35

Тия експерти

преди 2 години

Що се чудят? Това досега не беше война, а специална операция. Путин ви го каза още в началото. А вие изхождате от политически коректната но фактически погрешна презумпция, че е война и се чудите защо не е война.

34

преди 2 години

Сирийците са за градската война, понеже имат опит за такъв тип действия.Като цяло положението изглежда все по зле.Украйна,ако й е мил народа й,просто да се раздели с Крим,който си е 300 годишно руско пристанище и без това изгубено от години. И Донецк и Луганск не знам за какво са й на Украйна,и те изгубени от години,а членство в НАТО е абсурд щом си до Русия,ако мислиш за сигурността на целия регион.

33

Анонимен

преди 2 години

С защо Зеления наркоман праща наемници срещу руснаците?

32

Геополитик

преди 2 години

Чрез обстрелите засега се предупреждава накъде отиват нещата и кара хората да бягат. Все пак Киев все още има ток, вода и интернет даже. Просто трябва поне 10млн да напуснат, после и с мъжете да отидат към 15-20. Останалите ще са предимно възрастни дето до 10-15г. ще са си отишли по естествени причини. Който вряка много ще изчезне. После 2000 трактора да орат и това е. За съжаление малко ми прилича на България само че без война.

31

Геополитик

преди 2 години

Русия има за цел в момента да изгони украинците на запад и да прибере руснаците при себе си. Едва ли скоро ще спре с обстрелите, до момента няма чак толкова много жертви. Също така е трудно да се изравни Киев или Харков със земята, ще трябва да се бута внимателно, спира се ток вода, дават се коридори за изтегляне и така лека полека. Всички бързат войната да свърши, но Русия и САЩ нямат интерес от това - следователно продължава. Все пак руските сили са 150к, а не 1млн.

30

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия е обградена на изток, скоро ще се справят с нея. На запад почти няма останала армия. Толкова за третата по сила армия. Всичко друго е разтягане на локуми.

29

Ром"с

преди 2 години

И още малко..нито Полша ,нито Унгария не си увеличала граничните полицаи при пропусквателните пунктове ..както е било и преди и с километрови опашки..но иначе много са се загрижили за бежениците.но не откриват допълните ПРОПУСКВАТЕЛНИ ПУНКТОВЕ..

28

Анонимен

преди 2 години

Щом Путин е стигнал до наемници,значи нещата са ясни,пълен провал за него

27

Ром"с

преди 2 години

Досега имаше заповед ..да се пази мирното население ,да се минимилизира жертвите в цивилните граждани,да се избягва да се встъпва сражения с украинската армия,щото тя е притисната от нациоалистите..сега вече заповета е друга ..да се минимилизират жертвите във войнските ни части ...и вече им дадена заповед ..да воюват...на война като на война и след това зачистка от вътрешните войски,росгвардията на Кадиров,16 000 от Близкият изток. Да ,информационата война загубиха РУСНАЦИТЕ,но до 2 месеца финиш

26

Кой казва това

преди 2 години

I'm leaving in few hours. If don't fire that prosecutor you are not getting billion dollars.-But yo have no authority.-Call the president.-Well son of a bitch got fired hahahah.

25

До 34 от Ямб.цървул

преди 2 години

Прав си.Въпреки,че Путин и той има трески за дялане.

24

Крахът на Путлер

преди 2 години

Тази снимка на гледащият със сълзи в очите Путин от предстоящия му некролог ли е?

23

Мишо

преди 2 години

Защото СРАТО, ЕС и САЩ вече изпратиха и не го крият. Всеки може да се запише да убива хора напълно легално в посолството на Украйна във всяка една точка на света. Парите са от СРАТО И фащ.

22

До 29 от Ямб.Цървул

преди 2 години

Ограничен си.Предполагам,че слушаш чалга и си гласувал за Просто Киро.Обективен съм.Нито съм за Путин,нито за Зеленски!А ти си кухарка като моята китарка!

21

Анонимен

преди 2 години

Най- срамното в тази война е мълчанието на руските медици . Зловещо мълчание. Как пък един не се обади срещу войната.

20

Анонимен

преди 2 години

Нека всеки си гледа в канчето и како са казали старите хора ,,Голям залък хапни , голяма дума не казвай " Ние се набутахме пак с неадекватни управляващи и сега ще им сърбаме попарата , която ни надробиха .Нека си трайкаме в девета глуха където сме набутани и много да не се обаждаме срещу големите . Когато атовете се ритат , магаретата страдат !Някои умници си дават мненията , но само вредят на останалите с това.

19

До 14

преди 2 години

Само нинджи и Ямбол ски Царвули сте с откачения Нацист

18

Р

преди 2 години

Защото руснаците нямат мотивация, затова. Трябват хора да вършат неща, които руснаците не биха, не и в Украйна.

17

Анонимен

преди 2 години

Само да не падне някой дрон в Скопие че тогава ке събудят баба меца най голямата военна сила,и на Путин света ще му се стори тесен..

16

Анонимен

преди 2 години

Дали путин ще лапне пистолета? Или цианкалия? Или неговите ще го удушат? Кой от руснаците ще подпише капитулацията? Медведев или Машустин?