

преди 2 години

Комунистите дойдоха на власт. Чакайте купоните

219

Анонимен

преди 2 години

*** народ - бедна държава. После Путин е виновен.

218

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е, че тия пенсионери дето се запасяват с олио после мърморят и ругаят, че им миришело на развалена риба.

217

АнонимеН

преди 2 години

300 МЕТРА ОПАШКА ЗА ОЛИО ! ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ! ПРИ ОСТАНАЛИТЕ ПРОДУКТИ ТЪРСЕНЕТО Е МНОГО ЛЕКО УВЕЛИЧЕНО ДОРИ И ПРИ МАСЛОТО ТЪРСЕНЕТО Е САМО ЛЕКО УВЕЛИЧЕНО!!! НО ПРИ ОЛИОТО НАСТЪПИ ПЪЛНА ЛУДОСТ !

216

Анонимен

преди 2 години

Приятно бях изненадана през март 2020 за липсата на истерия в моя град. Даже тх имаше нормално. Какво се случва сега?! Бензин, олио...Трябва само разум и кризата ще е преодолима.

215

Анонимен

преди 2 години

Ама защо си купуват олио, а не ядат варени яйца и био мекици без олио?

214

Би Би Паша

преди 2 години

Тази новина звучи като виц! За съжаление това е постбоковия период-геноцидът на морала е факт, низките страсти отдавна са познати, българина е душевна клоака...

213

123

преди 2 години

Здравейте. От много години живея в чужбина и може би коментарът ми е глупав, но ... не разбирам защо е това презапасяване с олио. Защо е тази истерия? Тези които взимат по 5 бутилки наведнъж сигурно ще ги ползват поне една година. Ако всички потребители действат така, значи сами създават недостига и вдигането на цените. Много ми е мъчно за починалия човек. Лека му пръст.

212

Анонимен

преди 2 години

Соцпоколениито е научено на опашки и блъскане, няма оправия. Съмнявам се млад човек на 30 г да се блъска 3 часа на опашка за олио, било то да няма високи доходи, просто ще яде друго.